Aliens vs. Predator (3)

poruka: 315
|
čitano: 81.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Evo totalno friški gameplay video iz kampanje marinca.

Nema nikakvih spoilera, ne bojte se :)

U svakom slučaju, nema mjesta sumnjama u kvalitetu igre, a hejteri nek hejtaju, ko im što može...

SP je glavna odlika AvP igara, iako je i MP fenomenalan, SP stavlja AvP u red najvećih!

P.S. modovi, dajte pls maknite taj 3 iz naslova, već je iritantno...
You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Aliens vs. Predator (3)

Armor jesi li probao demo?

Ja nisam nikakav hejter (prva dva djela su mi bila odlična) ali mi se ovaj multiplayer ne sviđa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Takoder, prva dva dijela prebrutalno dobra, ali ovaj multiplayer demo mi se nimalo ne svida jer su kontrole prenespretne i ne svida mi se sto se sve svrsava u jednom potezu, ko da health bar ni ne postoji.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

health bar imas,sam netko je spomenio ak se nevaram zvukovi hoda sto je uistinu uzasno XD

ali sto se tice same igre svida mi se i 100% SP ce biti brutalan :)

dok MP bas i nije nesto sto su mozda neki ocekivali.A btw neznam ni sta ste mogli ocekivati da naprave a da vas privuce :)

Po meni je posao sto su napravili +10

Joj sto sam poludio dok sam poceo igrat sa alienom skroz se okreto da mi nije netko iza leda(kao da sam nekog vidio) a ono njegov rep futavi XD haha al ok dogada se i to ljudima

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Omfg kako brzo proslo, jos samo 2 dana!!!!

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Evo GamesSpot review, nissu ga baš mazili.

Link.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Aliens vs. Predator (3)
thuglife kaže...

Link.

Kakva steta.

Stvarno sam veliki fan originalnog AVP-a.

Probat cu pa cu se sam uvjerit. Duzan sam sebi da ovo odigram.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Bas sam nedavno dosta odigrao demo i mogu reci posto ja volim bf i cod i dr.. ova me se igra dojmila (multy),

jedini minus sto je stvarno iritantno a to je dok hodas ima uzasan zvuk.

Naime jedino nisam igrao sa marincem.Samo sam sa alienom igrao i preje...... je :)

A cujte uostalom takva je tema igre da se nije moglo ni bolje napraviti.

A vjeujem da cu nakon sp-a past na guzicu :)

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Link.

To je recenzija za xbox verziju igre, pričekajmo PC inačicu, pošto kontrole, koje navodi kao minus (Awkward and inconsistent controls), nisu na PC-u minus, treba navikavanja kao i u wow-u, puno komandi pogotovu ako igraš sa predatorom ali to i razlikuje skill od "lol" igre, samo poredaj komande da ti za sve troje isto i nakon 1min igraš sa svakim likom bez beda.  :)

17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Ne uljeva mi povjerenje ova recenzija kao ni ocjena od 5.5! Kada kaže: "nothing feels quite right...". A šta je najgore, pošto nisam fan multiplayera očito je kampanja loša.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Ne uljeva mi povjerenje ova recenzija kao ni ocjena od 5.5! Kada kaže: "nothing feels quite right...". A šta je najgore, pošto nisam fan multiplayera očito je kampanja loša.

Uf samo da kampanju nezeznu, jer SP bi i trebao bit odličan. Samo se nadam da će ostat oni osjećaj lova kao predator (oni hod što se čuje im je velik minus, totalno neutralizira "nevidljivost" predatora, bar u demu igre je tako, nadam se da neće bit u full verziji)... Uglavnom, živi bili pa vidili.

PS. što se tiče ocjene igre...neznam, ima dosta igara koje su bile odlične na konzolama a shit na PC-u, pa se nadam da je ovo isti slučaj samo obrnuto. Nada umire zadnja.  >.<

15 godina
Aliens vs. Predator (3)

Gamespotu nevjerujem baš ništa.Kod njih pes2010 još nije izašao a postavljali pečeve na stranicu. Puno puta im je krivi datum izlaska igre i razlikuje se od drugih stranica...tako da

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Eto, IGN dao "malo" vecu ocjenu.

A i zgodan citat od sluzbenog Australskog Playstation magazina - ocjena 90/100

"...possibly the greatest movie inspired title ever.  This positively oozes atmosphere and is a must for the fans..."

17 godina
Dachande kaže...

"...possibly the greatest movie inspired title ever.  This positively oozes atmosphere and is a must for the fans..."

Ali opet, koliko mi se čini, to je PS3 recenzija igre, i opet navode kontrole kao problem dok to nisam doživija na PC demo inačici... vidim i grafika je slabija strana, samo 7,5 ocjenu dobila, da vidimo kako će se sjajit na PC-u sa dx11. ^^

17 godina
Dachande kaže...

Znači po ovome je bolji i od Batmana, (ako Batmanu ne računaju u stripovsku interpretaciju)... hm....

15 godina
Kill Frenzy kaže...

Gamespotu nevjerujem baš ništa.Kod njih pes2010 još nije izašao a postavljali pečeve na stranicu. Puno puta im je krivi datum izlaska igre i razlikuje se od drugih stranica...tako da

To je sve EA sredil da bude tak...ništa ne brini.

16 godina
Vakaka kaže...
Dachande kaže...

Ali opet, koliko mi se čini, to je PS3 recenzija igre, i opet navode kontrole kao problem dok to nisam doživija na PC demo inačici... vidim i grafika je slabija strana, samo 7,5 ocjenu dobila, da vidimo kako će se sjajit na PC-u sa dx11. ^^

Evo baš čitam novi GAMEPLAY i kažu da moraju priznat da PC verzija izgleda puno bolje od PS3 i XBOX360 verzije.

A life? Where can I download one of those?
17 godina
Alex Mercer kaže...
Evo baš čitam novi GAMEPLAY i kažu da moraju priznat da PC verzija izgleda puno bolje od PS3 i XBOX360 verzije.

Uh, daj Bože :)

Jedva čekam da oprobam full verziju na svom speedpadu, tri moda za svakog lika po jedan... u MP demo verziji sam uvik 1 ili 2, nevažno s kojim likom igra (jedino s alienom neigram vrlo često). :)

Belkin n52te Belkin n52te
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 17:11 (Vakaka).
17 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Morate li svaku temu o ovim novijim igrama zagaditi porukama "Upravo skidam", "čeka se taj i taj torrent" itd.? Prošli ste bez kartona ali nastavite li ovako nećete ih izbjeći.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Aliens vs. Predator (3)

Pa objektivno. Trebali bi udarati kartone za to...

Je da se ne salju linkovi za skidanje, ali se ovdje otvoreno navlace ljude da skidaju ilegalu.

Mislim, sto imam ja od cekanja, kada 'ilegalci' skinu i odigraju i komentiraju, a ja koji cekam da ju legalno kupim jos ne mogu i saznam sto je u igri (kraj, radnja, etc...) pa odustanem (sto ja mogu kada smo mi ljudi znatizeljni).

Naravno, dobiti cu masu negativnih komentara, ali kao da me brine. Trebate nesto poduzeti oko ovoga.

Moj PC  
8 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa dobro, ako ne želiš ništa saznati nemoj otvoriti ovaj topic pa nećeš.

17 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Zamislite koji potencijal ima AvP svijet za dobar MMO projekt.

Tri vječito zaraćene vrste (reputation, različiti gameplay, različito ozračje na home planetima), zatim planeti s ogromnim mapama kao hunting grounds (PvP), osvajanje nekog sustava planet po planet, kontinent po kontinent, svaka vrsta može imati nekoliko klasa... moguće najmračniji i najbrutalniji MMO naslov ikada, samo da ima volje, sredstava i mašte kod firmi za to.

Molim poznavatelje prvih AvP igara da malo ovdje nabace svoje mišljenje o "filmskom" ozračju u ovoj novoj igri. Hvala

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.

0 0 hvala 0
16 godina
Aliens vs. Predator (3)

Vidim igra ima 15.8 gb lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 10:58 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zeljko B kaže...

Zamislite koji potencijal ima AvP svijet za dobar MMO projekt.

Tri vječito zaraćene vrste (reputation, različiti gameplay, različito ozračje na home planetima), zatim planeti s ogromnim mapama kao hunting grounds (PvP), osvajanje nekog sustava planet po planet, kontinent po kontinent, svaka vrsta može imati nekoliko klasa... moguće najmračniji i najbrutalniji MMO naslov ikada, samo da ima volje, sredstava i mašte kod firmi za to.

Molim poznavatelje prvih AvP igara da malo ovdje nabace svoje mišljenje o "filmskom" ozračju u ovoj novoj igri. Hvala

Razmišljao sam o tome prije nego si napisao post ali nikako nemogu dokučit kako to napravit. Mnogi MMO-i imaju kao čarolije za korištenje dosta mogućnosti za upotrebit (dosta skillova za koristit) a ovdje neznam kako je to izvedivo znači dosta jednostavna i pravocrtna borba, previše arkadno bi sve to izgledalo da bi se moglo nazvat MMO igra odnosno da bi skill igrača bio nešto presudan. Ako si igrao recimo WOW znaš o čem pričam, 42 tipke (moguće kombinacije), dosta makro naredbi na njima i sve koristim za igrat 1 lika u WOW-u. Ajde nekako bi i mogli marinca i predatora nabrijat, davajući im nova oružja i oklope ali kako aliena ubacit u sve to (možda nabrijavajući ga uz pomoću nekih genetičkih mutacija), tako da sve mi se čini prejednostavno za jedan kvalitetan MMO. Znači, da bi napravio kvalitetan MMO nije dosta imat samo priču i globalnu ideju. Treba sve to ukomponirat da se ne utopi u masi drugih ne baš uspješnih MMO-a i da ima dosta sadržaja da drži igrača dosta dugo uz igru kako sa sadržajem tako i zanimljivošću koncepta same igrivosti određenog lika (nemožeš napravit predator rasu a da su svi predatori isti, odnosno da svi se bore na isti način) odnosno raznovrsnosti određene rase u igri.

Nemoj me krivo svatit i ja bi volio vidit jedan MMO na temu AvP-a ali mislim da nećemo bar ne u skoroj budućnosti.

Što se tiče boldanog u tvom postu, nemogu ti odgovorit jer još nisam probao igru (mislim na full verziju a ne MP demo, naravno), nadam se da će me dosta puta "trznut" igra kao što je stari AvP uspjevao.Osmijeh

17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
ali kako aliena ubacit u sve to (možda nabrijavajući ga uz pomoću nekih genetičkih mutacija)

Alieni se bitno razlikuju po tome u kojem su se hostu "rodili" (što je vidljivo u 3. ili 4. filmu, a zadnji nastavak igre to ističe kroz razne tipove aliena). Zamisli kolonije i svjetove (mape) s raznim vrstama živih bića gdje možeš birati iz kojega da nikneš (prema sposobnostima tog bića), a može se uvesti da to genetsko modificiranje snage, oklopa i vještina ide preko prehrane, preko svojstava žrtve.

Zatim možeš napraviti da se lik razvije u "majku" (i to može više vrsta) i da može summonati manje aliene (minione) opet nastale iz raznih žrtava. Možeš ubaciti krupnije mužjake raznih oklopa, kako je to bilo u prethodnoj igri.

Vakaka kaže...
Ajde nekako bi i mogli marinca i predatora nabrijat, davajući im nova oružja i oklope

To može, a klase su također moguće. Predatori su ratnička i lovačka vrsta, možeš misliti kakve se tu sve klase mogu napraviti.

Vakaka kaže...
nadam se da će me dosta puta "trznut" igra kao što je stari AvP uspjevao.Osmijeh

Ja se sjećam onog izvrsnog opisa iz jedne recenzije AvP (ne znam jel' bio BUG ili Hacker) nešto kao "kad ulazite u zamračenu prostoriju pucajte čim ih vidite, pa i ako ih ne vidite - pucajte".

Osmijeh

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 11:43 (Zeljko B).
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Još 1h i DL DONE,  možda stignem i probat malo,krećem u školu u 13.30.

Nadam se da je grafika super i da će mi se svidjeti, a volio bih i da me prestraši igranje s marincem. I da napokon probam drugu igru koja ima čari DX11 (sry sada sam na XP-u pa ništa od DX11 no uskoro...)

LOL šta bi radio predator na lvl 50 u MMO-u, poklao cijelu armiju marinaca?Iznenađen

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 11:55 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Opa, i ti si školarac :D

Vrhunski trailer je vani:

Aliens vs. Predator: Launch Trailer

Evo i downloada istog, bolje tak pogledajte, veća je kvaliteta ovog vrhunskog trailera.

BTW, tema se još uvjek zove sa 3, tužno :(

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 12:01 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Armor kaže...

BTW, tema se još uvjek zove sa 3, tužno :(

Oprosti ali sta je tu tuzno?

Ovo i je treci dio AvP igre zar ne?

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

igrao sam AvP, ajme majko mila koja igra, trenutno battlefield pada u drugi plan :D

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Evo ljudi, IGN review, 7.0, i nije toliko loše...

Edit: evo i gamespot review.

&amp;amp;quot;The harder the battle the sweet of jah victory.&amp;amp;quot;
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 19:55 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice