America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 145.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
16 godina
RE: America's Army 3

ajd da i ja vidim kakva je to igra kad ju toliko hvalite. nemojte me odma na početku ubit, moram se malo ispraksat Smijeh

17 godina
naxeem kaže...
Hmm, ovisi s kim igraš. Ako igraš protiv tima, onda ti to baš i neće proći, ali ako igraš protiv nekoliko samostalnih igrača, onda je prilično lako pobiti ih.

Zato sam i napisao "Izjava da nema rusha nepije vode bar na PUB serverima. . ." gdje nema neke takticke suradnje izmedju saboraca. Naravno da koristenje nekog VOIP sistema i igranje sa prijateljima/klanskim kolgama dovodi igru na visi stupanj (to se odnosi na svaku MP igru)

Nervira me jdino sto nema postenog snipa tipa PSG-1 R 700, Dragunov ili neka slicna strojka, a ne obicna M4 ili M16 s pobosljanjim scope.

Call of Duty 4 RULEZ :D
16 godina

ma bezveze igra... vraćam se ja battlefieldu. pozdrav

16 godina
neaktivan
America's Army 3

Probaj  http://www.battlefieldheroes.com/, mozda ti se svidi Belji se

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Izjava da nema rusha nepije vode bar na PUB serverima. . . Na mapi Ranch, spawnam se u kuci, bez problema istrcim iz nje uletim u kanal, otrcim (rusham) neprijatelju na spawn, njihovom putanjom se zavucem za ledja i BAM skenjam sav tim bez ikakvih problema a onda otrcim do sljedeceg i isti scenario!

Heh, teško da se to dogodi, možda još na farmi s noob protivnicima na serveru s ne više od 10 igrača, ali rushanje u jednom komadu u 99% slučajeva završava smrću. Da mi te je vidjeti na Bridgeu kako rushaš, kad sve sile s tornja i stuba zapucaju prema tebi, a jedini zaklon ti je komad betona visok pola metra...

Ako toliko puno rushera ugiba kad ja igram, ne shvaćam zašto bi tebi rushing iza neprijateljevih linija tako dobro uspjevao.

Sve u svemu, ne vjerujem dok ne vidim.

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
16 godina

U pravu sam bio. Ako si sam upucao protivnika, nema bodova od secura. Dakle jos jedan poticaj za timski rad. "Ja rokam, a ti prijatelju trci pa ih sekjuraj i djelimo lapo lapo bodove" Nevinašce

16 godina
neaktivan
America's Army 3

Alo,evo ja ko padobranac ulijećem pa da pitam na brzaka. Da li ti ostaje honor od starog AA? Nisam baš u toku, zadnje 2 godine nisam igrao a stao sam na 78 honoru! Fala!

0 0 hvala 0
16 godina
Tihi Lee kaže...

Alo,evo ja ko padobranac ulijećem pa da pitam na brzaka. Da li ti ostaje honor od starog AA? Nisam baš u toku, zadnje 2 godine nisam igrao a stao sam na 78 honoru! Fala!

Ne ostaje, no u igri postoji mogucnost povezivanja starog accounta sa novim sto bi za rezultat trebalo imati nekakvu "veteran" znacku na tvom personal jacketu. 

Nazalost, niti ova mogucnost jos uvijek ne radi, no kako citam okolo po forumima, izgleda da smo blizu patcha koji bi trebao rijesiti probleme sa autorizacijom u potpunosti

17 godina
i_rambo_plache kaže...

. Da mi te je vidjeti na Bridgeu kako rushaš, kad sve sile s tornja i stuba zapucaju prema tebi, a jedini zaklon ti je komad betona visok pola metra...

Ako toliko puno rushera ugiba kad ja igram, ne shvaćam zašto bi tebi rushing iza neprijateljevih linija tako dobro uspjevao.

Sve u svemu, ne vjerujem dok ne vidim.

Ja Bridge nisam spomenuo niti u jednom postu, tu definitivno rush nepali, mozda se moze napravit nesto s dimnim bombama ali zahtjeva vise ljudi od jednog. Govorio sam za mapu Ranch! Iskreno moj najbolji drug me zove teskim kamperom u CoD4 ali u AA ljudi taj pojam dizu na visi nivo, gdje se lik krije iza ormara od pocetka do kraja mape da se ne pomjeri ni milimetar od mjesta gdje se spawnao! Kombinacija rush+flankiranje se pokazuje znatno uspjesnija od provodjenja citave runde u cosku. . .

Call of Duty 4 RULEZ :D
16 godina
protjeran
America's Army 3

Svi stariji igraci vjerojatno znaju sta je AAOTracker. E pa tracker je ugasen. Sad su se spojili sa Battletrackerom i po najavi devova u sljedecih nekoliko dana proradit ce trackanje AA 3 sto je za sve stare a i nove igrace vise nego odlicna vijest. A sad ce i Gnjida pocet harat serverima pa se cuvajte ;)

http://battletracker.com/

LOL ovako Gnjida izgleda sad kad je opet sretan ;) Pozdrav.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Evo tjedan dana nakon sto sam instalirao igru, zaigrao sam danas i jucer - sviđa mi se dosta, mape su cisto oke - najveca stvar koja mi smeta konstantno štekanje.

Evo, zapeo mi je za oko Yugo :P

Yugo - Zastava :)) Yugo - Zastava :))
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 20:40 (Sonny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Zakon su Yugići, osjećam se ko doma Smijeh

Meni stalno svjetlinu ekrana stavlja na 2.0, makar ju stavim na 3.0. Jel još netko ima taj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ja Bridge nisam spomenuo niti u jednom postu, tu definitivno rush nepali, mozda se moze napravit nesto s dimnim bombama ali zahtjeva vise ljudi od jednog. Govorio sam za mapu Ranch! Iskreno moj najbolji drug me zove teskim kamperom u CoD4 ali u AA ljudi taj pojam dizu na visi nivo, gdje se lik krije iza ormara od pocetka do kraja mape da se ne pomjeri ni milimetar od mjesta gdje se spawnao! Kombinacija rush+flankiranje se pokazuje znatno uspjesnija od provodjenja citave runde u cosku. . .

Ti si rekao da se može rushati na PUB serverima (citat: "Izjava da nema rusha nepije vode bar na PUB serverima. . ."), a kasnije si naveo primjer za Ranch.

Ovako je izgledalo da ti misliš da se u AA3 lako rusha u bilo kakvim uvjetima, ali na public serverima i još si naveo konkretan primjer za Ranch.

Ja sam Bridgom samo dao primjer da ne možeš rushati na PUB serverima, dakle govorio sam za ovaj tvoj citat, a ne za Ranch (iako mene i rushanje na Ranchu impresionira).

Dakako, o rushanju ovisi i kakva se misija igra. Pretpostavio sam da si ti igrao s activated objectivom pošto je to najučestalija misija na Ranchu.

Na Ranchu tako možeš rushati samo dok igraš obranu jer juriš na strani napada je samoubilački potez, a da svi u obrambenom timu tako jurišaju ne sumnjam da bi barem jedan protivnik uspio aktivirati onaj objective.

P.S. - volio bih vidjeti kako to izvodiš da jurišaš i onesposobiš cijeli protivnički tim pa ako nije problem, a pri ruci imaš kakav dokaz... Ako to zaista radiš, onda znaš znanje...

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
17 godina
neaktivan
America's Army 3

ne znam da li je već netko prije spomenuo, možda netko zna koliko prometa troši jedan sat igranja?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro7 kaže...

Malo mi je čudno kaj se dobiva ROE za elimiranje ranjenog, tak ionak ga mislim ubit a ne ranit. Dobra je fora da su svi medici ali treba pravilno lječit. Dobro mi je kaj se nagrađuje timski rad, tak je zanimljivije igrat kad se ljudi pokrivaju. Cool Zvuk fijukanja metaka je stvarno odličan.

hehe

najjaca je fora kad zalegnes.. a pola tima spali med kit na tebi jer te krivo lijece.. zakrpaju te ne dignu.
zvuk je jako dobar..

ma ruku na srce.. kad je ekipa ok.. bude stvarno odlicnih partija.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
17 godina
moderator
America's Army 3

Upravo je izašao patch - AA 3.0.4

Evo što donosi:

Patch Version 3.0.4

* Improved console help
* Added Clan support. Add clan tag in Account Settings. You must change information while in single player mode for now.
* Admin VOIP Improvements
* New "version" console command to see the current version
* Server browser performance improvements
* Fixes joining password protected servers so it no longer selects the server underneath the mouse cursor when clicking on the "Join" button in the password entry dialog.
* Fix for settings menu improperly closing when ESC pressed and leaving the player stuck with no UI and limited control
* Mission generation optimizations
* Fixed issue with logging into game servers that sometimes used another player's soldier profile.
* New TS3 SDK integrated
* Improves how server manages authentication objects
* Fixes issue with players being added to the scoring system not having all of their scoring data written.
* Fixes issue where players not logged into MBS were being logged out if they left the server prior to authenticating
* M320 grenade attaching issue resolved.
* Dedicated server title bar now shows mission and player details
* Fixes the "Waiting for other players" UI so it now appears again.
* Removes some server logging
* Increased communications handling to support when all players use heavy load outs. This may correct many instances where players didn't spawn correctly or get the correct load out.
* Fixes the M320 getting an extra round of ammo
* Fixes the Account Settings password changing not working properly
* Fixes the IRC link not working
* Fixes the displayed mission type (assault/defense/etc.) shown in the battle planner so it displays properly after side-swapping

-------------------------

Trenutno je zbog downloada AA patcha Steam u totalnoj komi, pa se pripremite na živciranje :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 21:15 (Miro).
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Čim više patcheva to bolje jer igra je bugovita ajme majko! Nego imam problem sa PB serverima mogu se logirat samo na non PB servere. PB mi je instaliran i sve to skinuto kak treba ali jednostavno me kicka! Uf ide mi na živce taj PB,i u dvojki sam imao konstantnih problema s njim! Neko rješenje??? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Trenutno je zbog downloada AA patcha Steam u totalnoj komi, pa se pripremite na živciranje :(

Ne znam da li je zbog downloada ili je novi patch nešto zeznuo ali ja se ne mogu spojiti ni na jedan server. Nadam se da je krivo ovo prvo i da će sutra biti OK. I ja imam inače problem spojiti se na PB servere iako sam downloadao one fajlove sa evenbalance stranica.

Inače, AA igram prvi put i oduševljen sam, takvo nešto sam čekao dugo vremena. Pomalo suckam ali valjda ću  s vremenom biti bolji.

16 godina
neaktivan
jastreb kaže...
Miro kaže...

Ne znam da li je zbog downloada ili je novi patch nešto zeznuo ali ja se ne mogu spojiti ni na jedan server. Nadam se da je krivo ovo prvo i da će sutra biti OK. I ja imam inače problem spojiti se na PB servere iako sam downloadao one fajlove sa evenbalance stranica.

Skinuo sam patch (1,09 GB), ali nisam uspio igrat na serverima. Uspijem se spojit al se nemrem joinat. Belji se Treba pričekat par dana da se serveri stabiliziraju

17 godina
neaktivan
America's Army 3

Kakav je opći dojam za sada o AA3? Vrijedi li zaigrat?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kakav je opći dojam za sada o AA3? Vrijedi li zaigrat?

Dojam o igri mi je odličan, serveri su druga priča (zasad). Kad trojka bude bez većih bugova kao što je AA2, bit će zakon Smijeh

17 godina
neaktivan

igra radi bolje, samo na server listama ne pokazuje da ima igraca na serveru, a ima ih.

verzija 3.0.4

i instalirajte punkbuster

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 22:42 (tunder).
17 godina
neaktivan
Tihi Lee kaže...

Čim više patcheva to bolje jer igra je bugovita ajme majko! Nego imam problem sa PB serverima mogu se logirat samo na non PB servere. PB mi je instaliran i sve to skinuto kak treba ali jednostavno me kicka! Uf ide mi na živce taj PB,i u dvojki sam imao konstantnih problema s njim! Neko rješenje??? Hvala

paaa.. ovo se ne moze ni nazvati patchem.. 1.09 GB.. 1/3 kompletne igre :o
iako vidim po forumima ljudi i dalje se bune da su sredjena mozda 3-4 buga a brdo problema je ostalo.. tako da .. eh.. ne ide im izgleda bas to patchiranje.

a PB.. s njim stalno problemi.. napravio update (rucni, automatski.. sve.. ) ali neki serveri i dalje ne pustaju gore.. mozda nisu serveri napravili update.. ne znam.. PB je cisto zlo ponekad :)

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Ne znam kako je vama, ali meni je 3.0.4 samo zaj*bao igru.

Kao prvo, lista servera se opako stanjila, barem u AA Browseru. Kao drugo, jedini server na koji sam uspio ući i zaigrati (od 8 na Bridgu) je zaštekao nakon jedne runde - Midnight Misfits server...

Trebat će pričekati 3.0.5 patch. Hvala bogu da imam flat jer su patchevi ogromni. Pitam se koliki će tek biti kad će se prelaziti na npr. 3.1.0 ili 3.5.0?

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

obožavam ovaj novi patch, ili se ne mogu spojiti na server, ako se spaja treba mu 2 minute da se uopće pojavi ekran da se spaja na server, kad se pojavi taj ekran postoji 50-50 šansa da mi zablokira komp, a kad i uđem u server na oružja ne mogu staviti aimpoint i server obično zablokira nakon max 2 runde ili role select ne radi

još mi je najbolje radilo sa prvim patchem, ova zadnja dva su mi sve sje....

ja sam nekako mišljenja da oni tu igru rade ispočetka i da će sljedeći patch imati cca 4gb

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 23:35 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
America's Army 3

da

opako je bugovita

igra je i neoptimizirana

jedan za mene izvrstan engine koji leti (ut3)

sa prosječnom grafikom...

na mapi Alley...mi ide 20-30 fps-a, sve na medium i 1680x1050

užas od igre

nadam se da će ispraviti

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

ja sam nekako mišljenja da oni tu igru rade ispočetka i da će sljedeći patch imati cca 4gb

I meni se čini da je bolje radilo sa prvim patchem.

Sva sreća da ne moram pazit na promet jer su patchevi dosta veliki. Stvarno izgleda ko da rade igru ispočetka, možda se sa sljedećim patchom (igrom) se sve popravi Cool

17 godina
neaktivan
Miro7 kaže...
ZC_Someone kaže...

I meni se čini da je bolje radilo sa prvim patchem.

Sva sreća da ne moram pazit na promet jer su patchevi dosta veliki. Stvarno izgleda ko da rade igru ispočetka, možda se sa sljedećim patchom (igrom) se sve popravi Cool

nema sansi.

ako s patchem od 1 GB nisu nista napravili (osim napravili jos dodatnih s****) onda su jednostavno nesposobni.
3.0.4 je katastrofa. punkbuster problemi prate u stopu. ne znam vise sto reci. najgori relase koji sam ikada vidio.

ili se ne mozes joinati na server.. ili ne mozes joinati se u tim.. ili pukne server.. ili od 6 rundi u 4 ti javi "unable to find valid spawn location" (ili kojigod vec vrag napise) pa gledas igru s pozicije zida... etc etc.  jos uvijek registracija pogodaka je totalna pljuga.. etc etc.. zivi uzas.

jedina "fora" (zapravo bug) je to da je frend u jednom trenutku mogao odabrati Obran kao weapon.. LoL

kak' bi rekao jedan nedavni teammate... "i call shenanigans!!" za 3.0.4.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 17:39 (Littlemanbeingerased).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Hehe, a bome i lag baš smeta kod gađanja. Meni se sviđa što NAPOKON imamo novi FPS u kojem budale koje rushaju vrlo brzo leže mrtvi. :P Tj. meni je to 'napokon' jer sam iz nepoznatog razlog prvi put u AA; zadnje što sam igrao vrijedno naziva taktički shooter bio je Rainbow Six: Raven Shield. Znam da je i Ghost Recon bio dobar, ali je bio slabo igran, dok sam RS:RVS u klanu igrao.

Baš mi je drago što sam probao AA, sad mi CoD izgleda smiješno. Da nema užasnih bugova i laga koji je jednostavno grozan čak i na "low-ping" serverima, igra bi bila super.

ah nemoj sad nas vrjedat

svako ima svoj stil igranja

kao isvoj ukus

neko voli takticke igre, neko igre na rush nacin igranja (kao i ja iako igram i takticcke i nisu mi mrske nimalo).

BTW, AA3 i COD4 je razlika kao nebo i zemlja te se nemogu usporedivat svaka je na svoj nacin odlicna.

uff sto sam zgodan
17 godina
neaktivan

Tema je AA3, a onaj tko u AA3 rusha, završi mrtav par sekundi nakon što istrči iz zaklona. Netko tko svaku rundu igra 3 sekunde jer pogine na početku je budala. Jednostavna je booleova algebra.

Dakle, u CS ili čak COD4 rusheri su možda hrabri rambo-ratnici, ali su u AA3 budale, kao što su "kamperi" u AA3 pametni ljudi, a u navedenim igrama "seronje" (imho više zbog populacije, nego same igre doduše).

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 19:04 (naxeem).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice