America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 145.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
16 godina
neaktivan
America's Army 3

ljudi jel moguce da AA3 je velika samo 2.9Gb u rar-u??

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: America's Army 3
damian123 kaže...

Ako se radi o Full rip-u zašto ne? :D

Music is my life :)
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
damian123 kaže...

Ako se radi o Full rip-u zašto ne? :D

aha ok...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
America's Army 3

al cek, ne kuzim, igra je 100% free, odes na steamovu stranicu, skines steam, instaliras i preko njih skines aa i sve updeate, cemu skidat negdje drugdje i ne bit siguran jel to to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Igru sam skinuo na kompu i igram bez problema ali kad igru pokusam skinut na laptop nema sanse opce je nepocne skidat sa steama,

nekuzim sad di je problem???

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

al cek, ne kuzim, igra je 100% free, odes na steamovu stranicu, skines steam, instaliras i preko njih skines aa i sve updeate, cemu skidat negdje drugdje i ne bit siguran jel to to?

Možda nema flat?

Evo ja trenutno skidam preko steama, nadam se da nije previše zbagana nakon toliko patcheva.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Evo ja trenutno skidam preko steama, nadam se da nije previše zbagana nakon toliko patcheva.

ne brini. nije.
skoro je pa identicna verziji koja je bila prvoga dana izlaska (osim sto sada lakse browsas ono sitno servera koji su gore i nema toliko problema sa spajanjem na server). LoL
tako da.. zbagana je totalno. ali nista vise (barem ne posebno) nego prije.

ja sam trenutno na pauzi od AA3, ali frend kaze da nista novoga nije bilo. a ukoliko ne dodje skoro patch koji ce srediti lag i te hit detection probleme- uninstall lagani.

“Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.&
17 godina
neaktivan
America's Army 3

heh bas se vratio na temu da vidim dali je sreden lag :D a onda se razocaram XD....pa  nevjerojatno sta rade od  igara :(

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
America's Army 3

Uf igra je smeće.

Žao mi je što sam trošio struju dok se skidala :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
America's Army 3

smece, ne smece.... samo igra je za US debile radjena, a ne za nekog s trunkom inteligencije....

krenuo sam one traininge radit, svako malo neka kvazi animacija citiranja americkog ustava ili "pledge to the flag" ili sta vec sve imaju i nemaju, predstavljanje novih boraca, zastitnika demokracije, onih koji ce donijet mir i demokraciju svijetu... bla bla bla

slusas 10 minuta prezentacije o ljecenju vojnika i superiornosti njihovih infantry field medical kitova ili whatever, da bi se to nakraju svelo na space i izbora izmedju 4 gluposti koje ti samo u treningu koriste....

da ne nabrajam, predppostavljam da moras biti amerikanac da bi te to impresioniralo

sam borbeni trening je tak...

multiplayer je ok, samo ne znam jel me vise podsjeca na CoDwannabe igru ili CSwannabe igru

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

...

Mene više podsjeća na Shit-wannabe igru, zapravo ne igra već jest shit.

Možda bi i bilo dobro kada nebi bilo toliko lagga - na pingu 30 imam lag ono wtf, a o bugovima da ne govorim.

15 godina
protjeran
America's Army 3

Vidi se, jos ste mladi.

Kimi - the King of Spa.

2 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

multiplayer je ok, samo ne znam jel me vise podsjeca na CoDwannabe igru ili CSwannabe igru

Mali info - America's Army je starija od cjelokupnog CoD serijala. A za medic trening, sto si mislio da ces morat kupit umjetnu USB spricu i onda pikat... negdje, nekog (mozda USB  umjetnu lutku, hmmm ima potencijala)... I ima veze sto ces primijenit od tretmana s obzirom na indikacije ranjenika.

17 godina
America's Army 3

fakat ima veze, 10 minuta predavanja koja se svedu na 4 opcije + space... ono stvarno ne znam di mi je glava.

covjece u 10 minuta sam skuzio laplaceove transformacije, a ne koju od 4 tipke treba kliknut za koju od 4 ozljede.... i nemos ubrzat i nemos preskocit... ista... ikad

mogli su izbacit taj cijeli segment igre, a ne ovo... nema smisla, trijaza nije banalna stvar niti bi trebala biti dio ove igre, pogotovo sveden na 4 tipke... mogli su uvest klasu medic koja bi se bavila time, pa malo produbit stvar, onda bi eventualno imalo smisla, ovako uz gubitak smisla daje poruku djeci: "kad covjek teze dise uguraj mu cijev u usta, kad je siv daj mu mirisnih soli, ako teze mice neki ekstremitet imobiliziraj... inace pritisni space"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...

ovako uz gubitak smisla daje poruku djeci: "kad covjek teze dise uguraj mu cijev u usta, kad je siv daj mu mirisnih soli, ako teze mice neki ekstremitet imobiliziraj... inace pritisni space"

Da vise smisla ima, npr. pokupi kutiju na kojoj je crveni kriz. LOL btw ovo djeca ne igraju, u glavnom im se ne svidja. Ima puno jednostavnijih pucacina poput COD-a, tam ne moras uopce razmisljat.

Kimi - the King of Spa.
17 godina
America's Army 3

Stari moj ovo je igra namjenjena teenagerima od 15-18 godina koji su predkraj highschoola i glavna namjena ovoj igri je asistirat recruiterima koji obilaze te skole da dobiju klince u vojsku, to je glavni razlog zasto je igra besplatna tj. zasto u izradi igre sudjeluje US Army. Ako mislis ista drugo onda si naivac. Zato je prepuna domoljubnih izjava, "stvarnih heroja" koji sudjeluju u prezentacijama itd.

Sve u svemu nije igra koja je najbolja u klasi, slazem se, niti imam visoka ocekivanja spram nje, ali ovo na sto sam naletio toliko banalizira neke stvari, a s druge strane je cista propaganda... i prije nego me smjestite u partizane ili komunjare ili stovec ste u stanju smislit dozvolite ovo prihvatit ko moje misljenje.

Ja samo kazem, dok je to igra i skupljaju se kutije s crvenim krizem koji health boostaju na nesto vise je igra. reci osobi koja nema pojma o puno stvari da ljudi koji tesko disu trebaju dobit cijev u usta je nesto malo drugacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Stari moj ovo je igra namjenjena teenagerima od 15-18 godina koji su predkraj highschoola i glavna namjena ovoj igri je asistirat recruiterima koji obilaze te skole da dobiju klince u vojsku, to je glavni razlog zasto je igra besplatna tj. zasto u izradi igre sudjeluje US Army. Ako mislis ista drugo onda si naivac. Zato je prepuna domoljubnih izjava, "stvarnih heroja" koji sudjeluju u prezentacijama itd.

Sve u svemu nije igra koja je najbolja u klasi, slazem se, niti imam visoka ocekivanja spram nje, ali ovo na sto sam naletio toliko banalizira neke stvari, a s druge strane je cista propaganda... i prije nego me smjestite u partizane ili komunjare ili stovec ste u stanju smislit dozvolite ovo prihvatit ko moje misljenje.

Ja samo kazem, dok je to igra i skupljaju se kutije s crvenim krizem koji health boostaju na nesto vise je igra. reci osobi koja nema pojma o puno stvari da ljudi koji tesko disu trebaju dobit cijev u usta je nesto malo drugacije

Ti "stari moj" se previse opterecujes glupostima. Mozda AAo je namjenjen klincima od 15 - 18 godina al je cisti fulanac, jer je oni ne igraju. Pogledaj molim te forum Ludih i ocjeni kolko ti ljudi imaju godina. To stari moj nisu djeca. Igra mozda je losa, ali samo radi nedoradjenosti i tehnikalija. Igra gledana kao takticki FPS, je najbolja (AAO 2.0 npr.)

BTW pogledaj malo otvaranje sportskih dogadjanja i slicnih zbivanja po Americi. Mislim da je njima zbilja stalo do svojih heroja, za razliku od nekih ciji su po sudovima. Mozes ti meni sad kolko hoces pricat o propagandi, ali je cinjenica da kod njih vojska ima svoju popularnost i postuje se.

Kimi - the King of Spa.
15 godina
America's Army 3

Meni je AA 2 bolji ,a ova trojka,neznam strašno nešta,igrao sam ju jedno tjedan dana kako je izašla i onda sam poludio i izbrisao.

Previše šteka i to kvari cjelu igru,nemožeeš ništa pogoditi ,jedno vrijeme sam mogao ubiti nešto samo sa SAWom jer sam ispucao 100 metaka u lika pa ga je koji pogodio.A u dvojci sam imao relativno pristojan FR.Koliko vidim ništa se nije previše promjenilo,totalno su zeznuli stvar.Ako netko misli igrat,rađe neka ode igra verziju 2.xx.

Što se medic treninga.tj. predavanja tiče, u dvojci je malo duže trajao al si barem naučio nešta i zapamtio stvari koje mogu biti korisne recimo u stvarnom životu nebi vjerovali.Iz trojke se ne sječam nešto previše predavanja samo da su imali one fansy opremu a opet su bili edukativni.A to da je teško u igri znati kako pomoći kolegi?Ma daj,imaš 4 (četiri) stanja i 4 odgovarajuće akcije.Ako si imalo pratio predavanja znat ćeš 1-2 kako rješiti.Neke možeš i logikom eliminirati.A ak baš nemaš pojma onda buš skužio dok igraš metodom eliminacije...

Veselio sam se novom Armyu jer mi je nekad pasao da se odmorim od CoD4 jer je drukčiji malo stil igranja,ali me igra razočarala.Stari je bio puno fluidniji ,a da ne kažem da su imali problema sa trenizima jer je hrpa ljudi navalila na njih pa to nisu mogli pratit,pa sujednostavno svima dali sve prve nivoe treninga.Neznam kako je sad to rješeno.

Moram priznati da sam odigrao irundi bez laga,da ne  ispada da samo pljujem po igri, i bilo je čak zabavno.Ali jednostavno je lag večinom bio nepodnošljiv,pogotovo sa više igrača.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

... mogli su uvest klasu medic koja bi se bavila time, pa malo produbit stvar, onda bi eventualno imalo smisla, ovako uz gubitak smisla daje poruku djeci: "kad covjek teze dise uguraj mu cijev u usta, kad je siv daj mu mirisnih soli, ako teze mice neki ekstremitet imobiliziraj... inace pritisni space"

to je u planu za MOS-ove. specijalizacije (combat medic etc etc).

no kako stvari stoje do toga ne bu doslo.. prije ce igra "puknut".

“Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.&
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Neki dan sam ponovo skinuo AA3 i razočarao se, još uvijek je bugovita i ima dosta lag-a. Igra bi mi bila odlična kad bi to ispravili, sviđa mi se šta se izmjenjuju strane assault/defence, tako da nije monotono. Dok ne izađe novi patch nastavljam igrat  AA2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tallahasee kaže...
Rhodin kaže...

...

Ti "stari moj" se previse opterecujes glupostima. Mozda AAo je namjenjen klincima od 15 - 18 godina al je cisti fulanac, jer je oni ne igraju. Pogledaj molim te forum Ludih i ocjeni kolko ti ljudi imaju godina. To stari moj nisu djeca. Igra mozda je losa, ali samo radi nedoradjenosti i tehnikalija. Igra gledana kao takticki FPS, je najbolja (AAO 2.0 npr.)

BTW pogledaj malo otvaranje sportskih dogadjanja i slicnih zbivanja po Americi. Mislim da je njima zbilja stalo do svojih heroja, za razliku od nekih ciji su po sudovima. Mozes ti meni sad kolko hoces pricat o propagandi, ali je cinjenica da kod njih vojska ima svoju popularnost i postuje se.

Nije cisti fulanac jer za trziste za koje je namijenjena je takvi igraju i sustav radi, da ne sluzi svrsi vec odavno bi izgubili pare koje ih guraju, a boli njih ko to kod nas igra

ja nisam reko da je igra losa vec da nije najbolja u klasi, sto je takodjer istina, a sto se tice online lagga, pa recimo da sharpshooting ne postoji ko opcija, granate ili eventualno rafalno oruzje i nadaj se da ces u laggu vise ti pogodit nego biti pogodjen i da ce ti netko naletit

OffT: sto se tice njihove vojske i zaludjenosti istom, sve to izgleda divno i krasno i ove igre jako tome pridonose, imaju priljev od nekoliko tisuca ljudi svake godine zahvaljujuci recruiterima i ovakvim programima, svi su jako ponosni na njih, medjutim jednom kad odu u rat, vide da to nije igra, ostanu bez ruke, noge, poginu onda ti se dese majke koje izgube 2-3 djece i placu da ih nitko na to nije upozorio i Oprah-i i po sudovima i po raznoraznim emisijama i dokumentarcima... oni tamo nemaju pojma o tome sto je to vojska osim silnih heroja koji im ju prezentiraju necim velicanstvenim i rijecima poput casti i junastva. ja sam samo reko da je igra cista propaganda i strasno banalizira neke stvari, meni doista nisu impresivne, kao sto sam reko, moras biti amerikanac da bi ti bile, ako imas drugacije misljenje, good for u

nemoj gledati na ovu igru strogo iz nase perspektive, nije namijenjena ni Hrtvatskoj ni hrvatima

familija mi je tamo i znam na sto to lici, ali to je vec politika i mjesto joj je na drugim forumima, necu se vise osvrtat na ovu temu jer ce se to pretvorit u raspravu kojoj ovdje nije mjesto

16 godina
neaktivan
America's Army 3

jesam dobro shvatio..AA 3 je u potpunosti besplatna igra ? btw igro sam AA 2 al se nesjecam vise niceg :D

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 11:24 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

jesam dobro shvatio..AA 3 je u potpunosti besplatna igra ? btw igro sam AA 2 al se nesjecam vise niceg :D

da.

16 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...
Hrvojestr kaže...

da.

uhh onda moram probati dok mi ne dode mw2 ...daj mi malo samo pojasni da ne skidam bezveze.....jel valjda igrica...jel  laga sad kak je doso novi patch 3.0.6 i kakav je gameplay

16 godina
protjeran
America's Army 3

jes igra jos ko to mislim jesu ispravljeni lagovi,bugovi i sve ono sto je smetalo kod izlaska igre

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
America's Army 3

NIŠTA nije ispravljeno

užas čisti

lagga i šteka ko mutavo

bugova ko pljeve

čisti gubitak vremena

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

NIŠTA nije ispravljeno

užas čisti

lagga i šteka ko mutavo

bugova ko pljeve

čisti gubitak vremena

ma onda necu ni skidati ...bzvz cu izgubiti vremena i nazivcirati se :)

17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
Hrvojestr kaže...

da.

uhh onda moram probati dok mi ne dode mw2 ...daj mi malo samo pojasni da ne skidam bezveze.....jel valjda igrica...jel  laga sad kak je doso novi patch 3.0.6 i kakav je gameplay

Ukratko ako si prvenstveno CoD igrač nemoj s ovim ni zamarati. Bit će ti prespor gameplay, prekomplicirano, prelaggavo, jest će ti živce zbog bugova i sl. Igraj rađe Quake Live dok čekas CoD.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Hrvojestr kaže...
Hrvojestr kaže...

da.

Ukratko ako si prvenstveno CoD igrač nemoj s ovim ni zamarati. Bit će ti prespor gameplay, prekomplicirano, prelaggavo, jest će ti živce zbog bugova i sl. Igraj rađe Quake Live dok čekas CoD.

ma da...prvenstveno sam cod igram nisto drugo....imam sve originale osim mw2 to cekam da stigne :D ......ma necu onda ni pokusavati igrati AA 3 sigurno ce mi ici na zivce...hvala.... :D .....e vidis ovaj Quake Live bi mogao probati :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 12:38 (Hrvojestr).
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Hm, a zna li netko kako se otključaju treninzi kad se ide na start screenu na Training/Infantry mos/ pa su tamo npr, advanced riflema ali se samo prva može odigrat a šta je sa onih tri koje su kao zaključane? se to da kako otključat ili će se to naknadno dodati u igru...zna li netko?

det's a bulšit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice