Overcloking različita vrijednost bios i cpu-z

poruka: 7
|
čitano: 1.815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako ako može neko da mi objasni ,nakon overkloka koji sam uradio l5 750 proc. sa 2,66 mhz na

3,67 mhz te Apacher rama sa 1333 na 1400 mhz postavio napon procesora u biosu na 1.30

jednostavno dok sam provjeravao stabilnost sistema na cpu- z mi je očitavao napon od nekih 1.34 a na prime95 je bio i 1.35

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Overcloking različita vrijednost bios i cpu-z
Don Juan kaže...

Ovako ako može neko da mi objasni ,nakon overkloka koji sam uradio l5 750 proc. sa 2,66 mhz na

3,67 mhz te Apacher rama sa 1333 na 1400 mhz postavio napon procesora u biosu na 1.30

jednostavno dok sam provjeravao stabilnost sistema na cpu- z mi je očitavao napon od nekih 1.34 a na prime95 je bio i 1.35

To ti je mala razlika,nemaj straha ako si ga dobro ohladia.Inace CPU-Z pokazuje uvijek tocan napon pa njemu vjeruj.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Znam i to mi nije bilo jasno jer cpu-z mi pokazuje kao i drugi programi everest occt speedfan jednako 1.34 a u biosu 1.30

kasnije sam smanjio vrijednost u biosu na 1.25 nešto manje jedan interval i pokazuje mi u loadu 1.28 a u idle 1.29 na ostalim programima

jednako me brine da nije šta u biosu da nije u redu

0 0 hvala 0
14 godina
Don Juan kaže...

Znam i to mi nije bilo jasno jer cpu-z mi pokazuje kao i drugi programi everest occt speedfan jednako 1.34 a u biosu 1.30

kasnije sam smanjio vrijednost u biosu na 1.25 nešto manje jedan interval i pokazuje mi u loadu 1.28 a u idle 1.29 na ostalim programima

jednako me brine da nije šta u biosu da nije u redu

Ako su temperature uredu i prosao je test stabilnosti nema te sta brinit.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Jesu u redu su temperature čak sam prezadovoljan test stabilnosti sam prošao uzeo sam hyper 212+ izgleda da se isplatilo

14 godina
Don Juan kaže...

Jesu u redu su temperature čak sam prezadovoljan test stabilnosti sam prošao uzeo sam hyper 212+ izgleda da se isplatilo

Onda nemas straha ako je prosao to sve.

17 godina
zoharbizo kaže...
Don Juan kaže...

Onda nemas straha ako je prosao to sve.

prime 95 šest sati  i occt 2 sata hvala na čitanju :-)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice