AC Freezer 64 Pro i MBO Asrock A785 GXH

poruka: 6
|
čitano: 1.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
AC Freezer 64 Pro i MBO Asrock A785 GXH

Danas kada sam cistio prasinu sa coolera i mijenjao pastu za hladjenje primijetio sam da cooler ne sjeda dobro na procesor. Na nacin da sa jedne strane (prema prednjoj strani kucista) 3-4 mm prelazi preko ruba procesora, a sa kontra strane istih 3-4 mm procesora ostaje nepokriveno bazom coolera! Vjerojatno bih mogao okrenuti cooler ali onda bi ventilator puhao zrak prema prednjoj strani kucista. A koliko znam treba puhati prema straznoj strani da bi u kombinaciji sa ventom na njoj stvarao protok zraka. 

Kada sam kupio cooler to nisam primijetio a vjerojatno ne bih ni danas da se procesor nije zalijepio za cooler. Sta mi je ciniti? Da ostavim ovako ili da probam okrenuti cooler pa neka vent puse zrak na prdnju stranu.

Kada sam ocistio cooler i stavio novu pastu temperatura proca se smanjila sigurno 6-7 stupnjeva i sada je ok ali pretpostavljam da bi na duzi rok bilo pozeljno da cooler nalijeze na proc cijelom povrsinom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: AC Freezer 64 Pro i MBO Asrock A785 GXH

krivo si okrenuo hladnjak

17 godina

Pa zar ne mora vent puhati zrak prema staznjoj strani kucista?

16 godina
moderator
e probaj ovo...pogledaj na ovom linku korak 4 http://www.arctic-cooling.com/catalog/images/INSTALL_FREEZER64_PRO_B.pdf
probaj zamijeniti mjesta clipu za 90 stupnjeva kako piše...tako da ti ona ručica dođe s druge strane i vent puše prema gore...a možeš i probati zamjeniti za 180 stupnjeva pa da vidiš dal će onda sjest dobro...
ako si skužio kaj hoću reć...
mario.bradac@yahoo.com ... mario.bradac@gmail.com
17 godina
XXX-Man kaže...
e probaj ovo...pogledaj na ovom linku korak 4 http://www.arctic-cooling.com/catalog/images/INSTALL_FREEZER64_PRO_B.pdf
probaj zamijeniti mjesta clipu za 90 stupnjeva kako piše...tako da ti ona ručica dođe s druge strane i vent puše prema gore...a možeš i probati zamjeniti za 180 stupnjeva pa da vidiš dal će onda sjest dobro...

Bit ce da je u tome stvar. Manual i kutiju sam naravno bacio a i tko ih uopce cita :)) Isprobat cu to pa javim. 

16 godina
moderator
Eld kaže...
XXX-Man kaže...

Bit ce da je u tome stvar. Manual i kutiju sam naravno bacio a i tko ih uopce cita :)) Isprobat cu to pa javim. 

ma nitko to ne čita :) imam isti cooler, meni je okrenut prema gore...

mario.bradac@yahoo.com ... mario.bradac@gmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice