Arma 2: Free

poruka: 279
|
čitano: 41.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Trebali bi za 10-ak minuta, valjda ako budu officeri htjeli. Vidjet cu, ja nisam nešto raspoložen ko jučer.

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Server: Minoza

Pass: bug

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Re: Arma 2: Free

stizem

edit: uh pa to je 1.10 server....trenutak sam da instaliram patch

Iz dana u dan
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 20:59 (dado16).
15 godina
protjeran

Ja sam na mumbleu vec..Idem se pokusam spojit na server na armi..

WP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E ljudi aj mi dajte neku stranicu sa dobrim misijama za Armu!!

0 0 hvala 0
17 godina
15 godina
neaktivan

Evo za svaki slučaj da ne zalutaš u krivi dio, direktan link:

http://www.armaholic.com/list.php?c=arma2_files_scenarios

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 22:50 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Za sve koji imaju poljske keyove... zelite engleski jezik u igri? samo downloadirajte ovaj file i raspakirajte ga u arma 2 folderu...to je sva mudrost...meni odlicno radi

link

Iz dana u dan
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 22:52 (dado16).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

najbolji takticki shooter...

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bilo je solidno večeras osim zadnje kad sam nekim slučajm bio vrana {#} odmah na početku partije i letio po zraku bezveze. Ekipa je bila super samo što mi mikrofon nije radio{#}.

Kake-Bake

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

je bilo je odlicno...steta sto nema vise ovakvih bas pravih simolacija i taktickih shootera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

.

Arma 2-Chiko
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2019 11:58 (bandito).
14 godina
neaktivan

Meni nije bilo baš nešto večeras da vam budem iskren. Prvu misiju smo OK slušali Officer-a, dalje kad je došao KROnus i ostatak onda je počela zezancija pa je svatko krenuo po svome...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Aaaaaaaaaaaa ja nisam stigao doma. Sad sam dosao na mumble i svi govore da idu ca. STETA!!!!!!!!!!!!!!!!1

BBC2 nick: reader562

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

evo dobio sam onaj poljski key...a koju sada armu 2 da skinem...samo ARMA 2 ili onu reinforsmens ili sta?? budem probo onda ovo s poljskog jezika na engleski

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Meni nije bilo baš nešto večeras da vam budem iskren. Prvu misiju smo OK slušali Officer-a, dalje kad je došao KROnus i ostatak onda je počela zezancija pa je svatko krenuo po svome...

Da prva je i meni bila ok, ostalo tak-tak.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
17 godina
neaktivan

Uhh... Baš sam mislio da ću danas igrat, al eto... :/

Jel se priprema što za sutra? Ste danas igrali isti task kao i jučer? Jel je opet bilo rushanja?

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Uhh... Baš sam mislio da ću danas igrat, al eto... :/

Jel se priprema što za sutra? Ste danas igrali isti task kao i jučer? Jel je opet bilo rushanja?

Jučer je prva misija dobro krenula (nismo istu igrali). Ja sam bio iznenađen kako je sve zapravo dobro funkcioniralo, ekipa se držala skupa i bili su tihi na Mumbleu i pratili akciju. Iako nas je enemy porokao na prvom kontaktu i dalje moram pohvaliti sve jer su me ugodno iznenadili. A i prije nego su nas sredili više manje smo dobro reagirali. Meni je pukla veza na Mumble pa nisam stigao dati ključne upute ekipi u njagorem mogućem trenutku tako da smo svi završili mrtvi... Prevladala je dezorijentacija ali sve je to ok... Bitno da smo igrali timski!

Kasnije smo ipak malo ležernije, nije bio rush ali je bilo dosta brbljanja na Mumbleu, podjebavanja i zajebavanja, meni to čak niti ne smeta. Ja podržavam oboje, i ozbiljnu igru i malo opušteniju, dokle god je timski, a jučer je više manje bilo.

Na kraju smo zaigrali neku misiju gdje smo svi pilotirali ruskim helićima KA-52, Mi8 i Mi24. Tu je bilo svega {#}

Čini mi se da bi ovo mogao biti dobar princip - jedna ozbiljna misija gdje učimo i vježbamo i jedna ležernija da se opustimo nakon frustracija koje nam AI priušti.

3D dizajner
14 godina
neaktivan

minoza dobio sam onaj poljski key...i sada da skinem ARMA II clone dvd, pa patch 1.09, pa patch 1.10 pa onda language patch..jel tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

minoza dobio sam onaj poljski key...i sada da skinem ARMA II clone dvd, pa patch 1.09, pa patch 1.10 pa onda language patch..jel tako?

Da ali ne znam dal će sve radit kak spada sa language patchem, probaj ovaj zadnji što je dado dao link, navodno radi bez problema...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/arma-2-free/103423.aspx?page=5&jumpto=2043220&sort=asc&view=flat

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 11:36 (Minoza).
14 godina
neaktivan

a cek samo taj rar file raspakiram kao jedan zaseban folder u program files/arma2/ jel tako??jel kada udem u taj language patch ima jedan folder pa kada taj otvorim ima jos 3 foldera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
uglavnom raspakiraj ta 3 foldera u armu...naprimjer folder keys ide preko foldera keysa itd....
Iz dana u dan
17 godina
neaktivan

Jel se za danas priprema što? Danas sam 100% doma pošto se čekaju rezultati mature :D

Stvarno mi se igra s timom koji zna što radi. Ovako dođem na server, niti ne znam što je task, niti ne znam tko je što. Svi jurcaju, tk-aju, uglavnom kaos. Samo jedanput je bilo sve posloženo i bilo je izvrsno - transport iz baze helićem i kakav-takav stealth (točnije, samo hold fire, ali i to je dosta solidan stealth pošto se inače puca po biločemu) do sela.

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
kad se dobivaju rezultati mature????....ja bi igrao sad...rambo imas xfire?
Iz dana u dan
14 godina
i_rambo_plache kaže...

Jel se za danas priprema što? Danas sam 100% doma pošto se čekaju rezultati mature :D

Stvarno mi se igra s timom koji zna što radi. Ovako dođem na server, niti ne znam što je task, niti ne znam tko je što. Svi jurcaju, tk-aju, uglavnom kaos. Samo jedanput je bilo sve posloženo i bilo je izvrsno - transport iz baze helićem i kakav-takav stealth (točnije, samo hold fire, ali i to je dosta solidan stealth pošto se inače puca po biločemu) do sela.

Hehe, na istom smo. Samo ja mislim da neću gledat, danas želim miran bit :D:D

Nego da, ja bih isto danas igrao ako bude bilo nešto, jutros oko 3-4 sam bauljao po serverima i pleo :D:D:D

15 godina
neaktivan

Ja sam se vratio na 1.09 da mogu na naš server jer mi je dosadno bez ACE moda igrat...

A budući da su (neki) dečki uspješno prebacili svoje poljske verzije na engleski, ne vidim više razlog da imam 1.10 kompatibilnosti radi... Oni su isto na 1.09. Jbga, server je server, nema laga, pucanja veze i slično...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 14:13 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Minoza kaže...

Ja sam se vratio na 1.09 da mogu na naš server jer mi je dosadno bez ACE moda igrat...

A budući da su (neki) dečki uspješno prebacili svoje poljske verzije na engleski, ne vidim više razlog da imam 1.10 kompatibilnosti radi... Oni su isto na 1.09. Jbga, server je server, nema laga, pucanja veze i slično...

Da li se još uvijek može nabavit taj poljski key?

15 godina
neaktivan
Gazarth kaže...

Da li se još uvijek može nabavit taj poljski key?

Naravno.

3D dizajner
14 godina
neaktivan

Ja se ni nemogu vratiti na 1.09 verziju jer mi Steam automatski upgrade-a na zadnju službenu verziju.

2 0 hvala 0
16 godina
ae ljudi da vidimo koliko ce vas na 1.09 a koliko na 1.10....gdje bude vecina tu sam i ja
Iz dana u dan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice