Ventilatori

poruka: 7
|
čitano: 1.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ventilatori

Ventilator za kućište XILENCE Red Wing 120mm,molex znači imam ovakva dva ventilatora,znate li možda ima li neko pravilo kod stavljanja u kućiste i dali će pomoć pri snižavanju temperature u kućištu i za kolko otprilike

0 0 hvala 0
16 godina
Ventilatori

Snizit će ti temperaturu pet, deset ili više stupnjeva. Kako koja komponenta: procesor, matična, grafa... Zavisi od dosta stvari, npr. kakav ti je hladnjak procesora, na kakvom ti je mjestu kućište, koja je temperatura zraka...

Ali se osjeti razlika.

Jedan ventilator neka ti upuhuje zrak a drugi izbacuje.

Evo nekih sličnih tema: Link 1, Link 2

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ventilatori

Procito sam,i sve mi je jasno oko stavljanja,jos me samo zanima kako znati koja veličina ventilatora paše na moje kućište ili je svjedno

0 0 hvala 0
15 godina
Ventilatori
Pa ako imaš 2 ista venta šta onda pitaš?ako možeš ispred si stavi veči vent 20ku a iza 12icu,slušaj to sve zuji bezveze.ja sam sve ventove ištekao i samo od coolera radi sada po zimi.više ventova,više prašine garantirano.
Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ventilatori

Stavit ću,pa ću vidjet,nije problem skinut,al mene zanima ja imam kao neki dio na stražnjem dijelu kućišta,rupice za vent. a na prednjem di bi to stavio,bilo gdje il

0 0 hvala 0
15 godina
Ventilatori

pogledaj na prednjoj strani dole ako imaš predviđeni prostor za vent.ponavljam...ako nemaš nikakvih problema sa temp cpu itd nemoj ni stavljati.

Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ventilatori

Pogledat ću,ma mislio sam napravit OC. grafičke i procesora,pa da barem malo spustim temperaturu nakon toga

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice