Koji ventilator ima naveći protok zraka?

poruka: 74
|
čitano: 12.851
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Koji vent(120mm) ima najveći protok zraka, a da se može nabaviti u HR?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 22:04 (Plahi).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
protjeran

Pa pogledaj ventilatore i vidi koj ima najveci protok zraka.

Elite Spammer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koji ventilator ima naveći protok zraka?
RoTT kaže...

A ti si neki pametnjaković, a? Pitam da ne tražim ko muha bez glave u 20 trgovina, ako netko zna...

Mislim da tvoj avatar sve govori....

15 godina
protjeran
Plahi kaže...
RoTT kaže...

A ti si neki pametnjaković, a? Pitam da ne tražim ko muha bez glave u 20 trgovina, ako netko zna...

Mislim da tvoj avatar sve govori....

Daj se upristoji.

Odes na stranicu od Linksa,pogledas ventilatore koji ti se svidaju i vidis kolko im je protok!

Zatim odes na stranicu od ADM-a i napravis isto...

A i ovi su super:

http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/noctua-hladnjaci-ventovi-vasa-razmisljanja/47400.aspx

Elite Spammer
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 22:02 (RoTT).
16 godina
neaktivan

Meni je ovaj dobar.

Moj PC  
40 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i tako redom: protis,technomax,hg spot, vemil, microline,h2-shop, asbis, da ne nabrajam dalje... ajde više ne spamaj nego reci ako znaš, ako ne, buzz off....

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
protjeran

-.-

Pa niko ne zna na pamet sve,ja cu isto ic gledat koji ima najveci protok i napisat tu tako da je lakse da si sam pogledas.

Elite Spammer

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj npr: SCYTHE Slip Stream 120mm 1900 rpm,SY1225SL12SH

Dosta velik protok zraka, a ni cijena mu nije prenapuhana...

Trenutno imam u planu uzet 3-4 komada za komp ako ne nadjem nekaj bolje...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
ch33ta kaže...

Nije rekao ni cijenu ni jel mu je buka bitna,strava!

Elite Spammer
16 godina

Skite ima velik protok ali je bućan,coolermaster 140mm su tihi.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RoTT kaže...
ch33ta kaže...

Koja si ti debilčina, ajde prestani spamati jer ću te prijaviti adminima, pa pise koji ima najveći protok, doslovno mi se je*e za cijenu i buku jer nisam picajzla ko neki na forumu( joooj pa taj mi je par decibela pre glasan na 800rpm pa radi na 300rpm, makar onda uopće ne hladi i radi u kompu ZA ĐABE, tek da se neš okreće.)

EDIT: sad sam vidio link, kaj ti neznaš čitati? DA SE MOŽE NABAVITI U HRVATSKOJ TRGOVINI! dobro da nisi dao link i trgovine na Marsu..

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 22:17 (Plahi).
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Meni je ustvari najbitniji protok zraka, a za buku lako...

Tak i tak ce ic na potenciometar pa nije tolki problem. 140mm mi je mrvicu preveliki, tihi jesu, ali po protoku zraka zaostaju, bar ovi kaj sam ja gledal...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
14 godina

Evo ovaj silverstone je jedan od najboljih

http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=AP121

Pogledaj onaj video na linku...

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Koja si ti debilčina, ajde prestani spamati jer ću te prijaviti adminima, pa pise koji ima najveći protok, doslovno mi se je*e za cijenu i buku jer nisam picajzla ko neki na forumu( joooj pa taj mi je par decibela pre glasan na 800rpm pa radi na 300rpm, makar onda uopće ne hladi i radi u kompu ZA ĐABE, tek da se neš okreće.)

EDIT: sad sam vidio link, kaj ti neznaš čitati? DA SE MOŽE NABAVITI U HRVATSKOJ TRGOVINI! dobro da nisi dao link i trgovine na Marsu..

ostavi se takvih primjedbi il ce letit crveni.

ovaj zuti je samo kao upozorenje.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Evo ovaj silverstone je jedan od najboljih

http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=AP121

Pogledaj onaj video na linku...

Isto ga nema u HR...

16 godina
ch33ta kaže...
dery kaže...

Tak i tak ce ic na potenciometar pa nije tolki problem. 140mm mi je mrvicu preveliki, tihi jesu, ali po protoku zraka zaostaju, bar ovi kaj sam ja gledal...

Zašto ne skite od 140mm(157m3/h) ja sam ga stavija sebi i dobro vuče ali zato je bučniji od tri coolermastera koje još imam
15 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Plahi kaže...

On spama, a ja dobijem žuti?! Više se ne dobivaju za spamanje? Mogao bi i to malo probati...

15 godina
neaktivan
dery kaže...
ch33ta kaže...
dery kaže...

Zašto ne skite od 140mm(157m3/h) ja sam ga stavija sebi i dobro vuče ali zato je bučniji od tri coolermastera koje još imam

ljinkuj me...

16 godina
neaktivan
dery kaže...

Ovaj od 120mm kaj sam dal link ima cak veci protok zraka: 37,00 dBA / 110,31 CFM = 187 m³/h / DC12 V / 0,53 A (1900 rpm Version)

A crossfire + voltmod = *ebeno zagrijavanje, pa mi je protok zraka dost bitan, bez obzira na buku, lako odvrnem potenciometar kad ne igram...

16 godina

Evo vidi imaš ih od 1700 rpm ja sam uzeja ovoga oni ti idu na rupe od 120 mm venta

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Plahi kaže...

ljinkuj me...

To je vjerojatno ovaj: Ventilator SCYTHE Slip Stream, 140mm, 1700 okr/min

EDIT: spor sam  :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 22:35 (ch33ta).
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...
LUXX kaže...

On spama, a ja dobijem žuti?! Više se ne dobivaju za spamanje? Mogao bi i to malo probati...

Pa šta je spamao? Lijepo ti je rekao da odeš na stranice i vidiš koji ima najveći protok zraka, kao što bi bilo tko od nas napravio da traži ventilator. Šta ti misliš da netko zna napamet specifikacije svih ventilatora ili šta?

15 godina
neaktivan

Hvala, mislim da ću uzeti scythe slip stream 1900rpm.

MOŽE LOCK! I hvala na nezasluženom žutom....

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 22:39 (Plahi).
Moj PC  
3 8 hvala 0
15 godina
protjeran
ch33ta kaže...
dery kaže...

Kolko je 63 m3/h CFM?

Elite Spammer
16 godina
ch33ta kaže...

Ovaj od 120mm kaj sam dal link ima cak veci protok zraka: 37,00 dBA / 110,31 CFM = 187 m³/h / DC12 V / 0,53 A (1900 rpm Version)

A crossfire + voltmod = *ebeno zagrijavanje, pa mi je protok zraka dost bitan, bez obzira na buku, lako odvrnem potenciometar kad ne igram...

Da taj mu ima veči protok

16 godina
neaktivan
RoTT kaže...
ch33ta kaže...
dery kaže...

Kolko je 63 m3/h CFM?

Evo pa vidi: http://www.engineeringtoolbox.com/flow-units-converter-d_405.html

15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Pogledaj si Nanoixie (moze se naci po ogasnicima) jer imaju odlican protok zraka. Uglavnom pogledaj samo koji vent ima veci CFM i to je to.

Scythe su odlicni ventovi te odi na njihovu stranicu ili na stranicu od neke trgovine gdje vec mislis uzeti vent i samo gledaj koji vent ima sto veci CFM.

Od svih Scythe ventova koji su dostupni npr. u Linksu ovaj ti ima najveci protok zraka:

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05090815&id_artikl=050.908.189

Scythe Kama Flow 2, 120 mm, 1900 okr/min

The Kama Flow 2 120mm x 25mm Fan is equipped with Extra Fluid Dynamic Bearings (EX-FDB), making it a very quiet fan. EX-FDB comes with a group of ''V'' shaped grooves to achieve micron level thickness of oil lubrication in between the shafts housing for higher level of long life and silence. The number of grooves build-in to the shaft works to centralize the shaft and also to prevent leakage by controlling high pressure fluid motion.

Specifications:

* Model: SP1225FDB12H

* RPM: 1900+/-10%

* Noise Level: 33.8dBA

* Air Flow: 63.23 CFM

* MTFB: 120000hrs.

* Rated Current: 0.38A

Pronjuskaj jos malo, mozda mi je nesto promaklo no ovaj bi ti trebao biti ok. Znaci ovaj Scythe ima jos veci protok zraka nego Nanoxia, samo sto je Nanoxia skoro duplo tisa no kako si napisao da ti buka ne smeta (a i ovo 33 dBA je prihvatljivo sa obzirom na neke ventove) onda je logican izbor taj Kama Flow 2. No kazem...pogledaj malo druge trgovine i trazi sto veci CFM tj. airflow.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
Plahi kaže...

Pogledaj si Nanoixie (moze se naci po ogasnicima) jer imaju odlican protok zraka. Uglavnom pogledaj samo koji vent ima veci CFM i to je to.

Scythe su odlicni ventovi te odi na njihovu stranicu ili na stranicu od neke trgovine gdje vec mislis uzeti vent i samo gledaj koji vent ima sto veci CFM.

Od svih Scythe ventova koji su dostupni npr. u Linksu ovaj ti ima najveci protok zraka:

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05090815&id_artikl=050.908.189

Scythe Kama Flow 2, 120 mm, 1900 okr/min

The Kama Flow 2 120mm x 25mm Fan is equipped with Extra Fluid Dynamic Bearings (EX-FDB), making it a very quiet fan. EX-FDB comes with a group of ''V'' shaped grooves to achieve micron level thickness of oil lubrication in between the shafts housing for higher level of long life and silence. The number of grooves build-in to the shaft works to centralize the shaft and also to prevent leakage by controlling high pressure fluid motion.

Specifications:

* Model: SP1225FDB12H

* RPM: 1900+/-10%

* Noise Level: 33.8dBA

* Air Flow: 63.23 CFM

* MTFB: 120000hrs.

* Rated Current: 0.38A

Pronjuskaj jos malo, mozda mi je nesto promaklo no ovaj bi ti trebao biti ok. Znaci ovaj Scythe ima jos veci protok zraka nego Nanoxia, samo sto je Nanoxia skoro duplo tisa no kako si napisao da ti buka ne smeta (a i ovo 33 dBA je prihvatljivo sa obzirom na neke ventove) onda je logican izbor taj Kama Flow 2. No kazem...pogledaj malo druge trgovine i trazi sto veci CFM tj. airflow

Slip streami od scythe-a imaj 110 cfm, već sam ih naručio(prije 5 min.) ali hvala.

16 godina
Plahi kaže...
RoTT kaže...
ch33ta kaže...

ADM ti je trgovina koja se nalazi u Hrvatskoj koliko ja znam,malo gledaj bolje i mozes naruciti robu kod njih da ti dodje doma na adresu ali prvo se trebas registrirati.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice