OC Athlonax2 7750BE

poruka: 12
|
čitano: 1.314
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
OC Athlon-a x2 7750BE

Zanima me dali mogu ja što ocerclockati moj procesor na postoječoj matičnoj ploći.. i do koliko može najviše iči na stock cooleru.?

Damn i'm Good
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 17:26 (thomilla05).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
OC Athlonax2 7750BE

Zar nitko nema pomoći

Damn i'm Good
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: OC Athlon-a x2 7750BE
Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
15 godina
FiCo_Ri kaže...

Mene zanima dali moja matična može podržati overclock ovog procesora i dali na njoj mogu otključati dodatne dvije jezgre?

Damn i'm Good
16 godina
neaktivan

Otklucavat ja mislim ne mozes, ali mozes ga clockat do 3,6GHz.. Sa stockom probaj do kud ide..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
17 godina
thomilla05 kaže...
FiCo_Ri kaže...

Mene zanima dali moja matična može podržati overclock ovog procesora i dali na njoj mogu otključati dodatne dvije jezgre?

Jel ovo jako teško : GOOGLE ?

Neznam zašto se nebi dalo oc-at???

Vidim pod cpu support da ti matična podržava nove athlone II i phenome II, pa razmisli o tome s tim da imaš ovog poslabašnog athlona x2 KUMA.

Pošto tvoj athlon x2 ima otključan množitelj od šale ćeš ga dignut na 3GHz bez dizanja napona. Bios -> digneš množitelj na 15x -> F10 -> z(y) -> enter

voila 3GHz

Na 3,6Ghz ga vjerovatno neće uspjet to samo bolje verzije idu, a prosječni do 3,2-3,4GHz.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 12:21 (Hyperion).
15 godina
Hyperion kaže...
thomilla05 kaže...
FiCo_Ri kaže...

Jel ovo jako teško : GOOGLE ?

Neznam zašto se nebi dalo oc-at???

Vidim pod cpu support da ti matična podržava nove athlone II i phenome II, pa razmisli o tome s tim da imaš ovog poslabašnog athlona x2 KUMA.

Pošto tvoj athlon x2 ima otključan množitelj od šale ćeš ga dignut na 3GHz bez dizanja napona. Bios -> digneš množitelj na 15x -> F10 -> z(y) -> enter

voila 3GHz

Na 3,6Ghz ga vjerovatno neće uspjet to samo bolje verzije idu, a prosječni do 3,2-3,4GHz.

Hvala na tome...pošto sam novi u tome..kako i di da dignem množitelja u BIOS-u. Di se to nalazi

Damn i'm Good
17 godina
OC Athlonax2 7750BE

A baš i nebih znao. Kod svakog proizvođača je drukčije...

Moraš sam naći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
OC Athlonax2 7750BE

kad u biosu povečam množitelja. prilikom pokretanja kompa mi ni ne dodje do windowsa nego odma pokaže plavi ekran i restarta se

Damn i'm Good
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: OC Athlonax2 7750BE
thomilla05 kaže...

kad u biosu povečam množitelja. prilikom pokretanja kompa mi ni ne dodje do windowsa nego odma pokaže plavi ekran i restarta se

Digni trun napon.

Koliki je default?

15 godina
OC Athlonax2 7750BE

Do ovoliko ga mogu podignuti a da mi se windowsi normalno dignu.....Di se napon diže?

Damn i'm Good
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OC Athlonax2 7750BE

Napon ti se dize na chipset properties ... svjejedno za cijenu ovog proca (predpostavka da si ga kupio sad) mogo si ko ja uzet athlon 2 x4 koji ide do 3,250 MHz , bar moj :-) ... na stock voltage. I ima 4 jezgre :-P.

Edit: Dizanjem napona procesora i bilo cega riskiras unistenje procesora i garancija ti otpada (ili im ne kazes da si ga clockao :-D)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 17:59 (ivex'08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice