Nakon 6 i pol sati čitanja postova ovog foruma moram priznati da posjedujem znanje koje je puno manje od onoga s čime sam počeo! naravno, tutoriali su idealni, fenomenalni i zahvaljujem se svima koji su si stvarno dali truda to sve posložiti, momci imate vopi !
ali... puno je toga ako ovo onda ono, imaš ili nemaš dobar hard za išta, sve je super ali, uvijek to ALI...
da nejdem na svoju ruku i da ne iskeširam teško zarađen novac uzalud, zanima me sljedeće:
jeli moguće, i ako je - okvirno koliko, overclockirati gotovu konfiguraciju Vemila Astro Cyclonehttp://vemil.hr/opis.aspx?sifra=101051
Intel Core 2 Quad Q6600, 4 x 2.4 Ghz, 4 MB cache
4 GB DDR2 PC800 Dual Ch. (2x2GB)
Gainward GeForce 8800 GTS 320MB DDR3
Gigabyte Ga-P35-DS3
Napominjem kako to nije ovaj zadnji Cyclone nego od prije nekih godinu dana, što se vidi iz grafulje, koju također mislim promijeniti za ATI 4850 ili G260 (Što je moje pitanje za neki drugi podforum, ali ako imate kakvih savjeta svakako su dobrodošli)
naravno, glavni upit za OC je proc koji trenutno ima stock hlađenje pa bih uložio u neko bolje.
Zahvaljujem se svma na odogovoru i čestitam na stručnosti koja je ovdje nenadmašna!