AMD FX X8 8350 BOX jezgra +

poruka: 5
|
čitano: 3.479
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Imam vec neko vrijeme AMD FX X8 8350 BOX , AM3+ , 16mb cache na GIGABYTE 990XA-UD3 i preko ebaya sam kupio prije tjedan dana ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z, AMD 990FX/SB950 maticnu na kojoj sam trenutno.

Poprilicno dobro hladim to pa sam se krenuo zabavljati ubrzavanjem.

Normalan radni takt procesora je na 4.0 GHz , temp ne prelazi 24C u opeterecenosti.

Dizem ga na 4.3GHz te je sve u optimalnim uvjetima, temp se ni ne dize. dosao sam do 4.8GHz sto se tice stabilnog stanja te ne namjeravam zasad ici na veci nivo. temparatura u opterecenosti ne prelazi 30C

Ujedno najvaznija stvar sto se tice ovog procesora je sto ga se moze dodatno ubrzati odredjenim modelima maticne ploce (asus). Sa ovim modelom V FORMULA-Z daje mogucnost otkljucavanje 2 dodatne pomocne jezgre za ovaj procesor koje se opterecuju do 70% ostalih ovisno o naponu.

Ima odlican bios te razne mogucnosti protekcije od sokova te pregrijavanja, nestabilnosti napona itd.

Ukoliko sta zainteresirani za vise detalja i pomoci oko clocka mozete se na pm obratit.

2 1 hvala 0
14 godina
Re: AMD FX X8 8350 BOX jezgra +

Imam i ja takav CPU i Noctu. Ovo da na 4.8Ghz ne prelazi 30C pod opterećenjem spada u izjave godine ( ali ne one mudre ) {#}. Jel ti to hladiš tekućim dušikom ili ??

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 1:38 (itomic009).
16 godina
neaktivan

Grije sobu ko i ja svake prijestupne. Usput prije par dana bila mi temperatura na 0 dok je bilo vani -13 izolacija mi je bolja stvar na kuči, čak je i ventilator od cpu-a stao.

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: AMD FX X8 8350 BOX jezgra +
spojka kaže...

Grije sobu ko i ja svake prijestupne. Usput prije par dana bila mi temperatura na 0 dok je bilo vani -13 izolacija mi je bolja stvar na kuči, čak je i ventilator od cpu-a stao.

ja sam neki dan mislio da mi je ventilatora cpu(mugen2) riknuo jer je stajao a zaboravio sam da mi je prozor sobe otvoren i da nije bilo potrebe da radi.{#}

još sam ga pokušavao onako zavrtit reko možda se pokrene{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina

amd je uvijek bio poznat po tocnim senzorima jedino stock hladnjak je slaba karika , hladio je bivsi phenom samo par stupnjeva ispod sobne temperature

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice