5 GHz OC Club izdvojena tema

poruka: 1.161
|
čitano: 355.169
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
5 GHz Club

Cele303 ruka ti se pozlatila {#}

Evo ubacio malisana u kuciste, ovo je preheben primjerak {#}

i7 2700k 5.821MHz

Noctua NH-D14

Vidjet cemo kako se ponasa na hladnoj vodi i XP-u, ovo je bilo out of box....

Google is your friend
Moj PC  
24 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Re: 5 GHz Club
Jurky kaže...

i7 2700k 5.821MHz

Noctua NH-D14

Moga si lipo nama splićanima naplaćivat ture da dođemo vidit to čudo {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Jurky kaže...

i7 2700k 5.821MHz

Noctua NH-D14

Bez teksta sam.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
5 GHz Club

Za pol' godine "6 GHz Club" {#}

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

*khm*link *khm* {#}

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
15 godina
neaktivan
Cele303 kaže...
Dalje sam išao 4C/8T 5.1GHz 1.33V, 5.2GHz 1.37V, 5.3 1.42V, 5.4 1.47V, 5.5GHz 1.52V, 5.6GHz 1.57v i tu sam stao sa HT

zasto nisi nastavio niz sa HT-om i 4 jezgre?

evo kad ti nisi ja cu...{#}

5.8GHz 1.59V 4C/8T {#}

Google is your friend
17 godina
Jurky kaže...
Cele303 kaže...
Dalje sam išao 4C/8T 5.1GHz 1.33V, 5.2GHz 1.37V, 5.3 1.42V, 5.4 1.47V, 5.5GHz 1.52V, 5.6GHz 1.57v i tu sam stao sa HT

zasto nisi nastavio niz sa HT-om i 4 jezgre?

evo kad ti nisi ja cu...{#}

5.8GHz 1.59V 4C/8T {#}

Pa ne bi bilo u redu da sam ganjao proc do kraja u bilo čemu, prodao sam ti ga u roku odmah pa neka tebi ostane to zadovoljstvo izvlačenja zadnjih mhz {#}

Jurky kaže...

i7 2700k 5.821MHz

Noctua NH-D14

Onaj prošli 2600K mi je bio 52x primjerak pa mi puno znači da sam iz drugog pokušaja ubrao zvijerčugu, neki ljudi po xs-u ih mijenjaju desetine pa ne nađu ovakvog {#}

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 12:37 (Cele303).
15 godina
neaktivan
Cele303 kaže...
Onaj prošli 2600K mi je bio 52x primjerak pa mi puno znači da sam iz drugog pokušaja ubrao zvijerčugu, neki ljudi po xs-u ih mijenjaju desetine pa ne nađu ovakvog {#}

Proc ti je na raspolaganju kad god se pozelis malo zahebavat s njim...{#}

uskoro kako je IB odgodjen trazit ces mi SB-E, nadam se da ces biti barem priblizno sretne ruke - a 2700k neide nigdje{#}

evo ti jedan spi32m za promatranje na 5.8GHz, jel to dovoljno efikasno?

Google is your friend
17 godina
5 GHz Club

Nemam pojma stari, ispao iz đira malo ali djeluje vrhunski... Čekam da C2 dođe u Hr pa bi uboo SB-E, a vezano za to mogao bi mi testirati ove moje 2x2GB Apacer Arese na vodi jer mi ne stanu pod Noctuu, ako fino rade još je jedan kit dostupan pa bi bio odličan za SB-E 4x2GB 2400 9-11-9

clock2much
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Nemam pojma stari, ispao iz đira malo ali djeluje vrhunski... Čekam da C2 dođe u Hr pa bi uboo SB-E, a vezano za to mogao bi mi testirati ove moje 2x2GB Apacer Arese na vodi jer mi ne stanu pod Noctuu, ako fino rade još je jedan kit dostupan pa bi bio odličan za SB-E 4x2GB 2400 9-11-9

Aj posalji ih kad stignes pa cemo vidit kakvi su vs Gskill 2133 8-9-8-24, to su Apaceri bas za SB-E na njemu radi memorija na 2400MHz bez problema, na obicnom SB je nekih 2300 maksimum... ovi moji Gskill idu ko blesavi na CL6; 6-9-6-19 1T 2250MHz..

primjetio sam da se na ovom procesoru da jos vise stegnut memorija, a mozda je i radi novog biosa...

aj javi kad dodje C2 i neka ploca vrijedna paznje, za sad su u HR sve neke susi musi...

Google is your friend
15 godina
5 GHz Club

moj proc,legina ploca posto se nije dalo zajebavat sa vadjenjem i njegova mema

2600k

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i ja imam 2600k, jeli mi mozes reci postavke koje da promjenim da mi radi ko i tebi na 5.6? imam i hladjenje crossair h100

15 godina
simunl kaže...

i ja imam 2600k, jeli mi mozes reci postavke koje da promjenim da mi radi ko i tebi na 5.6? imam i hladjenje crossair h100

ebiga to ti ovisi od proca do proca,npr mislim da je jurky napisao da njegov stari je išao na multi samo 52,ovaj ide na 55 i 56 na single stageu,s tim da je to radjeno i na modanom xp-u!

3d testove je radio na 5.4 sa svim jezgrama i ht-om,super pi sa 2 na 5.58 mislim

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
dart_tom kaže...
simunl kaže...

ebiga to ti ovisi od proca do proca,npr mislim da je jurky napisao da njegov stari je išao na multi samo 52,ovaj ide na 55 i 56 na single stageu,s tim da je to radjeno i na modanom xp-u!

3d testove je radio na 5.4 sa svim jezgrama i ht-om,super pi sa 2 na 5.58 mislim

vecina je lockana do x54, ja sam imao par komada jednog x57, sadasnjeg x58, a ostali su bili do x54. Ima primjeraka koji su lockani na x50 i nize, tako da sve ovisi na kakava si primjerak naisao. Najjednostavnije za doznati je da stavis proc na 2 jezgre iskljucis HT stavis napon 1.55V i dizes mnozitelj dok ti se prilikom boota ne pojavi u gornjem lijevom uglu blinkajuca crtica. Kad se pojavi znaci da procesor je lockan na tom mnozitelju i nikakvo ekstremno hladjenje ni napon mu nece pomoc da proradi vise od onog limita na koji je procesor lockan.

Google is your friend
14 godina
neaktivan
5 GHz Club

Meni se ta crtica pojavljuje vec na 49, zastane na trenutak i onda normalno boota dalje. ista stvar i na 50 i na 51. sve to sa 4c i 8T. dalje nisam ni pokusavao. 

0 0 hvala 0
14 godina
BlueMax kaže...

Meni se ta crtica pojavljuje vec na 49, zastane na trenutak i onda normalno boota dalje. ista stvar i na 50 i na 51. sve to sa 4c i 8T. dalje nisam ni pokusavao. 

Ako ti boota sa blinkajucom crticom onda ce ti biti nestabilan,dakle malo mu je napona za taj takt.Tako je meni bilo sa 2500K.

13 godina
neaktivan

ja sam sljedio upute sa ovog filmica

, normalno mi boota, ali u cpu-z mi pokazuje i dalje 3400mhz te muliplayer x50 a u biosu je namjesten na 100, kada opteretim racunalo trebalo bi se povecat na 5000mhz ali nece, (kada su mi u biosu tvornicke postavke onda radi na 1,4 te kad ga opteretim digne se na 3,4), sta da radim???

14 godina
neaktivan
5 GHz Club

pokreni neki program koji ce ti opteretiti procesor.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja opteretim procesor ali neide vise ni manje od 3400, nekuzim zasto ako je namjesteno na 5???

16 godina
neaktivan

Ugasi sve moguce ustede energije (C1E i ostalo) i ugasi Turbo ;)

Prodajem 3 venta Scythe Ultra Kaze 2000RPM; 32dBA, 90CFM 120x120x38 (deblji su od normalnih ventova)
13 godina
neaktivan

kad ugasim turbo mode i c1e radi na 1400 te kad ga opteretim ide na 3400, opet nece na 5 koliko sam mu namjestio

16 godina
neaktivan

Jesi povecao napon?

Prodajem 3 venta Scythe Ultra Kaze 2000RPM; 32dBA, 90CFM 120x120x38 (deblji su od normalnih ventova)
15 godina
simunl kaže...

ja sam sljedio upute sa ovog filmica

, normalno mi boota, ali u cpu-z mi pokazuje i dalje 3400mhz te muliplayer x50 a u biosu je namjesten na 100, kada opteretim racunalo trebalo bi se povecat na 5000mhz ali nece, (kada su mi u biosu tvornicke postavke onda radi na 1,4 te kad ga opteretim digne se na 3,4), sta da radim???

koju mbo imas??

skini zadnji cpuz,meni je tako pokazivao na mojoj ,..ebo se cijeli dan dok nisam skonto da stari cpuz nije to ocitavo kako treba!

17 godina

Napravi sve kao što je ovdje objašnjeno u prvom postu i radit će ti. Prije toga napravi restart biosa na defaultne vrijednosti naravno.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

ma pojavljuje se ona uvijek na kratko ali u ovom slucaju blinka cijelo vrijeme dok ne napravis restart.

Google is your friend
13 godina
neaktivan

Evo jedan od prošlog mjeseca, ne sjetih se postat u temu. :P

KLIK

heilige
14 godina
neaktivan
5 GHz Club

Malo sam se igrao sa procom pa evo i rezultata:

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2259110

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Big Fella kaže...

Čime hladiš? {#} {#}

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
The Big Fella kaže...

Čime hladiš? {#} {#}

Mugen 2 revB

13 godina
neaktivan

5.2GHz

Možda je malo previsok napon, ali nisam još probao ić više od 5.2.

heilige
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice