Evo zanima me koliko Bug-ovaca igra 9dragons.
Pa da stavite svoj nadimak, pa možda osnujemo svoj klan.
Ja sam Makic--cro, počea sam ponovo igrat i sad sam 25 lvl.
Evo zanima me koliko Bug-ovaca igra 9dragons.
Pa da stavite svoj nadimak, pa možda osnujemo svoj klan.
Ja sam Makic--cro, počea sam ponovo igrat i sad sam 25 lvl.
Ajd malo opiši iskustva iz igre, daj screense i pričaj malo o mehanici naplate. Hvala
Meni je igra odlična dosta je zabavna i i igriva, ima dosta igrača sa balkana.
Radi se o kung fu tematici, na početku se bira između dvje skupine crne i bijele
u svakoj skupini nalazu se po tri klana. glavni nedostatak je sporost učitavanja.
Što se tiće plaćanja igra je free isto tako igranje znači nema nikakve mjesećne naplate.
Evo ovde ima par screensa:
http://images.google.hr/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hl=hr&q=9dragons&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2
eh igro sam 9d kad se sve zbroji nekih godinu dana, igra je ok za druzenje, ljudi su super i komunikacija koje onak nema u wowu sto sad igram, u 9d sam imo jednog od jacih likova na serveru Bardo nuker naravno sad gl3 lvl valda frend ga igra pa je valda napredovo, njaveci problem sto je igra skuplja od p4p igara ako zelis bit dobar naravno a i tu je jos hrpa bugova svaki patch se popravi 2 buga a dode ih 10 novih + igrivost je 0 tuces mobove cjeli dan odes u neku instancu koje sluze samo za farmanje elixira i golda 1 covjek odredenog lvla moze sam ocistit instancu to je glupa jako... al pvp mi je bio ok jer sam kido sve sto se kretalo toliko o tome ako vec zelis igrat igru te tematike probaj igra japansku verziju ja nisam probo al drugi kazu da je mnogo razvijenija i nema bugova ali treba znat japanski:)) pozdrav
Igrao samo je prije godinu dana 9dragon, i napravio on lvl 50 wu-tang blue dragona , pa sam sad napravio novi acc (zaboravio sifru) i sad imam lvl 20 BoT warriora, zove se Lachesis-X
Alo ljudi ja sam novi imam Golden Blosom 2 chartera (86 lvl) Wutang Red phoenix(HEALER) de dodaj e me ko frenda na onoj frend listi!PLSS,i taj GB 2 charter se zove KINGHR.