4 GHz club izdvojena tema

poruka: 2.578
|
čitano: 571.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: 4 GHz club
Deathreper kaže...
znam ali kad mi radi ns default 2.7 i napon mi je na auto onda je na 1.280v i s tim ga naponom nemos nista clocat, mozda nekih 100-200 mhz, na 3.8 je napon 1.45, na 4.05 je 1.5v, cal sam ga probao i na 4.3 isto uz 1.5v i moze uc u windowse i radi u windowsu normalno, ali kod nekog veceg opterecenja se smrzne

Ne znam šta bi ti rekao. 1.5v je zaista previše. Osobno ga ne bi nikad držao na takvom naponu.

15 godina
4 GHz club

zabranjeniples:da , u klubu si samo ako validiraš ali po meni to nema logike ,moj 955be je vrtio prime 95 3 sata i igrao sam cod black ops 4 sata u komadu s njim na 4ghz i 1.55v i radsio je ko sat.

mtpol:hvala ti puno na informaciji , dakle proc ipak bez problema prezivi 2.5 godine i sa tolikim taktom.

cele303:zamisli, dakle ako su temperature nize potrebna je manja voltaza? zanimljivo,nisam ni to znao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 15:19 (athlon64).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

zabranjeniples:da , u klubu si samo ako validiraš ali po meni to nema logike ,moj 955be je vrtio prime 95 3 sata i igrao sam cod black ops 4 sata u komadu s njim na 4ghz i 1.55v i radsio je ko sat.

Pa šta sam ja rekao?? Pročitaj i vidjet češ da sam rekao da svatko može doć do 4ghz, ali da to nije to.

Al eto, tako je kako je. Bar je zanimljivo lovit visoki nestabilni takt {#}.

15 godina
zabranjeniples kaže...
athlon64 kaže...

Pa šta sam ja rekao?? Pročitaj i vidjet češ da sam rekao da svatko može doć do 4ghz, ali da to nije to.

Al eto, tako je kako je. Bar je zanimljivo lovit visoki nestabilni takt {#}.

ma da, nije niti zanimljivo ako ti se odmah bsod pali , nema smisla , svako moze gurnut na 4.4 za validaciju.

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Pročitaj i vidjet češ da sam rekao da svatko može doć do 4ghz

athlon64 kaže...

svako moze gurnut na 4.4 za validaciju.

Yebemu, dečki, nemojte mi sad nabijat na nos {#}{#}

16 godina
protjeran
4 GHz club

evo i ja ulazim u klub http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516404

jeli neko uspio kloknuti ovog mog phenoma na 5ghz

zvoneXP
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
daj ne pretjeruj :-)
to bi radilo tjedan dana
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
koko kaže...

nemoguće da ti je sa 1.36 stabilan m pa to je stock voltaza tom procu , moj treba 1.55 za toliki takt.

16 godina
protjeran
athlon64 kaže...
koko kaže...

nemoguće da ti je sa 1.36 stabilan m pa to je stock voltaza tom procu , moj treba 1.55 za toliki takt.

a sta ako sam naletio na dobar primjerak do kolko si ga ti max klokao

zvoneXP
15 godina
koko kaže...
athlon64 kaže...
koko kaže...

nemoguce da je toliko dobar primjerak , pa ni jedan nemoze postic 800mhz povise stock takta a da mu se ne takne voltaza , najbolji mogu 3.7 , mom za 4ghz treba 1.55 , sve ispod je nestabilno , mozda moze i 4.2 ali me strah ložit ga s tolikom voltazom,slikaj ga sa tom voltazom na 4 ghz i u pozadini occt extreme koji se vrti pola sata i čestitam ti.

15 godina
koko kaže...
athlon64 kaže...
koko kaže...

doduse , gore pitas dali taj proc moze na 5 ghz i imas proc s otkljucanim mnoziteljem a pumpas fsb na 250 i mnozitelj ne diras, vidi se koliko iskustva imas , sry na doublepost.

16 godina
protjeran
4 GHz club

mnozitelj mi je na 20 sada i fsb na 201

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
koko kaže...

mnozitelj mi je na 20 sada i fsb na 201

pametno ;) al svejedno nema teoretske sanse da je full stabilan na 4 ghz za 1.35v , ma krši se s zakonima fizike hahha.

16 godina
protjeran
4 GHz club

bo, na neku glupu teoriju radi haha

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zabranjeniples kaže...
Deathreper kaže...
znam ali kad mi radi ns default 2.7 i napon mi je na auto onda je na 1.280v i s tim ga naponom nemos nista clocat, mozda nekih 100-200 mhz, na 3.8 je napon 1.45, na 4.05 je 1.5v, cal sam ga probao i na 4.3 isto uz 1.5v i moze uc u windowse i radi u windowsu normalno, ali kod nekog veceg opterecenja se smrzne

Ne znam šta bi ti rekao. 1.5v je zaista previše. Osobno ga ne bi nikad držao na takvom naponu.

ma znam, stavio sam ga sad na 3.7 uz napon 1.41v i ok temp u idealu manje od 15c a load ispod 40c

ono na 4 ghz je bilo par dana da samo vidim sta moze jel proc je star mjesec dana kupit nov novcat pa sam morao malo proispitat sta moze :)))

16 godina
neaktivan
Deathreper kaže...
zabranjeniples kaže...
Deathreper kaže...

ma znam, stavio sam ga sad na 3.7 uz napon 1.41v i ok temp u idealu manje od 15c a load ispod 40c

ono na 4 ghz je bilo par dana da samo vidim sta moze jel proc je star mjesec dana kupit nov novcat pa sam morao malo proispitat sta moze :)))

meni za 4GHz treba 1,3V

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
4 GHz club

Evo jos mene malo...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1517191

Solidan BCLK poteže UD-2

220Mhz {#}

Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina

hmm lako je vama sa otkljucanim Multiplierom to radit.  stavis x21 ili x23 i eto ga preko 4 ghz, TOO EASY :)

P.S.

za MTOPOL

jbg moj na AUTO ima voltazu 1.280, a tvoj mislim oko1.1v to ti je isti pomak i za moj i za tvoj jer ja moram dodat 0.2 v za 4ghz pa bude oko 1.5 kao sto i ti dodas 0.2v za 4ghz pa bude 1.3

15 godina
Deathreper kaže...

hmm lako je vama sa otkljucanim Multiplierom to radit.  stavis x21 ili x23 i eto ga preko 4 ghz, TOO EASY :)

P.S.

za MTOPOL

jbg moj na AUTO ima voltazu 1.280, a tvoj mislim oko1.1v to ti je isti pomak i za moj i za tvoj jer ja moram dodat 0.2 v za 4ghz pa bude oko 1.5 kao sto i ti dodas 0.2v za 4ghz pa bude 1.3

I5 750 nema otkljucan Multiplier {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 11:45 (Intel&ATI).
16 godina
neaktivan
Deathreper kaže...

P.S.

za MTOPOL

Cudno da E5400 ima na default tako visok napon

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
4 GHz club

Sad sam ljubomoran {#} {#}

Jedva cekam da mi dođe Athlon 640.. Odmah krecem u lov na 4GHz {#}

HipHop & Dubstep <3
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4 GHz club

Pas mtr, samo je još trebalo validate stisnuti. Neće pa neće, tvrd orah...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
ATiGamer kaže...

Pas mtr, samo je još trebalo validate stisnuti. Neće pa neće, tvrd orah...

Ajmo Ati, ajmo Ati!! Nedaj seeeeeeeeee {#}

16 godina
protjeran
4 GHz club

da vas pitam ova tablica iz prvog posta zasto ne prikazuje od najveceg takta do najnizeg

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
meni prikazuje, najveci je ondaj od 4.9 ghz
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
neaktivan
4 GHz club

Neće, mamicu mu! Ni sa 1.55 i balkoniranju.

Pogledajte temperature {#}

Neću više ni pokušavati, točno mi se ne kupuje novi proc zbog većeg e-penisa :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4 GHz club

Koji si car xD Meni točno sad dođe da ga izbacim kroz prozor i probam potegnut 4.0 dok te gledam kak se mučiš xD Ja sam na stock cooleru i do 1.6 nemrem ni slike dobit xD

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4 GHz club

Baci taj stock cooler i kupi neki pošteni za 200-300 kn. Vjeruj mi, puno ćeš dobiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4 GHz club

Čekam posao već 2mj. ko suho zlato, trebao sam početi radit al nas neke gluposti sprječavaju. Vjeruj mi bio bi najsretniji da imam 300kn u đepu za mugena 2. -.-'

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4 GHz club

Mislim da ce uskoro trebati raditi 5GHz club za validaciju, jer je sad vec moguce na zraku potjerati sve novije intele preko 5GHz, a sad kad dodje jos i sandy bridge 5GHz ce za validaciju biti piece of cake...... za 4ghz bi trebalo napraviti 4ghz linx stable club ili nesto slicno

Google is your friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice