- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Katana od ta dva. Preporučio bih ti još i Coolermaster Hyper 212+ koji je 40 kn skupnji od Katane a dosta je bolji i imaš opciju dodavanja drugog venta ako si raspoložen za oc.
Katana od ta dva. Preporučio bih ti još i Coolermaster Hyper 212+ koji je 40 kn skupnji od Katane a dosta je bolji i imaš opciju dodavanja drugog venta ako si raspoložen za oc.
Ili ne.Prije oko 100kn + jos neki vent 20-40kn.
Reci ti nama koliko novaca imas, pa cemo ti preporuciti nesto.
Auu. Cijena je fakat porasla.
Auu. Cijena je fakat porasla.
To je Hrvatska,isto tako je u Bug bio onaj CM V6GT,pa je cijena oko 550kn,a u SAD-u je 50$-60$.Hah,neka pogleda Zalman Performu jer ona izgleda dobro sa svojom cijenom.
Boljeg od ovog nema za tu cijenu: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=8248
Ali do 250kn Katana 3 i neka MX-3 ili MX-4.
Ja sam svog Hypera 212+ platio 227 kn na akciji-redovna mu je cijena bila 245 kn. Ali to je bilo prije godinu dana.
Ja sam svog Hypera 212+ platio 227 kn na akciji-redovna mu je cijena bila 245 kn. Ali to je bilo prije godinu dana.
A di ti je sada Hyper
Prodao ga za 170 kn.
Ja sam ga htio isto uzet prije jedno 10mj. mislim da je bila sredina ljeta,pa mi je trebalo malo rasladjenje u kucistu.Isao da cu ga narucit i nije bio dostupan,otisao na ljetovanje i naravno zaboravio na njega.