Americas army

poruka: 14
|
čitano: 2.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Americas army

Interesirame da li je AA2 još aktivan za igru, jer kada idem igrat nema nikoga na serveru?

Prije sam igrao aa2 i nakon godinu dana, jučer sam instalirao verziju 2.4  i AASM za server, prilikom instalacije sam još morao instalirat Steam.

KAda sam pokrenuo  AA2 išao na deploy i nje bilo nijednog servera??POkušao sam preko tog Steama ali tamo nema AA2 nego smao AA3?

HELP!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Americas army
igyp kaže...

Interesirame da li je AA2 još aktivan za igru, jer kada idem igrat nema nikoga na serveru?

Prije sam igrao aa2 i nakon godinu dana, jučer sam instalirao verziju 2.4  i AASM za server, prilikom instalacije sam još morao instalirat Steam.

KAda sam pokrenuo  AA2 išao na deploy i nje bilo nijednog servera??POkušao sam preko tog Steama ali tamo nema AA2 nego smao AA3?

HELP!!!!!!!!

Zato sto je zadnja verzija AA2 2.8.5

Skini to i imati ces servera i ljudi za igrati. Svaku vecer imas  ~1200 igraca online

17 godina
neaktivan

Hvala!

17 godina
neaktivan

sada sam skinuo verziju 2.8.4  veličine skoro 2gb i nemogu je instalirat, nema nigdje one ikone od AA za instal, a ovaj 2.8.5 je samo pach. dal trebam prvo skinut i instalirat 2.8 pa onda ovo ostalo??

17 godina
protjeran
igyp kaže...

sada sam skinuo verziju 2.8.4  veličine skoro 2gb i nemogu je instalirat, nema nigdje one ikone od AA za instal, a ovaj 2.8.5 je samo pach. dal trebam prvo skinut i instalirat 2.8 pa onda ovo ostalo??

da

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina

Koliko se ja sjecam od verzije 2.8 pa na ovamo sve se radi preko Deploy Clienta.

Dakle skini Deploy Client za AA2 i preko njega instaliraj sve, on bi trebao i patchirati armiju.

17 godina
neaktivan

da to sam sad napravio i uspio instalirat 2.8.5 no krenem igrat i Pb me uvjek kika. probao sam delitat pb folder i na pb sistem updejtat pb i opet neradi?????? Provjerio sam i firewall i sve je na njemu uredu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 15:00 (igyp).
17 godina

A sto ti napise kada te PB kika?

Da li su ti ona PB servisa startana?

17 godina
neaktivan

nešta tipa ovog: 

KICK NOTIFICATION: <player name> has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION. UNKNOWN WINDOWS API FUNCTION [131127]

nekužim ovo drugo što si naveo?

17 godina

nema veze ovo drugo, cim ti pokazuje ovu gresku znaci da oba PB servis su upaljena.

Koliko se sjecam, kada bi PB poceo bacati ovakve poruke (UNKNOWN API FUNCTION) najcesce bi razlog bio u nekakvom trojancu, malwareu...

Skini malwarebytes  sa www.malwarebytes.org i pregledaj si kompjuter. Mislim da ce ti to biti rjesenje.

Javi ako je uspjelo.

17 godina
neaktivan
Americas army

Ja sam imao taj problem na Win 7 jer PB još nije podržavao sedmicu.Ne znam dali su to riješili,pa pogledaj na stranici od PB.

Ma daj !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo očistio sam komp od virusa i upalilo je, no opet me neki put izbaci van?

KICK NOTIFICATION: <player name> has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION: CORRUPTED PACKET FLOW

17 godina
igyp kaže...

evo očistio sam komp od virusa i upalilo je, no opet me neki put izbaci van?

KICK NOTIFICATION: <player name> has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION: CORRUPTED PACKET FLOW

KLIK

17 godina
neaktivan

Dr. Syncmaster, sve znaš majstore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice