imam taj procesor radi na 2.20 i kad bi ka clocko na kolko bi ga mogo dici i kak se to radi
Intel core 2 duo e4500
- poruka: 14
- |
- čitano: 5.653
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovisi o matičnoj ali ne bi rekao da bi mogao dosta dobit performansa to ti je ista stvar kao i s sli mode ilicrossfire dvje kartice ne moraju značitt bolje performanse
imam gigabyte ga-p35-s3g chpset intel p35
ovisi o matičnoj ali ne bi rekao da bi mogao dosta dobit performansa to ti je ista stvar kao i s sli mode ilicrossfire dvje kartice ne moraju značitt bolje performanse
ok thx,a jel mogu biti neke posljedice kad radim clocking
a kad ja klokam procesor jel ta brzina ostane zauvjek
pa naravno da ga moze promjenit...
al ako ga ne dira, ostane mu takav...
Normalno da se može mijenjati, ja mislim da se kompotko šalio jer je pitanje glupo, ništa ne ostaje zauvijek, osim jednog kluba u stečaju...
Čitao sam o tim procesorima da se daju dosta visoko klokati, ovisi od modela do modela, ali u pravilu sa zračnim hlađenjem idu 3,2 GHz, pa i više, gledaj da uzmeš neki kvalitetniji hladnjak recimo Zalmanov ili tako nešto. Normalno ovisi i od ostatka konf. pa ti ostaje da probaš, nomalno na vlastitu odgovornost:)
ma ne, nisam se ja salio... nego sam mislio da on misli da kad clocka, da nakon npr. restarta racunala se vrate standardne postavke...