Athlon 3000 zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Athlon 3000

E, ljudi, novi sam na ovome forumu jer mi se pc expert bas i ne svida pa da vidim kako je ode, izvinjavam se ako sam mogo samo postavit ovo pitanje u nekoj drugoj temi ali nebi mi niko 100 godina odgovorio, ako tema smeta brisem je kad dobijem odgovor, imam AMD athlon 64 3000+, default takt mu je 2.01ghz a voltaža 1.39 i neki dan sam izgubio 4 sata na trazenje stabilnog clocka i nasao sam ga, 2.5ghz na voltaži od 1.5. kasnije sam ga testirao na stabilnost sa onim S and M programom ili tako nesto i bio je stabilan, temperature su super, full opterećen ne ide povise 34 stupnja, e sad ja sa svojim pohlepnim apetitima hoću još xd haha,ono što me zanima je, u biosu je najveća moguća voltaža 1.6, s tom voltažom bi mogo povuč sigurno i 3ghz,procesor se stvarno dobr hladi pa zato i zelim ici dalje, ukratko me zanima jeli moguče da procesor spali sama prevelika voltaža iako je temperatura os uvijek ok, dakle recimo da mi proc na toj voltaži radi na 40-45 stupnjeva sto nije puno jeli moguce da ga splalim opterečenjem, ipak je to clock 1ghz povise tvornickog, sad mi ni matična ne ide na vise od 30 tako da se za temperature ne bojim.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Athlon 3000

Dobrodosao!

Molim nastavi u ovoj temi. Hvala.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice