2D TPS Igra

poruka: 12
|
čitano: 1.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
2D TPS Igra

Ovako, radim na jednoj igri 2D pucačina iz trećeg lica

Meni i mom frendu je pala ideja napamet.

Naslov: (još ga nema)

Priča: (tu trebam vašu pomoć)

Likovi: (Budu pasali uz priču ali nje još nema ^^)

Grafika: (crno bijelo samo krv crvena [slično kao Madness interactive ali])

bla bla...

Znači, ja radim sve u Constructu (scirra.com)

jedino trebam dva čovijeka koji će:

1. Napravit spritove

2. Izmislit priču (story po mogućnosti znanstveno fantastična ali može biti i nešto drugo)

Game Features:

Mnogo oružija

Uništivi teren (moj v0.00001 engine [ http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ffilebeam.com%2Fdownload2.php%3Fa%3D8480058d4147a1796267d7418a31ed04%26b%3Db572ce24ebd2cbbf11d9082164d49ad0&h=2e521 ])

Mnogo levela

Mnogo neprijatelja

Tko želi neka se javi

PreAlpha version: (no link yet)

Hello
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 15:01 (Cartman300).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: 2D TPS Igra
ja cu u paintu napravit oruzja... u 32*32 rezoluciji.
2.671 Posts! And counting...
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
ja cu u paintu napravit oruzja... u 32*32 rezoluciji.

savršeno

Hello
16 godina
ok.
2.671 Posts! And counting...
15 godina
protjeran
2D TPS Igra

Mogu ja priču, samo reci na što želiš da se bazira?

Sting like a bee, flow like a butterfly...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
2D TPS Igra

2d pucačina iz treceg lica, da mi je i to vidit

2 0 hvala 0
17 godina
2D TPS Igra

Priča :

Prostor i vrijeme :

Godina je 2145, slavi se obljetnica završetka 2.svj. rata i organizirana je velika proslava. Zemlja je tehnološki dosta napredovala, no opet ne do te granice koju smo vidjeli u filmovima. Znači, još uvijek je priroda donekle očuvana, zbog velikih zelenih revolucija koje su se dogodile u prošlosti. No, glavna razlika je ta što se stvorila velika koalicija zemalja, kao posljedica neuspjelog masonskog pokušaja preuzimanja kontrole nad svjetskim monetarnim sustavom. Goleme korporacija ( Teulos Corp., Phobos i sl. ) kontroliraju gospodarstvo i to dovodi do još večeg jaza između bogatih i siromašnih.

Plot i likovi:

Glavni lik, tj. igrač, obični je radnik na obližnjoj baušteli koji radi na podružnici Teulos Corp. poznat pod imenom Maximilian. Zbog toga on i njegova obitelj imaju besplatnu ulaznicu na proslavu. No, opet, svi radnici imaju svoj kutak i ne smiju se petljati sa elitom tadašnjeg društva. Sve je dobro, svi slave, makar mnogi ne znaju ni što slave, sve dok se ne dogodi krajnje bizaran događaj. Atentat na jednog od čelnika Teulos Corp. i kao što to već ide, podmetnuti dokazi upučuju na našem Maximilijana. Atentat je izvršila neka skupina koja radi za konkurencijsku kompaniju, želeči tako ostvariti monopol.

Tada naš Max postaje glavnom metom jedne od najutjecajnih sila na svijetu, a on sam mora dokazati da je nevin. To daje temelj dobroj akciji i zabavi.

Dodatni likovi :

Na svojem putu, Max sreće starca, misterioznog manipulatora kojega ni sam ne shvaća, no koji mu pomaže u daljnjem napredovanju. Starac dobro poznaje sve tajne i trikove tih korporacija i teško je shvatiti tko je on uopće i zašto pomaže Maxu.

Evo ti neka priča, a sad koliko vam može poslužiti. Ako ništa, bar je meni bilo zabavno pisati :p

We are nothing but the stones to pave the way...

4 0 hvala 2
15 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...

Priča :

Prostor i vrijeme :

Godina je 2145, slavi se obljetnica završetka 2.svj. rata i organizirana je velika proslava. Zemlja je tehnološki dosta napredovala, no opet ne do te granice koju smo vidjeli u filmovima. Znači, još uvijek je priroda donekle očuvana, zbog velikih zelenih revolucija koje su se dogodile u prošlosti. No, glavna razlika je ta što se stvorila velika koalicija zemalja, kao posljedica neuspjelog masonskog pokušaja preuzimanja kontrole nad svjetskim monetarnim sustavom. Goleme korporacija ( Teulos Corp., Phobos i sl. ) kontroliraju gospodarstvo i to dovodi do još večeg jaza između bogatih i siromašnih.

Plot i likovi:

Glavni lik, tj. igrač, obični je radnik na obližnjoj baušteli koji radi na podružnici Teulos Corp. poznat pod imenom Maximilian. Zbog toga on i njegova obitelj imaju besplatnu ulaznicu na proslavu. No, opet, svi radnici imaju svoj kutak i ne smiju se petljati sa elitom tadašnjeg društva. Sve je dobro, svi slave, makar mnogi ne znaju ni što slave, sve dok se ne dogodi krajnje bizaran događaj. Atentat na jednog od čelnika Teulos Corp. i kao što to već ide, podmetnuti dokazi upučuju na našem Maximilijana. Atentat je izvršila neka skupina koja radi za konkurencijsku kompaniju, želeči tako ostvariti monopol.

Tada naš Max postaje glavnom metom jedne od najutjecajnih sila na svijetu, a on sam mora dokazati da je nevin. To daje temelj dobroj akciji i zabavi.

Dodatni likovi :

Na svojem putu, Max sreće starca, misterioznog manipulatora kojega ni sam ne shvaća, no koji mu pomaže u daljnjem napredovanju. Starac dobro poznaje sve tajne i trikove tih korporacija i teško je shvatiti tko je on uopće i zašto pomaže Maxu.

Evo ti neka priča, a sad koliko vam može poslužiti. Ako ništa, bar je meni bilo zabavno pisati :p

Epic!!!

15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Priča :

Prostor i vrijeme :

Plot i likovi:

Dodatni likovi :

Ma prekrasno!

Stvarno genijalno, to budem koristio.

@Buller: Really epic!! =D

Hello
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 14:44 (Cartman300).
15 godina
protjeran
2D TPS Igra

Jesi počeo rad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

radim na igri još, spriteovi i to će doć na kraju.

Hello
14 godina
neaktivan
2D TPS Igra

super prica ...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice