Pozdrav, danas sam osto zaprepašten (karikiram!) kada sam vidio da moja grafulja lagano šteka na Hydrophobia Prophecy igrici kada se nešto urušava ili tako nešto, i to me dovelo do toga da odlučim overclockat grafičku:D
E sad tu dolazi problem jer neznam kako, znam osnove ali kad već idem to radit želio bi to napravit kako spada, pa bi molio vas malo iskusnije da mi objasne koje sve programe moram imat, šta trebam napravit itd. da rezulatati budu najbolji, najučinkovitiji i najneškodljivi na grafičku.
Imam ATI Catalyst i on ima onaj ATI Override koji vjerojatno za to služi, mogu podesit brzinu venta, GPU Clock setings i Memory Clock setings, imam dva ona slider i jedan za vent namještavat i vidim da to radi jer čim vent stavim na 100 % cijela sobu buči i tako:D piše mi da mi je temperatura sada, kad nema opterećenja 45 stupnjeva, nisam ništa diro osim tog venta(malo sam se igro ) ali sam poslje sve vratio na default. Pa hajde da čujem od vas dal je već vrijeme da je clockam ili da pričekam još, ako je vrijeme da mi objasnite kako(po mogućnosti detaljno) i dali trebam kupit dodatni hladnjak za grafičku ako mislim clockat. Unaprijed hvala na odgovoru!