http://valid.canardpc.com/2681763
Mislim da je ovo najviše što mogu postići zbog loše ploče .
http://valid.canardpc.com/2682739
evo jedna za 24/7 trenutna..
Novi CPU.. brzinsko testiranje.. koliko jos napon moze nize, ne znam. igrat cu se jos...
Pošto je to ovdje bitno! 3999 MHz nije 4 GHz. BTW dobar napon.
Pošto je to ovdje bitno! 3999 MHz nije 4 GHz. BTW dobar napon.
pogledaj drugu tablicu,tj desne senzore...
To je super kad ti je stabilan na 4.0Ghz sa 1.35V.
4.0 GHz sa 1.35V (ovo kaj je bilo 1.37V je bio neki burst jer je po cpuz bilo lockano na 1.352V, a kad su se testovi izmjenivali napon je pao na 1.332V sekundu pa opet na 1.352V)
hladnjak mugen 3 rev.B sa jednim 120mm ventom koji je na 850rpm
nije li malo pre mal napon?
4.0 GHz sa 1.35V (ovo kaj je bilo 1.37V je bio neki burst jer je po cpuz bilo lockano na 1.352V, a kad su se testovi izmjenivali napon je pao na 1.332V sekundu pa opet na 1.352V)
hladnjak mugen 3 rev.B sa jednim 120mm ventom koji je na 850rpm
Jesi probao odvrtit IBT - 20 runova na High ili Very High postavkama?
Intel burn test. odvrti 20 run-ova na very high i ja kazem da pada...
20 runova sa cijelom ram memorijom u upotrebi, tako odvrtis.
Zašto hebete čovjeka?
Ako kaže da mu radi već godinu i pol dana bez freezanja i rušenja, ne treba dirati ništa.
ako prode prime 1h mislim da nece biti problema s njim u svakodnevnom koristenju i igranju igara... ovo i IBT cu probat sutra ako nadem vremena navecer, a i da padne na testu opet ce mi radit na 4.0GHz sa 1.35V
ne kuzim cemu TD ?? nekog boli njonja sto mu ne radi na tom naponu ??
kad sam mijenjal MBO sam malo isprobaval kolko ide i kolko sam dosel (kolko sam imal vremena i volje) a da ne moram nafrljit vent vise od 900RPM sa 55C je bilo 4.2GHZ sa 1.40V, na 4.3GHz s tim naponom nije islo pa se meni nije ni dalo igrat dalje...a realno gledajuci ne treba mi ni 4.0GHz ali eto, imam tako jer mi ljepse izgleda a ne grije se :D
Evo i mog jednog
a kaj sad ne valja?
evo mene u club..na 4.0 sam trenutno idem i dalje al stavio sam opis setupa u biosu u temu "overclocking guide za početnike" pa ako netko može baciti oko i reći mi ako šta griješim prije nego idem prema 4.2
Odlično!! Si siguran da je stabilno?