Kako je to prije izgledalo to sa moljcima,žoharima i ostalim stvarim a danas su do zvjezidice,ako netko ima nekakav ss ili nesto u argivi da vidim kak je to izgledalo jer mi je pomalo to smijesno sa rankovima
...postao bi na temu za zvijezdice al je lockana...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako je to prije izgledalo to sa moljcima,žoharima i ostalim stvarim a danas su do zvjezidice,ako netko ima nekakav ss ili nesto u argivi da vidim kak je to izgledalo jer mi je pomalo to smijesno sa rankovima
Koja tema...
Tu gdje su sad zvjezdice je prije pisalo:moljac,početnik,larva,bubamara itd,ovisno o broju poruka!
Aha ljepo..frend mi je pricao da je to bilo kao neka slika i to...moram pitat njegovog starog kaj je tu admin il nes on ce mi mozda detaljnije rec..
Idi u temu Hall of Shame gdje na prvih nekoliko stranica mozes vidjeti screeshotove i kako je to izgledalo.
Nisu bile nikakve slike, nego samo naziv a racunao se po broju poruka...
Ja bi sada bio bubamara na steroidima da se zvjezdice nisu pojavile, iako mi je ovo puno zanimljivije sa zvjezdicama
He He da nije fotoaparata bio bi larva
Ma zezam se,nemoj se naljutit
Hehe prije Birca i Ne spavalica. Ma ja ti u svemu sudjelujem i svim želim pomoći pa se jako brzo nakupilo 3323 posta (odnosno 3 zvjezdice)
Hehe prije Birca i Ne spavalica. Ma ja ti u svemu sudjelujem i svim želim pomoći pa se jako brzo nakupilo 3323 posta (odnosno 3 zvjezdice)
Za svakih tisuću jedna zvjezdica :D
Hm, ja imam 1141 poruku i 3 zvijezdice.
I 15 mjeseci si na forumu 
I 15 mjeseci si na forumu 
Da, ali nisam ni jednom postao poruku na nespavalicama, bircu i sl.
A koliko si imao zvjezdica kada su se uvele, ja sam imao jednu
A koliko si imao zvjezdica kada su se uvele, ja sam imao jednu
Dvije i po. Ma vidi, ja sam tu na forumu da mi ljudi pomognu i da ja njima pomognem, a i nešto novo naučim. Ustvari više čitam teme nego što postam po njima.
No dosta Offtopica
Ma došao istrebljivač domaće gamadi i potamanio. I sada sve te bube vide samo zvijezde. No šalu na stranu meni je totalno svjedno bili mi bube ili imali zvjezde.
A što sam ja napisao zašto sam na forumu (osim što sam spomenuo nespavalice i ako i tamo ima dosta pitanja i pomaganja)
(ne moraš odgovoriti jer idemo u offtopic
)
No evo što se tiče bivših rangova
0-49 - početnik
50-99 - larva
100-499- biljna uš
500-999 - moljac
1000-1999- krpelj
2000-2999 - bubamara
3000-3999- bubamara na steroidima
4000 - XXXX - bubamara s minigunom
Hvala na odgovorima..malo smijsni nazivi moljac,bumbar i jos bumbar sa minigunom 
Raspravljeno, objašnjeno
Zaključano