evo htio bi si clockat malo procesor pa molim da mi preporučite neki jednostavan program zato jer nemam pojma o clockanju
evo htio bi si clockat malo procesor pa molim da mi preporučite neki jednostavan program zato jer nemam pojma o clockanju
.
opet si updejtas temu ... al bmk me ... imas program tamo u onoj temi za overclockere .. potrazi ... nezz sad ja kak se tocno zove :P
BIOS?????
Evo tema i sve pojašnjeno a mogu i upiti ako nekaj nije jasno...
Hahahahaha ako neznas nemoj se ni upustatti u to jer je to rizik a to sto ces ti koristiti programcice za OC to je sranje i sam ces u....t komp
Pa nitko se nije naucen rodio.I ja kad sam prvi put htio clockati upustio sam se u to bez ikakva znanja.Za clockanje ti je najsigurniji BIOS.
Ljudi jel moze neko da mi pomogne da uradim overclock Nvidia XFX 7950GT??? Hitno mi je ako neko moze pomoci please!!! :) Nece mi preko Riva Tuner kada kliknem na ok samo vrati na pocetno stanje kao sto je bilo!!! HVALA UNAPRIJED!!!
Ljudi jel moze neko da mi pomogne da uradim overclock Nvidia XFX 7950GT??? Hitno mi je ako neko moze pomoci please!!! :) Nece mi preko Riva Tuner kada kliknem na ok samo vrati na pocetno stanje kao sto je bilo!!! HVALA UNAPRIJED!!!
Jesi li radio sve kako treba,upro TEST prije OK,da nisi previse clockao?
Ma nisam previse ... mozda driveri nisu dobri a? :))
S programima za klokanje proca nečeš dobit ništa kao klokanje iz biosa! Govorim ti iz mog iskustva!
Ma nisam previse ... mozda driveri nisu dobri a? :))
Ne mislim da je do toga,probaj sa Ati Tray Toolsom.
Jel to za ATI ili za sve kartice???
Imas i nVidia Tray Tools.Skini,probaj i javi dojmove.
SAMO OVO IZBACI!!! To je sve kada pokrenem sa ikone program
poslati cu ti poruku na p.m sa linkom.