ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 427.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
15 godina
ARMA II DayZ mod

Danas situacija.. Malo sam se ufuro, i obišao nw i ne airfield.. Krenuo prema Berezinu, i naiđem pred sam ulazak u grad.. ATV! I pošto mi se jednostavno NEDA provjeravat ima li koga (previše sam lijen {#}) uskočim i vidim da je napunjen.. Istog trena čujem pucnjeve, po zvuku već znam da je DMR.. I ništa, ja upalim i odem.. Samo čujem iza pucnjeve, da bi se na kraju otkrilo da je to bio neki bambi sniper koji se odma upuštao u trapove.. I iz tog se nauči pouka: Nikad nemoj spremati trapove dok ne masteraš snipe!

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: ARMA II DayZ mod
dewil23 kaže...

Za originalEXE:

Ajdere dajdere,mister odvjetnik,neka sam objasni svoje postupke,a ne da vrijeđa ljude po TS-u pa se sćuđava kad popije ban sa TS-a i servera.

Ah evo i našeg combat logera{#}

Danas bili na NW, Ivan ljepo njega ganjao te ga pogdio sa sd puškom a ovaj ljepo alt+f4. 

Ugl, danas smo na ts-u riješili situaciju sa axxeom. 

Debeli, ti ljepo znaš zašto ste mene i dj_rennya banali sa ts-a, te zašto su nas amer i mamija banali , tako da nemoj meni govorit da ja lažem.

Igrao sam rennyem duže vrijeme, i kladim se da nije banovan zato što je hacker. 

I ako več tvrdiš da sam hacker, pitaj axxe-a kada si na ts-u vašem zašto je on me banao neki dan, i zašto nas je pobanao danas, te naravno zašto nas je odbanao sve. Ja nisam tražio blood bag niti prijevoz od admina, mi smo imali uaza. Žao mi je što ste vi mislili da sam ja friendly prema vama. Aj od sada pa nadalje da znate, ako niste na ts-u samnom od mene nemojte očekivat da sam friendly. Ako imaš nekakvih problema napiši mi ja ču rado navratiti do vašeg ts-a da to raspravimo a ne ovako se svađat kada pola ljudi koji ovo čitaju neznaju što se zapravo dogodilo. Moj drugi acc koji sam koristio je od mog brata, hacker nisam jer da jesam bi okolo šetao sa as50 a ne sa machetom{#}

12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Tehnički njie bio combat log jer meni nije pištolj svjetlio tako da... Lagano escape i abort,tako da nema riječi o combat logu. Mogao si uzeti neko drugo ne-gay oružje pa da me rokneš odma i mirna bosna,a ovako ti samo dalje korisit SD pa plači.

A i malo poradi na svojim manirima,nije naodmet malo kulture na netu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:53 (dewil23).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
dewil23 kaže...

Tehnički njie bio combat log jer meni nije pištolj svjetlio tako da... Lagano escape i abort,tako da nema riječi o combat logu. Mogao si uzeti neko drugo ne-gay oružje pa da me rokneš odma i mirna bosna,a ovako ti samo dalje korisit SD pa plači.

A i malo poradi na svojim manirima,nije naodmet malo kulture na netu.

Sry ali očito nisi baš temeljito pročitao, nisam ja pucao na tebe. Ugl nisam siguran na što pod kulturu na netu misliš ali nečemo tu ljudima temu spamat{#}

12 godina
neaktivan

Tko god da je,nije bio combat log {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:58 (dewil23).
13 godina
protjeran
dewil23 kaže...

Onda me ne napadaj da sa combat logger {#}

sljedeći te put ganjam sa m107 pa čemo vidjet dal češ se od "povuć" iz borbe

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 20:14 (bornasepic).
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Muški pošteno. {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ne bih da se mjesam ali vas Sgt-axxe nije bezveze banovao sa servera, ocigledno je da neko od vas koristi hack, pa čak smo vas i mi banovali sa naseg severa, a jedan je vec dobio i global ban sto je igrao sa bornom i ekipom, necu da pisem ime. :)

Mamija_BiH
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Boli mene briga sto se vi svadjate....... debeli je dobio par metaka s ledja pa je as50 izgubio...... izgubio sam ga i ja nakon postene borbe a sada lijepo je gilli , saw i DMR tu i pomalo :) Prijevozno sredstvo BICIKLI....Najace :)

BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 10:04 (DarthBajo).
14 godina
mamija kaže...

Ne bih da se mjesam ali vas Sgt-axxe nije bezveze banovao sa servera, ocigledno je da neko od vas koristi hack, pa čak smo vas i mi banovali sa naseg severa, a jedan je vec dobio i global ban sto je igrao sa bornom i ekipom, necu da pisem ime. :)

Jucer sta nas je Axxe banirao,banirao nas je mene,Ivana i Bornu iz razloga jer se papcina jedna teleportirala ocito. On je potvrdio(Axxe) i onda sam poslao u tuki i server i sve kad se dopusta da se to radi jer sam mislio da je admin. 

Odmah sam otisao na tsu kod Axxea i objasnio mu o cemu se radi. Covjeku svaka cast-Ispricao se na kickanju,maknuo ban odmah i doticna osoba je bila banirana. Ja sam Axxeu rekao da nisam 100% siguran jer se logauto nasred NW i nikoga nije bilo okolo i spawnao se 100m dalje. Ja sam mu rekao da nisam siguran da se on logautao,on je rekao da je,da je to ista osoba jer vidi po logovima ocito.

Ja sam rekao,ok,to radis na svoju ruku. Rekao je ne brini nista.

To ti je taj ban o kojem pricas. 

Ja koliko god sam igrao sa Bornom nikad sumnjiv nije bio niti ista slicno(ne branim ga samo kazem). Lik kad se spawna sa macetom jadnik trci po mapi dok ga ne skupimo. 

Ako imas/te jos kakvih pitanja,meni se obratite. 

Btw- Ako vas zamolim da me ne ubijate u nekom trenutku,i ako vam kazem da necu pucat,onda to i mislim. Znat cete kada nisam friendly. Kad vam napisem-'Pls nemoj me ubijat,mucim se zadnja  2 sata da nadem faking engine'. onda stvarno ocekujem da me ne roknete jer zadnja 2 sata sam trazio engine i stakla,da bi napisao i MOLIO da me se ne rokne sa as50,i onda me dokrajcite,bez da sam zapucao na nekog. Bas jadno. 

Al nebi nista rekao da niste napisali-Ok,necu pucat,sve ok. 

Bar znam s kime imam posla. 

Onda nece biti milosti prema nikome,i kad nas je 5-6,samo paljba,bandit,tek se spawnao,nebitno.

13 godina
neaktivan
Nema milosti..... samo da ubijem koga i to ce biti vrhunac moje borbe :)
14 godina
ARMA II DayZ mod

Bajo,jel Svemirac uspio uzet heli jucer nakon sta sam otisao? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da da...... Uspio je rijesiti to dok sam ja se vozo s biciklom...... Malo je psovao jer nigdje nije bilo kantica nafte ali uspjeli smo negdje oko ponoci to rijesiti tj. ON i samo on!!!!!
14 godina
ARMA II DayZ mod

Hahhahaa Kakav car :D 

Ja sam sa benzinskim parama sletio dole,sva sreca da sam uspio {#}

Da,bajs je najjaci {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Gdje igrate vi to = 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mamija kaže...

Axxe nas je banao, jer je mislio da haxamo. Ali smo dokazali da je u krivu.

(Kad te toliko to zanima sad cu ti objasniti situaciju.

Dakle: Nakon fresh spawna sam brzo dosao do svog tijela te uzeo sav gear, sto je njemu naravno detektiralo na antihacku, sto znas i sam jer si admin. Situacija broj 2.: letjeli smo u MV-22 Osprey avionu koji ima izgleda nekakav bug, te je admin detektirao da se mi teleportiramo po mapi. Situacija broj 3.: Nakon sto me Axxe skinuo sa dmr-om oko Polane otišao je prema Klenu, to znam jer je Astra rekao, koji je bio u Littlebirdu te ga pratio. Nakon toga se Borna spawnao i vidio nekoga na Klenu u Hameru, nakon cega sam ja rekao da pita Axxea jel to on. Od tad je poceo sumnjati na nas. 4. situacija ujedno i ban sa servera: Bili smo na NW Airfieldu. Netko je pucao okolo sa m107. Astra je vozio Lilbird okolo blizu njega. Ja sam primjetio lika kako lezi u travi nasred airfielda. Nakon što sam ga pogodio CCO SD-om u glavu je combat off, nakon nepune 3 minute, Ljimun je skinuo mene iz šume. Nakon toga sam mu rekao kako ga nije stid to raditi teleportirati se po mapi. (admin je potvrdio njegov teleport) te ni 5 sekundi poslije toga nas 3 smo dobila ban jer je Axxe(admin) mislio da mi hackom vidimo da je Ljimun u šumi, nije vidio da me prethodno Ljimun ubio. 

Otišli smo na njihov TS te im objasnili sve i dokazali da ne haxamo. Stoga molim da ne pišeš da smo haxori. 

Slobodno napisi tko je dobio global ban. Nitko od nas koliko ja znam nije. Jer ne haxamo. Ni ja ni svemirac ni bajo ni lux ni borna ni astra i neznam tko jos igra s nama. I moze objasnjenje zasto sam banan sa Balkanski Legioneri TS-a? I kickan iz BF3 Platoon-a?

Hvala, no hard feelings.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 20:41 (Ivan_cno).
14 godina
neaktivan

Axxe nas je banao, jer je mislio da haxamo. Ali smo dokazali da je u krivu.

(Kad te toliko to zanima sad cu ti objasniti situaciju.

Dakle: Nakon fresh spawna sam brzo dosao do svog tijela te uzeo sav gear, sto je njemu naravno detektiralo na antihacku, sto znas i sam jer si admin. Situacija broj 2.: letjeli smo u MV-22 Osprey avionu koji ima izgleda nekakav bug, te je admin detektirao da se mi teleportiramo po mapi. Situacija broj 3.: Nakon sto me Axxe skinuo sa dmr-om oko Polane otišao je prema Klenu, to znam jer je Astra rekao, koji je bio u Littlebirdu te ga pratio. Nakon toga se Borna spawnao i vidio nekoga na Klenu u Hameru, nakon cega sam ja rekao da pita Axxea jel to on. Od tad je poceo sumnjati na nas. 4. situacija ujedno i ban sa servera: Bili smo na NW Airfieldu. Netko je pucao okolo sa m107. Astra je vozio Lilbird okolo blizu njega. Ja sam primjetio lika kako lezi u travi nasred airfielda. Nakon što sam ga pogodio CCO SD-om u glavu je combat off, nakon nepune 3 minute, Ljimun je skinuo mene iz šume. Nakon toga sam mu rekao kako ga nije stid to raditi teleportirati se po mapi. (admin je potvrdio njegov teleport) te ni 5 sekundi poslije toga nas 3 smo dobila ban jer je Axxe(admin) mislio da mi hackom vidimo da je Ljimun u šumi, nije vidio da me prethodno Ljimun ubio. 

Otišli smo na njihov TS te im objasnili sve i dokazali da ne haxamo. Stoga molim da ne pišeš da smo haxori. 

Slobodno napisi tko je dobio global ban. Nitko od nas koliko ja znam nije. Jer ne haxamo. Ni ja ni svemirac ni bajo ni lux ni borna ni astra i neznam tko jos igra s nama. I moze objasnjenje zasto sam banan sa Balkanski Legioneri TS-a? I kickan iz BF3 Platoon-a?

Hvala, no hard feelings.

LOL

Sgt-axxe je ispricao Blacksabbathu to sto je se desilo i da vas je uhvatio na zamci da hakate(tacnije ti Ivane), a stvarno ne znam zasto bi to axxe rekao, ako je pogrijesio i ako vas je odbanovao, zbog toga je te black i banovao jer nam je dosta hakera, mislim da bi nam axxe trebao reci da je greska.

Nije niko od vas nije dobio global al je dobio jedan sto je igrao sa bornom i to na axxovom i nasem serveru prije par mjeseci :)

Mamija_BiH
13 godina
neaktivan
GG za sinoc ekipa :)
14 godina
ARMA II DayZ mod

Jucer je bilo opako. Hehe

Oni pokusaji zabijanja od BOB-a su  bili epic. Svemirac je plakao od smijeha :D

Pa onda ubijanje Vedrana od strane Baje,pa Baju onaj Oleg,pa ja Olega. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

Balkan server je predobar. Jučer sam crashao dva helija, izgubio dva auta (jedan mi ukrao Ivan a u jednom su me ubili :)) i još mi raznjeli jedan traktor (ali taj je platio svojim životom :D ). Prezabavno, pogotovo u predvečer kad je najviše ekipe.

WordPress ❤

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Sgt-axxe je ispricao Blacksabbathu to sto je se desilo i da vas je uhvatio na zamci da hakate(tacnije ti Ivane), a stvarno ne znam zasto bi to axxe rekao, ako je pogrijesio i ako vas je odbanovao, zbog toga je te black i banovao jer nam je dosta hakera, mislim da bi nam axxe trebao reci da je greska.

Nije niko od vas nije dobio global al je dobio jedan sto je igrao sa bornom i to na axxovom i nasem serveru prije par mjeseci :)

Dj_renny je ako nisam u krivu bio banan isti dan kada su banali još nekoliko tisuća ljudi. Već je sljedeći dan odbanan što ti dobro znaš jer si mu ti i objašnjavao kako da kontaktira njihov support{#}

13 godina
ARMA II DayZ mod

Sta je sa balkan serverom ? Ne mogu ga nac nikako ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Sta je sa balkan serverom ? Ne mogu ga nac nikako ...

Samo upiši Balkan u DayZ commander filter.

WordPress ❤
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Samo upiši Balkan u DayZ commander filter.

Nije mislio na taj server :)

Sime nema te na TS-u, jel opet ucis fiziku haha

Mamija_BiH
14 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Dj_renny je ako nisam u krivu bio banan isti dan kada su banali još nekoliko tisuća ljudi. Već je sljedeći dan odbanan što ti dobro znaš jer si mu ti i objašnjavao kako da kontaktira njihov support{#}

Ne, to nije bio renny

Mamija_BiH
16 godina
ARMA II DayZ mod

Ajd mali raspali,....

ako tad nisam umro jeb...ote hahahha{#}

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

Pozdravi sa roštiljade pokraj Drave {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

^^ 

A ja se sa Anteom klanjam {#} {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ovih dana sam malo bio odsutan ali nadam se da vam se danas pridruzim :)
14 godina
ARMA II DayZ mod

Uuuuu da samo znas novosti. {#} 

Budes cuo na Tsu ili odi na FB vidi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice