Pozdrav kolege,jel bi mogao s ovom pločat OC navedeni procesor na 3.6-3.7,imam jako dobro hlađenje?
Pozdrav kolege,jel bi mogao s ovom pločat OC navedeni procesor na 3.6-3.7,imam jako dobro hlađenje?
G41 imaju fsb limit, radije neku ep45 od gigabyte ako mozes...
Ovu ploču već imam.Razlog je taj što sam imao DDR3 memoriju koju ploča podržava.
radije se okani tog socketa... totalno je mrtav.
oc je moguc, ali kao sto rekoh, g41 imaju fsb limit te se neces puno pomaknuti..., ako maticnu dobivas besplatno onda ajde, ako kupujes nesto rabljeno/novo, kani se toga jer h81+g3258 sabija taj dual core.
inace poslao si mi pm, ali nemogu ti odgovoriti jer si vjerojatno iskljucio to, ili ti je pun inbox?
Znam kolega,ali ovo imam,koristim već.I neću uskoro mijenjati jer ne trebam iskreno,studiram i ovo zadovoljava moje potrebe.Ali da,vidio sam kako radi g3258,zlo malo.
Imam neku varijantu uzeti ASUS P5KC,jel ona bolji izbor za OC navedenog CPU-a?
ako se dobro sjecam ljudi su imali problema sa G41 ako bi FSB podigli samo za jedan MHz, kamoli neki solidan clock..
radije se okani tog socketa... totalno je mrtav.
oc je moguc, ali kao sto rekoh, g41 imaju fsb limit te se neces puno pomaknuti..., ako maticnu dobivas besplatno onda ajde, ako kupujes nesto rabljeno/novo, kani se toga jer h81+g3258 sabija taj dual core.
inace poslao si mi pm, ali nemogu ti odgovoriti jer si vjerojatno iskljucio to, ili ti je pun inbox?
iako obožavam 775 i razne kombinacije vezane za isti...
podržavam gore navedeno "... h81+g3258 sabija taj dual core"!
za malu lovu možeš dobiti u samom startu bolji dual core!
- odradi sitni oc i imaš daleko stabilniji/bolji proc od bilo kojeg c2d
i da, u svakom slučaju sa g41, nemoj trošiti trud i vrijeme na neki oc...