Overclocking na intel DP35DP mbo zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Overclocking na intel DP35DP mbo

Imam intel pentium dual core e2200 od 2,20Ghz na intelovoj maticnoj DP35DP. E sad ta maticna ne podrazava overclock kolko sam se ja informirao, a htio bi clockati procesor na barem 2,7-8 ghz. Sad zanima me dal je to moguće sa nekim programom, a da dobim stabilne i isplativ rezultate, pa molim za preporuke. Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Overclocking na intel DP35DP mbo

nadji na netu imas clockgen, setfsb, rightmark cpu clock utility. Mozda ti pomognu ali uglavnom ako nemozes u biosu tesko da ces prek softwera. Jesi probao otljucat skrivene postavke u biosu?

16 godina
Re: Overclocking na intel DP35DP mbo
antimon95 kaže...

nadji na netu imas clockgen, setfsb, rightmark cpu clock utility. Mozda ti pomognu ali uglavnom ako nemozes u biosu tesko da ces prek softwera. Jesi probao otljucat skrivene postavke u biosu?

Ja sam na svojoj s setfsb-om. 

Caka je što možeš jedino dizati clock radne memorije, tako da treba paziti da se njoj nešto ne dogodi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
moderator
Overclocking na intel DP35DP mbo
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice