ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 421.602
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pardon, nisam skužio da mi je ostala GTX-ica na PC-u, imam HD 7770... iako mislim da nebih trebalo biti problema kod DayZ-a..

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: ARMA II DayZ mod
lotar1919 kaže...

Pardon, nisam skužio da mi je ostala GTX-ica na PC-u, imam HD 7770... iako mislim da nebih trebalo biti problema kod DayZ-a..

Nemaš frke. Do 40 igrača bi trebao ti radit ok. Arma ovisi dosta o procesorskoj snazi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ako me bude zafrkavalo.. overclockat ću ga na 3.5...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Može se igrat sve na low/disabled sa mojom konfom, ali u elektro i chernu je neigrivo, zna past FPS na 5-10... iako sam overclocko CPU na 3.2Ghz, a više nemogu jer imam stock cooler... 

Nemam druge nego uložit jedno 1500kn u novu Mbo i Cpu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

Čekaj Standalone verziju. Nema ti druge osim kupovine komponenti.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Čekaj Standalone verziju. Nema ti druge osim kupovine komponenti.

Ah znam, nemam izbora... Aj savjetuj neki MBO + CPU ovdje da je u budžetu do 1200kn... da mi 300 ostane za RAM-e...

Naravno taj CPU mora biti najmanje Quad Core, jer je Arma 2 več kakva je, CPU game..

11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ako netko igra DayZ na DayZ Commanderu - neka dode na TS3 ( ts.dayz-outnumbered.com ) - Igramo na serveru Outnumberd 24/7 (1.8 verzija) - Imam vec 2 prijatelja igramo vec 2 mjeseca i napraviti cemo team , pa ako zeis slobodno nam se pridruzi

u igri se zovem pepsi ! (na TS - SquareBRUN) , a moj frend Stinkywaffle (i na TS isto) .Ako nebudem tada na TS dodi oko 11 ujutro u subotu , pa cemo se vidjeti !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SquareBURN kaže...

Ako netko igra DayZ na DayZ Commanderu - neka dode na TS3 ( ts.dayz-outnumbered.com ) - Igramo na serveru Outnumberd 24/7 (1.8 verzija) - Imam vec 2 prijatelja igramo vec 2 mjeseca i napraviti cemo team , pa ako zeis slobodno nam se pridruzi

u igri se zovem pepsi ! (na TS - SquareBRUN) , a moj frend Stinkywaffle (i na TS isto) .Ako nebudem tada na TS dodi oko 11 ujutro u subotu , pa cemo se vidjeti !

Ovdje ti većinom svi igraju modove koje kakve, Overwatch, DayZero, Epoch.. najmanje ima ovih koji igraju Vanilla DayZ...

13 godina
ARMA II DayZ mod

Jutros naletio na jednog igraca na NWA, koji je stao i gledao u gear. {#}

Tog smo helica kasnije popravili.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 15:00 (Et_Tu_Brute?).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Haha kako si to preživio da mi je znat, i odakle ti ideja da tako iskačeš lol, dobro sam se nasmijo... 
Ja neznam zašto ali taj tvoj nick mi je jako poznat, da nisi prije igrao War Z ili daj me podsjeti odakle te znam :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
lotar1919 kaže...

Haha kako si to preživio da mi je znat, i odakle ti ideja da tako iskačeš lol, dobro sam se nasmijo... 
Ja neznam zašto ali taj tvoj nick mi je jako poznat, da nisi prije igrao War Z ili daj me podsjeti odakle te znam :P

Hm, mislim da sam preživio zato jer mi je padobran "ublažio" udarac, posto je on prvi udario u tlo.

A nas dvojica smo bili na NWA, od 4 na serveru, nasli heli i avion, ja isao provozat avion i kad vidim da nam je netko ukrao kamion, ovaj sto je igrao sa mnom je bio daleko. A stvarno sam ga htio zaustaviti :)

Na kraju smo heli popravili i nasli neko auto.

A za nick, ne nisam igrao WarZ, ali sa tim nickom sam doosta dugo igrao Company of Heroes...

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

A to nisam igro tako da onda nemam pojma.. što se tiče DayZ-a, ako si za da zaigramo "DayZero" možemo sad neki od slijedećih dana, i naravno ako želiš taj mod igrat... pošto ja igram samo taj jer je tzv. Hardcore.. ostali su mi glupavi..

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 18:32 (lotar1919).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
lotar1919 kaže...

A to nisam igro tako da onda nemam pojma.. što se tiče DayZ-a, ako si za da zaigramo "DayZero" možemo sad neki od slijedećih dana, i naravno ako želiš taj mod igrat... pošto ja igram samo taj jer je tzv. Hardcore.. ostali su mi glupavi..

Na kojemu serveru "visiš" mi smo uglavnom na DE2

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
lotar1919 kaže...

Na kojemu serveru "visiš" mi smo uglavnom na DE2

Ja večinom na First Personu SE2, ali znam i na SE3 zaigrati... a preko noći se prebacim na BRMF US1 zato što ima najviše ljudi...

14 godina
ARMA II DayZ mod

Poceo sam opet malo igrati DayZ pa ako tko treba drustvo a igra na zombies.nu serverima i ima ts/skype neka se javi, zabavnije je igrati u timu.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 20:54 (OriginalEXE).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ovo je mrcina od auta a ne onaj Smart!!!!!

BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D http://www.facebook.com/MadCroatsClan

1 1 hvala 0
14 godina
lotar1919 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
lotar1919 kaže...

Ja večinom na First Personu SE2, ali znam i na SE3 zaigrati... a preko noći se prebacim na BRMF US1 zato što ima najviše ljudi...

Mi igramo na SE2 Dayzero, Vanilla i tako. Tko želi može navratiti kod nas.

TS: 176.57.128.225:6666

PW: dayz

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
13 godina
neaktivan

kad tako nešto vidim u igri pokvari mi igru za 100% jednostavno takva preseravanja su nepotrebna pogotovo za jednu kvalitetnu igru kao šta je arma II DayZ mod

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo 3 slike koje je frend usliko za mene, pošto nemogu sam sebe slikat jer mi okreće glavu lik :P... da vidite šta sam nabacio :) 

Mod je DayZero.

High Res:

1.  http://i.imgur.com/B9bQTSp.jpg

2.  http://i.imgur.com/G7e1zSX.jpg

3.  http://i.imgur.com/13V2Vah.jpg

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lotar1919 kaže...

Evo 3 slike koje je frend usliko za mene, pošto nemogu sam sebe slikat jer mi okreće glavu lik :P... da vidite šta sam nabacio :) 

Mod je DayZero.

High Res:

Jel to Adolf, ima brčiće kao on majke mi,....{#}

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina

U ovom videu PsiSyndicate igra caribou. Stvar je u tome da sam na tom serveru u to vrijeme i ja igrao. ja zabrijo nick neki fanboy kad ono the real deal. 11:26 nick Xcell (smee mofo! )

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
13 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
lotar1919 kaže...

Mod je DayZero.

High Res:

Jel to Adolf, ima brčiće kao on majke mi,....{#}

Yup :p

13 godina
dj_renny kaže...

U ovom videu PsiSyndicate igra caribou. Stvar je u tome da sam na tom serveru u to vrijeme i ja igrao. ja zabrijo nick neki fanboy kad ono the real deal. 11:26 nick Xcell (smee mofo! )

DObro pa svatko nema neko divlje oruzije...

12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Igra neko sta osim tog Dayz Zero?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Mi smo se jucer opet skupili, ne bas svi, ali smo picili na DayZero DE 1 serveru i bilo je odlicno. 2 killa jedan death... dosta akcije, bas je bila brija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Dosad mi je rekord 16 killova i onda sam crko, oko 10 sam ubio na coastu, a onda usput green mt. 3, i nwaf 3.. i onda smrt :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ne razumem negde cujem da je igra samostalna a negde da je mod sta je sad istina?

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Imas DayZ MOD koji je kao takav free, zahtijeva da imas Armu 2 OA da bi ga igrao i imas DayZ (standalone) koji je jos u razvoju (i dabogda ostao jos koju godinu) i nemoze se kupiti.

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
ARMA II DayZ mod

Molio bih vas za pomoć.

Jučer je nestalo struje (bura grr) dok sam se vozio autobusom, naravno ugasio se komp, i nakon toga se ne mogu spojiti na isti server. Neznam dal je problem u tome što sam bio u vozilu ili što win nisu pravilno ugašeni, ili pto se arma nije pravilno ugasila..

Danas se spajam normalno na bilo koji server, na ovog gdje mi je autobus se sve pokrene normalno, loada mission i kada treba pokrenuti igru loading bar se napuni do kraja odmah (što ne bi trebao) i sa strane dođe do 64, 78.. i to je to.

Probao sam i sa Six updaterom i dayz Commanderom, ista priča, dođe do nekog broja i ostane crni ekran.

Unaprijed hvala za svaku sugestiju.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Mozda je problem sta si pokupio ban jer te registriralo kao combat logger ako je netko bio kraj tebe ili nesto.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice