jel trebam navesti još neke komponente.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno.
Npr. MBO...
Reci koje jos imas ostale komponente znaci maticna i memorija tj ispuni s tocnim podacima tj nazivima Moj Pc, pa ce bit lakse da drugi mogu vidjet kaj imas uglavnom nije tesko klokat taj proc.
stavit ču za 40 min.....
Again
Pročitaj vodiče pa se onda javi, a sumnjam da hoćeš.
Again
štaaa....o čem ti
Again
štaaa....o čem ti
Neznaš ni o čemu pričam?
Zar nisi pomislio možda da je već na stotine likova poput tebe pitalo kako se overclocka umjesto da prvo pogledate OVERCLOCKING VODIČ pa onda kasnije pitate ako nešto neznate i opet neotvarajte novu temu nego pišite u temi gdje je napravljen taj overclocking vodič ili u temi koja je namijenjena za vašu generaciju procesora recimo : "Overclocking AMD procesora (dual, triple,quad)" , e tu postaš jer tvoj procesor spada pod tu rubriku.
Overclocking guide za početnike
Overclocking AMD procesora (dual,triple, quad)
Programi za nadgledanje sistema
i sa pceksperta vodič:
Overclocking guide za core 2 i AM2 - općenito profesionalniji vodič i sa više podataka nego kod ovih sa bug-a
Uglavnom Athlon II X2 250 ide na defoltnom naponu koji je malo vislji inace do 3.5 ghz vecinom su takvi rezultati po internetu. Normalno neki su izvukli i vise na tom naponu ovisi o maticnoj ploci normalno i samom primjerku nekog procesora a kaj bu on dobil s tim procom bude se videlo dok svlada kak se pravilno kloka.
moj komp vidi pod moj pc
Again
štaaa....o čem ti
Neznaš ni o čemu pričam?
Zar nisi pomislio možda da je već na stotine likova poput tebe pitalo kako se overclocka umjesto da prvo pogledate OVERCLOCKING VODIČ pa onda kasnije pitate ako nešto neznate i opet neotvarajte novu temu nego pišite u temi gdje je napravljen taj overclocking vodič ili u temi koja je namijenjena za vašu generaciju procesora recimo : "Overclocking AMD procesora (dual, triple,quad)" , e tu postaš jer tvoj procesor spada pod tu rubriku.
Overclocking guide za početnike
Overclocking AMD procesora (dual,triple, quad)
Programi za nadgledanje sistema
i sa pceksperta vodič:
Overclocking guide za core 2 i AM2 - općenito profesionalniji vodič i sa više podataka nego kod ovih sa bug-a
skužio sam tnx..........hvala na linkovima