jel smijem lijepiti link svog bubblewsa na fejsu?
Jedan post smijes jednom sherat na fb
a na one neke grupe filipinaca i to?
Ljudi, evo i mene: http://www.bubblews.com/account/466558-thomasmcallister
Skroz sam nov, sad ću da zaređam od početka teme i da dodajem ljude. Dodajte i vi mene. ;)
Da bi zaradili nekom 0.01 cent da li je neophodno i da lajkujemo preko fejs opcije i da napišemo komentar ispod posta?
Komentar je 1 cent, lajk je 1 cent, pogled je 1 cent.. Lajkas klikom na zvjezdicu na slici koja je "cover" posta..
ovo popodnevno lajkanje je gubljenje vremena ili lajkam krivim kljudima...ja lajkam 500 postova a dobijem 1$ od drugih
Komentar je 1 cent, lajk je 1 cent, pogled je 1 cent.. Lajkas klikom na zvjezdicu na slici koja je "cover" posta..
Hvala na odgovoru. Kapiram da se pare dobijaju i bez međusobnog praćenja, ali kad jedni druge pratimo aktivno onda međusobno zarađujemo pare...
Takođe, da li za svaki napisan komentar moram postaviti novu fotku koju sam sam uslikao ili se može ponavljati?
Nemoj bit.
Jos su na 24. Ja ti budem javil kad pocnu 25.
možeš ponavljat fotke covera, samo bilo da uzimaš njihovu sa pixabay ili svoju, napiši ispod u tekstu. nekad se znaju hvatati za copyright slike...
Super, onda ću stalno ponavljati svoje da ne bih rizikovao...Usput, kako se vrši isplata? Koji račun treba da otvorim? Imam elektronsku karticu...
napravi paypal račun i poveži ga sa karticom, tamo ćeš morati potvrditi karticu i omogućiti primanje novaca
napravi paypal račun i poveži ga sa karticom, tamo ćeš morati potvrditi karticu i omogućiti primanje novaca
a kako ide s nizozemski paypalom? jel znade itko?
Ni pod razno.
a kako ide s nizozemski paypalom? jel znade itko?
Ja sam prije imal i uredno sam primal isplate, ali ih mozes trosit online. Ja sam kupoval na ebayu a za druge neznam. Ima neki limit kolko mozes primat i slat mjesecno ili godisnje..
Check your card statement...je l bi mogao da mi pojasniš kako ovo da uradim? Gde da gledam?
Check your card statement...je l bi mogao da mi pojasniš kako ovo da uradim? Gde da gledam?
Moras u banku po ispis transakcija/prometa i tam budes videl transakcihu na kojoj ti je PP uzel neku sicu i tam su ti 4 broja koja trebas prepisat
Ja sam prije imal i uredno sam primal isplate, ali ih mozes trosit online. Ja sam kupoval na ebayu a za druge neznam. Ima neki limit kolko mozes primat i slat mjesecno ili godisnje..
mislio sam jel trebam kaj drk*t po paypal acc-u da mogu primat novce, ili netreba nista?
mislio sam jel trebam kaj drk*t po paypal acc-u da mogu primat novce, ili netreba nista?
Mislim da ne,ali nek ti neko proba poslat par centi da vidis jel mozes primit.
aha, hvala..ako netko moze bio bih zahvalan
aha, hvala..ako netko moze bio bih zahvalan
Posalji mi mail od pp u pm
Moras u banku po ispis transakcija/prometa i tam budes videl transakcihu na kojoj ti je PP uzel neku sicu i tam su ti 4 broja koja trebas prepisat
Hvala, samo da pojasnimo još neke stvari: 1. Ovaj card statement se ne prima preko mejla nego samo do banke i papir? Mogu slobodno tražiti u banci da mi isplate u kešu to što imam na elektronskoj kartici? Pitanja su verovatno glupa, al šta ću kad sam laik :)
Najbolje i najbrze je da odes u banku. Da mozes trazit da to da kes u banci ili podignes na automatu ak ga ima.
Obavestiše me sa paypala da treba da sačekam par dana za taj card statement. Kako da znam kad će stići pa da odem u banku?
sutra 3. redeem :))))) bit će preko 70
ekipa jel postoji način da provjerim jel sigurno mogu dobiti novac na paypal osim slanja? stvarno me kopka to, iako sam namjestio u pp-u pod request money.
@thomas
isti ili sljedeći dan
Ja sam nekak izgubil volju za pisanjem kad vidim da dobijam 10 centi po sugavom postu...
To ti je pogreška da samo pišeš i nabijaš postove. Evo ovak jedan savjet.
Submitaš neki post i postaviš si cilj, naprimjer 20 lajkova, i onda lajkaš drugima i radiš dok ne dođeš do tog cilja. Kad dođeš do tog cilja, 20 lajkova, submitaš drugi post i tak stalno. Poslije si povečaš taj "cilj" i ideš. Bar je tak radim. Cilj mi je $1,30 po postu i kad skupim submitam drugi post.
Ovaj savet ću da citiram i zbog sebe i zbog drugih, novih bublewa....
evo citam temu i malo mi je poljuljalo misljenje..sto vi mislite?
3 | scam |
---|---|
10 | legit |
4 | ovisi o sreci,neki dobiju |
Sad mi reče jedan poznanik da nije moguće isplaćivati sa paypala u Srbiji. Je l to znači da neću moći da dižem novac?
Je l smem da lajkujem sopstvene postove?
Stari smiješ sve, samo lajkaj i piši i dodavaj dobre konekcije - one koji vraćaju lajkove.
a to za paypal u srbiji, ma daj, zašto nebi mogo?
daj ti sam dođi do 50 i redeem pa ćeš saznat.