Otkljucavanje althona x3 445

poruka: 9
|
čitano: 2.549
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me da li mogu li i kako otkljucati 4 jezgru na althonu x3 445

Maticna ploca mi je  :ASRock M3A770DE

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Otkljucavanje althona x3 445

Na toj ploči možeš jer ima ACC. Potraži taj ACC negdje u biosu i stavi pod -> 4CORES... a ako se ne varam možeš i pokušati otključati L3 memoriju. To potraži negdje u biosu (nezz ni ja točno gdje). Kad stavis ACC-> 4 CORES i ako ti se komp ne pali onda vadi bateriju i ostaje ti x3. Ako se upali testiraj ga barem na 8h sa nekim programom (OCCT, Prime95...)

Ako prođe test onda imas x4, a ako ne opet ti ostaje x3.... {#}

14 godina
neaktivan

Je li moguce otkljucati Athlona II x3 455 na ploci koja ima UCC/UnlockCpuCore ?

marko88

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Naravno !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Otkljucavanje althona x3 445
marko88 kaže...

Je li moguce otkljucati Athlona II x3 455 na ploci koja ima UCC/UnlockCpuCore ?

Naravno da je moguće.Samo uđeš u BIOS i staviš Unlock Cpu Core na Enabled.I onda odvrtiš par sati testove (Prime95...)Ako se ne freeza ili restarta,imaš Quada,ako ne uspiješ samo napravi Clear_CMOS i ostat će ti Triple-core.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
13 godina
protjeran

Nemora značit da mora samo UCC Enable i to je to, možda bude morao napone dizat i slično ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trebam pomoc imam X3 ATHLON AM3 2.7 i komp radi normalno dok ne zastopa ka dsam u mozili i na sekund plavi ekran i restartuje se...al nekad ne bas sad svaki 10 min ....otkljucam ga na X4 I ocita sva jezgra i sv eono eksatr al mi istopocne da od jesnom nakon sto citav dan radi na kraju dana se najednom samo restartuje ali bez plavog ekrana...POMOC ..Dali da dignem povo sistem ili sta

HITNO HITNO 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KL Desings kaže...

Trebam pomoc imam X3 ATHLON AM3 2.7 i komp radi normalno dok ne zastopa ka dsam u mozili i na sekund plavi ekran i restartuje se...al nekad ne bas sad svaki 10 min ....otkljucam ga na X4 I ocita sva jezgra i sv eono eksatr al mi istopocne da od jesnom nakon sto citav dan radi na kraju dana se najednom samo restartuje ali bez plavog ekrana...POMOC ..Dali da dignem povo sistem ili sta

HITNO HITNO 

Kakve su temperature procesora, maticne i ostalih komponenata? Jesi li testirao cpu nakon otkljucavanja, Prime95 ili OCCT, LinX?

12 godina
neaktivan

temp su mi ok...jesam nest malo an prime 95 i proso nisam nikad sa prime radio ..al mi se restartovao i prij eotkljucavanaj procesora..a mi samo sad procesor radi an 1.32V...MATICNA J ENA STABILNIH 28.A DOBRA JE PLOCA ZA KLOKOVANJA...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice