ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 423.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
14 godina
Re: ARMA II DayZ mod
fade kaže...
Scrappy kaže...

Evo par slikica od maloprije.. zabavno je bilo, ali sam popiz*io i pokupio se kad me spawnalo u heliju i suicidalo {#}

To jos nisam vidio...6 friendly ljudi na jednom mjestu?  Ja 99% vremena samo nailazim na neke bezumnjake koji niti chataju,niti suraduju jedni s drugima nego samo deatmatch cijelo vrijeme. 

Pa.. ima nas malo više koji igraju zajedno pa nas je lako okupiti. Jučer nas je bilo u 2 vozila oko 8 na istom mjestu.

Evo malo slika.

Pozdrav

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
17 godina
Ivan da mi pliz osiguraj ghillie suit ako gdi vidis. Jucer sam zenku vozil doktoru na kontrolu i kasnije nisam imal vremena za DayZ, tak da ako neki put negdi vidis ghillie suit, stavi pliz u torbu.

Danas budem online oko osam ali nem dugo.

Inace svi koji oce igrat s ljudima koji se medusobno pomazu nek dojdu na onaj Balkan server. Ima nas pk i bas je fora jer svaku vecer igramo svi skupa ili se sloze dvije tri ekipe pa haracimo.
Prekjucer smo isli s dva terenca nas valjda osam i bilo je predobro. Ono parkiramo se pred ducan i kad svi izademo ima nas vise nego zombija.
14 godina
ARMA II DayZ mod
Iskreno meni to nije fora. 8od10 ljudi na serveru svi friendly. Nek naletis na nekoga neznas tko je tko,gdje itd. Igram na nekom serveru gdje je svaki dan 40ljudi. E to je zakon,kad me skupe uralom 2 frend.,odemo market neki lootat a kad tamo zasjeda od njih 3. Da vidis onda :)
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina

Ovisi kak koji dan. Nekad je nas pet a njih petnaest na serveru.

Neki dan smo se ganjali helikopterima.
Pocelo je tak da su oni letjeli oko NE airfielda a ja se tam uvijek spajam. Uglavnom spojil sam se i nakon desetak minuta poginul jer su me upucali ;) Bilo ih je vise i s leda me likizresetal. Nakon vise od 20 dana alive sam izgubil sve, ali sve. Imal sam ghillie, gps, nv, sniper, pusku s prigusivacem, pistolj s prigusivacem, epi, morfij... sve.
Nakon mojeg ubojstva se ekipa pokupila s NE airfielda a nasi su se spojili.
Respawnal sam se negdi bogu iza nogu ali posto je nasa ekipa imala zbuksan heli, uzeli su heli i pokupili me. Nekih pol sata smo ih trazili da bi ih ulovili i onda dogfight.
Neko od nasih je nakon nekog vremena upucal pilota a kopilot je iskocil ali poginuo.

Uglavnom srusili smo ih i nastavili svojim putem.
Takve akcije ili slicne su zakon.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 16:19 (NEW_MAN).
14 godina
A dobro. Igras kako ti pase, samo kazem da je nas tim lako okupiti zajedno. Iako vecinom smo podjeljeni u nekoliko manjih grupica na razlicitim stranama mape. Akcije ne fali jer je prisutan skoro stalno na serveru neprijateljski team koji mislim broji oko 6-7 igraca.
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Što se više isplati, da kupim ARMA 2 za DayZ, ili da cekam za standalone?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Raging-poopingbaby kaže...

Ak ti se baš igra DayZ kupi Armu 2 na nekom popustu. Na stanadlone bi se mogao još pošteno načekati.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
NEW_MAN kaže...
Ivan da mi pliz osiguraj ghillie suit ako gdi vidis.

Ako vidim, upravo našao gps i malo kempam na well known mjestu. Pa naleti.

17 godina
GPS mi isto fali tak da ako najdes extra stavi na stranu. ;)
13 godina
Ivan_cno kaže...
NEW_MAN kaže...

Kako vam se da kempat 16 ljudi na serveru. Od toga 13 smo mi na TS.u :D Dajte igrajte malo.

13 godina
neaktivan

Mozes i posudit steam acc od nekoga i instalirat ARMA-u. I onda igras Dayz preko PlaywithSix.

14 godina
SimeKZ kaže...
Ivan_cno kaže...
NEW_MAN kaže...

Kako vam se da kempat 16 ljudi na serveru. Od toga 13 smo mi na TS.u :D Dajte igrajte malo.

Ma no bio sam sam na serveru. (ja i još neki enemy). Čekao nekog da se priključi pa da se vozamo okolo. Uglavnom nije bilo dosadno danas. :)

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Mozel se kako igrati DayZ a da se nemora kupiti Arma II Operation Arrowhead?

Nikad nejebi sam!!!

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

NE

Let it be
13 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...
NEW_MAN kaže...

Cekaj kome sam ja jucer dao onaj ghillie suit,jedan sam dao Svemircu a drugi?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
17 godina
Ne znam. Danas budem igral ako bude vremena pa mozda ubodem negdi nekaj.
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pozdrav, evo i novi video, radi se o pregledu mape na našem serveru za one koje je ne poznaju još {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kPi3ntVBUGA

Mamija_BiH
Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
protjeran
fade kaže...

Mozes i posudit steam acc od nekoga i instalirat ARMA-u. I onda igras Dayz preko PlaywithSix.

Rado, samo sto ne znam ciji

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
fade kaže...

Ja sam mislio da ti imaš armu. Po tvojim komentarima od prije na ovoj temi. A za standalone ćemo se još načekati. Ako ti se baš jako igra onda je kupi. Ako ne čekaj standalone.

Ako nisi nikad igrao armu skini si arma free da se malo uživiš u igru. 

Pozdrav

13 godina
protjeran
Ivan_cno kaže...
fade kaže...

Ja sam mislio da ti imaš armu. Po tvojim komentarima od prije na ovoj temi. A za standalone ćemo se još načekati. Ako ti se baš jako igra onda je kupi. Ako ne čekaj standalone.

Ako nisi nikad igrao armu skini si arma free da se malo uživiš u igru. 

Pozdrav

Igrao sma ja Armu vec puno puta, kod frneda.. I Free verziju imam.. Igrao sma Armu dosta pa znam dosta o njoj.. Sto se kupovanja tice, opet nemam love pa moram cekati da si kupim xD

13 godina
ARMA II DayZ mod

Sta se dogodilo, nikog na serveru nema :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa, di ste. Idemo malo popunit dayz balkan. Da privučemo nove ljude. Nažalost nakon whitelista, broj ljudi je opao. Ali dobra vijest je da nema nijednog hakera.

12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Osnovali smo DayZ klan,zasad 4 člana.Igramo na The Laughing Man hive-u. Ako je tko zainteresiran za ulaz u klan,neka mi se javi u inbox.

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! Sinn Fein !
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 19:01 (JoshTurner).
Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Tires.... Tires Everywhere

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Scrappy kaže...

THE DOOM OF US ALL IS HERE!

It´s a conspiracy, the tires shall doom us all! RUN FOR YOUR POTATOS AND TOMATOS! -Sam Gamgee 

14 godina
Scrappy kaže...

Kad ih ne trebaš, ima ih svugdje:)

EDIT:

Meanwhile u dayz-u. Kolega Davian se igra sa toplim startom motora u heliju na 100m. Dok mi to sve gledamo na sigurnoj udaljenosti.

http://www.zaslike.com/files/a17t1fpaomb8l6ayx53.png

Jedan jump out :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 23:58 (Ivan_cno).
13 godina
neaktivan
@ JoshTuner Kume klanova ima boli glava :) Imas Xtream CROTeam ( ili ti poznati kao iksići ) koji je recimo bf3 klan i od kojih ja mislim igra oko 5-7 igraca, imas MadCroats ( MC ) igra nas oko 10 , tu su Balkanski Legioneri ( BL) a tu je jos i par solo igraca koji su pojedinacno jaki i to su sve jaki klanovi sto se igraca tice :)

Najvaznije je naci dobru ekipu koja ti pase za igrati sve ostalo lako :)
Ja sam jucer s iksićima od kamenke do NE arfilda pjesacio 2 sata, sredio 4 tipa da bi kada sam dosao ubio 5 a i on mene ali sam ekipi donio 2 kante nafte :) Spon ponovo na Kamenki, nalazenje s kolegom u komarovu, copis le enfild ( mrcina od puske ) i nekako se dogegam do balote i tamo naletim na tipa s M4a1 sd, českom torbom i svom pratecom opremom, naravno on padne za domovinu :) Paralelno ekipa popravlja UH1 i nalazimo se pjeske kod starog sabora :) ( sobora )
Server nemam pojma koji je ali imao sam vise akcije u 2 sata nego 15 dana na balkanskom :)
Vidimo se preko nišana :)
BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Po meni balkanski server nema potrebe igrati, akcije ima.. ali to nije ni blizu serveru od 60 igrača.. rađe neka se ta ekipa prebaci na neki server kao TLM na 1 dan i igra zajedno, pa će vidjeti razliku...

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

Jucer je nas 6-7 igralo na jednom serveru. Mrak. 

Zao mi bilo Baje,sta je pjesacio 2 sata,da bi nam zginuo pred ocima :D

Medutim,bit nam je bio popravit heli,i natocit ga,pa se on zrtvovao. :) 

Svaka cast decki,bilo je mrak :D

Bajo,neznam di si ti log outao,medutim ja sam jucer sa Vybora otisao na NW. 

Stari moj,koliko je tamo baraka :D :D 

Nasao samo svd camo,medutim bio je taman restart a morao sam ic,tako da je bilo ziher nekaj. Heat i ostatak nasli admin bazu. :)

Bilo je super jer je bilo do cca 10 ljudi a svi se klali u chernu,a ja na NW uzivam :D 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Daj mi nabavi kakav dmr ili m24 ili m40 samo nesto s cime znam pucati jer ovaj cz550 me ubi :) A ja sam tamo ispod NE

Najaci mi je prvi kill :) Kada sam se trko s tipom ko ce prvi oruzje naci :)

BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 9:35 (DarthBajo).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice