Neznatna promjena temperature kod overclockinga?

poruka: 24
|
čitano: 2.798
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Da li je ovo moguče?

Imam porcesor core2duo e7500 2.93,ovako bio mi je clokan sa stock coolerom na 3.7 več par mj i sve je bilo stabilno i reko idem ga danas stavir na 4.0 i temp su iste koji stupanj gore...jel to onda imam neki jako dobar primjerak??everestu mi piše 2.933 zašto neregistrira 4.0,u biosu lijepo sve piše...

My way
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 17:24 (galinjo24).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Da li je ovo moguče?

Probaj i vise, cini se da imas dobar primjerak.

Svrha postojanja overclock-a nije u postojanju overclock-a.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da li je ovo moguče?

Sine sve je moguce {#}

Say Hello To My Little Friend

4 0 hvala 0
14 godina
Re: Da li je ovo moguče?

Imam isto Wolfdale E7500 procesora i skoro mjesec dana sam ga držao na 4.112 GHz bez problema, sa stock coolerom. 
Temperature su mi samo malo porasle, nekih 3-5 °C.
Mislim da bih još mogao ići, no nije bilo potrebe. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina

ruši mi se preko 3.85mhz, nisu temp. problem nego vj.ovo nejde,rame sam isto spustio...sudy jesi ti dizao voltažu ja sam na normal ,vj. bi trebao dizat voltažu al to čim napravim ode temperatura u nebesa, na koliko ga sad držiš?a ostavit ču ga ovako..napravio sam test stabilan je...

My way
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 17:53 (galinjo24).
15 godina

dali bi dobio puno na 4.0,jel sad radi super stabilo na 3.85mhz?

My way
15 godina
galinjo24 kaže...

Pa svaki Mhz je važan na tom dvojezgrašu da iskoristi HD 6950...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Da li je ovo moguče?

I kupi si pošten cooler!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Intel&ATI kaže...
galinjo24 kaže...

I opet ju nece iskoristiti u potpunosti.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

a dosad je sve letilo i kad nije bilo clocan...

My way
15 godina
zoharbizo kaže...
Intel&ATI kaže...
galinjo24 kaže...

I opet ju nece iskoristiti u potpunosti.

Da, al na 4Ghz makar je dual core, trebale bi sve igre radit glatko na high...

15 godina

Iskreno bez laži dok je bio na 2.93 sve je letilo čak i crysis 2 dx 11 full texture,clokao sam ga jel sam čitao po forumima da se lako cloka, a neda mi se stavljat novi cooler, niti još kupovat novi proc dok sve ide...kad sam sa palit gt240 prešao na xfx 6950 1gb preporod...

My way
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 19:35 (galinjo24).
15 godina

Ostavit ču ga na 3.85mhz msm. da neču više riskirat jer se ruši preko 3.90mhz ,treba voltažu dirat,a to neču čačkat ionako bez clocka je letilo sve a nije na odmet što je sad blizu 4ghz;-))

My way
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 19:44 (galinjo24).
17 godina
Da li je ovo moguče?

može slika CPUZ-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 20:19 (Intel&ATI).
15 godina
Intel&ATI kaže...
galinjo24 kaže...

Ostavit ću ga na 3.85Ghz msm. da neću više riskirat jer se ruši preko 3.90Ghz ,treba napon dirat,a to neću čačkat ionako bez clocka je letilo sve a nije na odmet što je sad blizu 4ghz;-))

There i fixed it ! {#}

15 godina

tanx...

My way
14 godina
galinjo24 kaže...

Iskreno bez laži dok je bio na 2.93 sve je letilo čak i crysis 2 dx 11 full texture,clokao sam ga jel sam čitao po forumima da se lako cloka, a neda mi se stavljat novi cooler, niti još kupovat novi proc dok sve ide...kad sam sa palit gt240 prešao na xfx 6950 1gb preporod...

A na kojoj to rezoluciji molim te. ja nekonatm zašto neki ljudi pišu ovakve postove kad je sasvim jasno šta može dat jedan E7500 !!! Da ga nasadiš na glavu nemožeš izvuć sve iz HD 6950 grafe.

14 godina
galinjo24 kaže...

Imam porcesor core2duo e7500 2.93,ovako bio mi je clokan sa stock coolerom na 3.7 več par mj i sve je bilo stabilno i reko idem ga danas stavir na 4.0 i temp su iste koji stupanj gore...jel to onda imam neki jako dobar primjerak??everestu mi piše 2.933 zašto neregistrira 4.0,u biosu lijepo sve piše...

S kojim si ti programom testirao temperature ?

15 godina

neželim se prepirat,ja znam kako mi je;-))

My way
17 godina
Da li je ovo moguče?

Ponavljam, dali možeš dati validaciju sa CPUZ-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

itomic eto kaže da je proc slabašan. neda mi se sad zezat sa cpu-z nemam ga ins.inače sve radim preko everesta....budem skinuo screen sutra tokom dana...

My way
17 godina
galinjo24 kaže...

itomic eto kaže da je proc slabašan. neda mi se sad zezat sa cpu-z nemam ga ins.inače sve radim preko everesta....budem skinuo screen sutra tokom dana...

Lol cpu z je manji od 5mb i instalacija traje točno 20sekundi, a nemoraš nikakve ni postavke stavljati, samo klikneš validate i gotovo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 21:19 (rooswelt1991).
15 godina

Eto kratko je trajao na3.85GHz , ruši mi se u igrama. vratio sam ga na 3.707GHz  kako je bio cjelo ljeto i radi opet super..

My way
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 14:37 (galinjo24).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice