Overclock i cool&quite...

poruka: 9
|
čitano: 1.675
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zelim oc-at procesor phenoma x4 965 i zanima me da li na oc-anje utice cool&quite?? da li ce on automatski dizati voltazu procesora kada stavim veci takt??

xXxXx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Overclock i cool&quite...
RAPTOR XxX kaže...

Zelim oc-at procesor phenoma x4 965 i zanima me da li na oc-anje utice cool&quite?? da li ce on automatski dizati voltazu procesora kada stavim veci takt??

C'n'Q tehnologija samo smanjuje takt i napon procesora kad je idle, kad je u loadu voltaza ce ici do one zadane u BIOS-u, preko toga nece.

Ofc.
14 godina
neaktivan

hvala ti! meni na procesoru varira voltaza, a iskljucen je cool n quite?? i zasto ne mogu promijeniti voltazu procesora u biosu, zakljucana je?

xXxXx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ford eleanor kaže...

Nemaš potrebe za dizanjem napona.Taj procesor ide samo tako na 3.8GHz.Nadam se da imaš kvalitetan hladnjak da to hladi.Moj Phenom x4 955BE ide na stock naponu i preko 4GHz.

Evo pogledaj http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1946798

Za nekakav svakodnevni rad 24/7 ja bih ostavio na 3.8GHz maksimalno

Ne vjerujem da ce njemu tako, ti si uhvatio neki hebeno dobar primjerak kad na 4 ide bez dizanja napona.

@RAPTOR- neke ploce jednostavno nemaju kontrolu napona procesora (kao moja {#})

Dokle god ide na stock naponu dobro je. I ukljuci C'n'Q jer s njim nista nemozes izgubiti.

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 22:28 (mate960).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako mogu vidit da je cool n quite ukljucen, jer mi je na maticnoj postavljen na Auto??

xXxXx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RAPTOR XxX kaže...

Kako mogu vidit da je cool n quite ukljucen, jer mi je na maticnoj postavljen na Auto??

Ako je na Auto pali se po potrebi, znaci kad je proceesor u IDLE.

Ofc.
17 godina
neaktivan

Da bi Cool and quiet radio ispravno na 7-ici power management mora biti postavljen na balanced ili power saving.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

da li zante zas mi voltaza na procesoru varira, mijenja se? cool n quite je iskljucen.....

xXxXx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

itko? :(

xXxXx

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: