Phenom x4 955 BE OC problems :(

poruka: 35
|
čitano: 3.681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Hvala svima na pomoći! 
Stavio sam na 3.4 i nek sad radi neko vrijeme tako...
Malo sam razmišljao da uštedim nešto novca pa da "pod bor" za Božić padne vodeno za procu...
Nešto ovakvo http://www.links.hr/?naziv=vodeno-hladenje-corsair-cooling-hydro-h80-cpu-hladenje-s-775-1155-1156-1366-am2-am3&option=artikl&i

Je li ovaj model isplativ? po performansama definitivno je, ali je cijena dosta visoka po mišljenju kupaca
lp 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je LLC uključen samo za CPU voltage, za ostale 3 vrijednosti (CPU-NB i još neke dvije) je isključen tako sam negdje pročitao da je najbolje držat.

Za jako visoke napone se preporučuje da se LLC isključi kompletno.

There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no chaos, there is harmony. There is no death, there is the force.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Phenom x4 955 BE OC problems :(
vrx kaže...
8ax kaže...
@galinjo

Ne 60, nego 70.

Meni je Athlon x2 znao ic do 85c dok ploca nije rikla (dok sam stavio Hyper212 ocan nije isao preko 48c)

ma jok kolega,kakvih 70c ,bu spržio proc :)

za sve denebe i thubane je preporučljivo 55c do 62 max !

konkretno za njegov 955

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20955%20Black%20Edition%20-%20HDZ955FBK4DGM%20(HDZ955FBGMBOX).html

za intelove je preporučeno do 70°, a za AMD-ove manje, do 65° max!

17 godina
MARKOZD15 kaže...

za intelove je preporučeno do 70°, a za AMD-ove manje, do 65° max!

Svaka serija ima drukčiju toleranciju prema temperaturi, nemožeš svrstat sve intelove i AMD-ove modele procesora u isti koš.

There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no chaos, there is harmony. There is no death, there is the force.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 16:23 (Hyperion).
17 godina
Hyperion kaže...

Meni je LLC uključen samo za CPU voltage, za ostale 3 vrijednosti (CPU-NB i još neke dvije) je isključen tako sam negdje pročitao da je najbolje držat.

Za jako visoke napone se preporučuje da se LLC isključi kompletno.

Vjerojatno zato što sa uključenim LCC-om ploče overvoltaju pa peporučuju da je na OFF pri visokim naponima. Meni je LCC za CPU na ON a ostali su na AUTO.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice