Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 183.249
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Mrzim ovu novu naslovnicu. Ni jedan post mi još nije došao na nju no ipak u danu skupim neka 2 dolara. Sada sam na $32.40

16 godina
Re: Zarada na BubbleWs
maxy0 kaže...

evo upravo redeemao po 7. put... u zadnjih 11 dana sam redeemo 4 puta. ide sasvim dobro unatoc ovim featured postovima i svim promjenama

Takoder al 5. put. Trebali bi dobit otprilike isti dan..dobar si ako ti treba manje od 3 dana za 50$ {#}

Windows Phone FTW
15 godina
Marko :D kaže...

Mrzim ovu novu naslovnicu. Ni jedan post mi još nije došao na nju no ipak u danu skupim neka 2 dolara. Sada sam na $32.40

jel lajkas postove sa naslovnice? ja svako malo lajkam sve postove s naslovnice i skupi se dosta.. otvorim po 60-70 tabova i ctrl+tab i prebacujem se iz taba u tab i lajkam

DommY kaže...
maxy0 kaže...

evo upravo redeemao po 7. put... u zadnjih 11 dana sam redeemo 4 puta. ide sasvim dobro unatoc ovim featured postovima i svim promjenama

Takoder al 5. put. Trebali bi dobit otprilike isti dan..dobar si ako ti treba manje od 3 dana za 50$ {#}

pa tako da, za zadnja 3 redeema mi je trebalo po 3 dana :)

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
maxy0 kaže...
DommY kaže...

Super super, pises svaki dan 10 postova? 

Windows Phone FTW
15 godina
DommY kaže...
maxy0 kaže...
DommY kaže...

Super super, pises svaki dan 10 postova? 

ne.. obicno oko 6-7

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Pozdrav, jel bi netko mogao poslat par centi na paypal racun sam da vidim dal mogu primat novce na racun.

Poslao sam 2 isplate jos prije vise od mjesec i pol, a prek maila su mi rekli da su poslali kao novce u finance deparmtment, al jos nista nije stiglo.

Pomislio sam da mozda nije do paypal racuna problem.

Doso sam sad do 50$, pa ako nesta ne valja, da ne izgubim jos 50$

Paypal email je antun.marinic89@gmail.com

Hvala.

13 godina
neaktivan

Kad dobiješ taj email još ti treba mjesec dana da ti sjednu na račun ja mislim, pošto nisi nikad primao uplate itd. te tako paypal ne daje "nepoznatima" novce odmah na račun, s vremenom ćeš dobit novce kroz par dana itd... Ako nisi prčkao po računu od paypal-a onda nemožeš dizat novce jer kad ga napraviš nije aktiviran withdraw

Bene docet, qui bene distinguit.
13 godina
Zarada na BubbleWs

Pozdrav, ovako mi pise na Paypal accountu. (slika) Mogu li primiti novce od Bubblews-a ili ne?

Inace, s ovim accountom kupujem na eBay-u normalno, ali nikad nisam primio novac od nekoga. Jedino sam jednom poslao novac nekom prijatelju pa je on kliknuo refund i novci mi se vratili bez ikakvih problema.

Samo pitam, da znam trebam li jos nesto.

Hajduk živi vječno!
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Hebes naslovnicu..tam nevracaju lajkove..

Najjeftiniji su piratski programi
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Pa vidiš da ti piše start selling - set up your account. Znači da nemožeš primat jer nisi postavke namjestio za primanje novca!

14 godina
neaktivan
matija410 kaže...

pa nego gdje onda??

15 godina
matija410 kaže...

koja je onda tvoja taktika ako post ne zavrsi na naslovnici?

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Meni skoro niti jedan post ne završi na naslovnici a na svakom imam 50 prosječno, s tim da predvečer i više jel se više baziram na pisanje tada te sam već upoznat sa ekipom koja tad piše pa mi brže vračaju itd.

13 godina
Zarada na BubbleWs

Eto i ja sam danas redemo pa ćemo vidjet kj će bit od toga {#}

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Treba lajkat samo onima koji nisu na naslovnici..

Evo u 40 minuta bez da sam na naslovnici sam zaradil $3 na postu

13 godina
Zarada na BubbleWs

Lajkaš onima koje pratiš ili?

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Sve koje vidim

14 godina
Zarada na BubbleWs

Koliko vi imate followersa kad kroz par dana radiš redeem?

11 godina
protjeran
tonik kaže...

Koliko vi imate followersa kad kroz par dana radiš redeem?

Pogledaj im profil..

..ja imam 8k+ mada mi nis ne znaci..

16 godina
molnyi kaže...

Kad dobiješ taj email još ti treba mjesec dana da ti sjednu na račun ja mislim, pošto nisi nikad primao uplate itd. te tako paypal ne daje "nepoznatima" novce odmah na račun, s vremenom ćeš dobit novce kroz par dana itd... Ako nisi prčkao po računu od paypal-a onda nemožeš dizat novce jer kad ga napraviš nije aktiviran withdraw

Ja cekam vec pola mjeseca i relase date mi pise 1.9. Znaci da cu onda valjda dobit pare da ih mogu koristiti. Zanima me ako znas, kad dobijem 2. isplatu, dal ce opet trebati cekati mjesec dana ili ce sada odmah automatski sjest na racun?

Windows Phone FTW
14 godina
Zarada na BubbleWs

Primjetio sam pad u lakjovima i pregledima postova, opčenito na bubble stranici. I sad mi izbaci server error nakon što sam išao si pogledat profil.

Inaće sam imao cirka 40-60 centi od svakog posta sad jedva 15 centi. Jel kome još izbacuje error? I ne pojavljuju mi se uopče na naslovnici postovi.

11 godina
protjeran
DommY kaže...
molnyi kaže...

Ja cekam vec pola mjeseca i relase date mi pise 1.9. Znaci da cu onda valjda dobit pare da ih mogu koristiti. Zanima me ako znas, kad dobijem 2. isplatu, dal ce opet trebati cekati mjesec dana ili ce sada odmah automatski sjest na racun

Nazalost ne.

Al kad imas vise redeema to ni ne primjetis..

16 godina
matija410 kaže...
DommY kaže...

Ja cekam vec pola mjeseca i relase date mi pise 1.9. Znaci da cu onda valjda dobit pare da ih mogu koristiti. Zanima me ako znas, kad dobijem 2. isplatu, dal ce opet trebati cekati mjesec dana ili ce sada odmah automatski sjest na racun

Nazalost ne.

Ako sam dobro shvatio za to je paypal "kriv". Sta nebi trebalo nakon nekoliko uplata pocet sjedat odmah? Kada ih uvjeris da si recimo dobar prodavac. Npr, do 25.7. bi mi trebala doc isplata, zanima me ako me isplate sada za par dana, dal ce te pare ic u available balance 1.9. ili cu trebat cekati punih mjesec dana?

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
DommY kaže...
matija410 kaže...
DommY kaže...

Nazalost ne.

Ako sam dobro shvatio za to je paypal "kriv". Sta nebi trebalo nakon nekoliko uplata pocet sjedat odmah? Kada ih uvjeris da si recimo dobar prodavac. Npr, do 25.7. bi mi trebala doc isplata, zanima me ako me isplate sada za par dana, dal ce te pare ic u available balance 1.9. ili cu trebat cekati punih mjesec dana?

To sam i ja  procital da bi nakon nekoliko uspjesnih isplata trebalo ic automatski al nejde..

Sad kad ti dode moras cekat jos 21 dan..

16 godina
matija410 kaže...
DommY kaže...

To sam i ja  procital da bi nakon nekoliko uspjesnih isplata trebalo ic automatski al nejde..

Sad kad ti dode moras cekat jos 21 dan..

Glupost...al ok, sta je tu je...samo nek dolaze isplate od bbws i to je to

Windows Phone FTW
14 godina
odjavljen
Zarada na BubbleWs

Evo i ja sam napokon prosao 50tku i redeemao. Daj mi recite koliko sad čekam na šta i kad mogu očekivati isplatu?

16 godina
Zin8 kaže...

Evo i ja sam napokon prosao 50tku i redeemao. Daj mi recite koliko sad čekam na šta i kad mogu očekivati isplatu?

Pretpostavljam da ti je ocekivani datum isplate do 18.9. znaci cekas 30 dana i u tom roku bi je trebao dobiti na paypal.

Windows Phone FTW
14 godina
odjavljen
Zarada na BubbleWs

A kad se dobije potvrda na mail? 

16 godina
Zin8 kaže...

A kad se dobije potvrda na mail? 

Kada dobijes isplatu, dakle za 25-30 dana trebao bi dobit mail da si primio isplatu i nakon toga bi trebao vidit novce na paypalu.

Windows Phone FTW
14 godina
odjavljen
Zarada na BubbleWs

I onda kolko vidim jos na paypalu stoje jedno vrijeme?
I nebi li tamo pod drafts trebao imati neku evidenciju da sam zatrazio redeem ili to bude evidentirano tek kad me isplate? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice