Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 174.889
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Zarada na BubbleWs
ukay1000 kaže...

Ebote lajkam ljudima i konektiram se ko nenormalan a mene niko ziv ne ebe 5% :D fuking indijans! :D

samo nemoj odustati odmah. ni mene nitko nije ni 2%, istina 4 dana sam tamo i to je tek pocetak ali imam skoro 200 konekcija i zaradio sam 21$ u 34 posta sto sam napisao...ja posto jos nemam tako puno konekcija i ljudi koji bi me pratili radim trenutno po shemi da za svaki 0,5$ izdam novi pos jer sumnjam da cu moc nabiti 1$ za svaki post

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
17 godina
Zarada na BubbleWs

Daj mi reci na koji nacin ostvarujes konekcije? Ja se konektiram na nekoga (ok, zvuci drti), ali i on se mora na mene (-.-) da vidi moje objave tj. notifikacije (kolko sam skuzil)? Evo meni vec drugi dan ide, imam zaradu nesto vise od jednog dolara (onaj pocetni ne racunam) i nesto vise od 24 konekcije.

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
matija410 kaže...
FiCoO kaže...

otkako sam skuzio da se clanci uopce mogu serat i tvitat, zarada mi se povecala za jos dolar i pol, pa sam sada na 15,7$, a ta brojka stalno raste (vjerojatno jer sam serao na velikim stranicama na facebooku

Pazi kolko puta sheras isti post..

ja shaream samo jednom svoj post na fb,twitter i g+, to je otprilike 0,10$, a imam 30 postova :)

Pa jel nije da smijes postati samo jedan post na jednu mrežu? A ne jedan post na sve dostupne mreže? Hm...Hm....

14 godina
neaktivan
herc73 kaže...
herc173

Evo i ja se registriro pa da vidimo kak ce to ici

Link? :)

http://www.bubblews.com/account/243873-herc173 evo ga 

Neznam jesi li uopće čitao temu od početka, ali nemaš ni copyright nigdje, a i stavljas slike s neta... Koliko sam skužio bez toga vrlo brzo dođe brisanje accounta...savjet:pročitaj temu od početka

14 godina
neaktivan
lilwrba kaže...

Evo i mene  :D

http://www.bubblews.com/account/243444-wrba

e da, kak da poslozim malo profil ,a da mi nije jedan post preko cijelog profila?

The requested URL account/243444-wrba was not found on this server.

Kaj si već frknul?

14 godina
ukay1000 kaže...

Daj mi reci na koji nacin ostvarujes konekcije? Ja se konektiram na nekoga (ok, zvuci drti), ali i on se mora na mene (-.-) da vidi moje objave tj. notifikacije (kolko sam skuzil)? Evo meni vec drugi dan ide, imam zaradu nesto vise od jednog dolara (onaj pocetni ne racunam) i nesto vise od 24 konekcije.

Uzmem si recimo nekih 10 minuta vremena, otvorim rubriku recimo Sport i otvaram 10 zadnjih objava, lajkam post i konektiram se na ljude, onda i oni meni tako uzvrate, tako sam u pocetku, sad kad sam skupio malo vise njih, vise to ne radim, sada ljudi mene konektiraju pa ja njima uzvratim i usput im lajkam, pogotovo ako netko meni nesto lajka i ja njemu uzvratim isto, nista me ne kosta a pomognemo si uzajamno

A i ekipa s buga ce ti lajkat sigurno :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 14:11 (FiCoO).
10 godina
protjeran
kole2689 kaže...
FiCoO kaže...
matija410 kaže...
FiCoO kaže...

otkako sam skuzio da se clanci uopce mogu serat i tvitat, zarada mi se povecala za jos dolar i pol, pa sam sada na 15,7$, a ta brojka stalno raste (vjerojatno jer sam serao na velikim stranicama na facebooku

Pazi kolko puta sheras isti post..

ja shaream samo jednom svoj post na fb,twitter i g+, to je otprilike 0,10$, a imam 30 postova :)

Pa jel nije da smijes postati samo jedan post na jednu mrežu? A ne jedan post na sve dostupne mreže? Hm...Hm....

Smiješ 1 post na sve mreže koje imaš, jednom

kole2689 kaže...
herc73 kaže...
herc173

Evo i ja se registriro pa da vidimo kak ce to ici

Link? :)

http://www.bubblews.com/account/243873-herc173 evo ga 

Neznam jesi li uopće čitao temu od početka, ali nemaš ni copyright nigdje, a i stavljas slike s neta... Koliko sam skužio bez toga vrlo brzo dođe brisanje accounta...savjet:pročitaj temu od početka

Baš sam došel reči hecu da krši pravila..

..daj ljudi prije nego počnete proučite stranicu i njezina pravila, jer meni se neda stalno provjeravat i govorit vam da ste fulali. I na kraju bude bilo da je stranica scam i takve šeme..a sami ste sjebali stvar.

Prije nego se regate na bubblews kontaktirajte me na PP
14 godina
Zarada na BubbleWs

Jos mislim da sam hercu ili nekome s ovog foruma komentirao u njihovom postu, znaci donio sam im zaradu i jos ih ispravio i nista...

Da i meni je logicnije da mogu 1 post na sve mreze, bitno dok je jednom, a broj mreza nije bitan

17 godina
Zarada na BubbleWs

Nemam SSD pa me zivcira kako to sporo ucitava stranicu jer je ocito dosta teska. Instaliral sam RAMdisk, uzel si 500MB rama i napravil particiju na kojoj mi se nalazi Chromov cache. Brze mi "ucitava" i sada sam like motherflower :D

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
10 godina
protjeran
ukay1000 kaže...

Nemam SSD pa me zivcira kako to sporo ucitava stranicu jer je ocito dosta teska. Instaliral sam RAMdisk, uzel si 500MB rama i napravil particiju na kojoj mi se nalazi Chromov cache. Brze mi "ucitava" i sada sam like motherflower :D

To sam cital negdje prije.. jel bi to meni pomoglo na laptopu? I jel se moze sa mozillom?

17 godina
matija410 kaže...
ukay1000 kaže...

To sam cital negdje prije.. jel bi to meni pomoglo na laptopu? I jel se moze sa mozillom?

Moze.  Googlaj how to put firefox cache to ramdisk i hitilo ti bu. 

10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Evo jesam ali sa nekim ramdisk jer dataram nejde na xpu..valjda radi..vidim da se napravil cache folder na toj particiji

16 godina
Zarada na BubbleWs

Kakve su to fore? Rezerviras odredenu kolicinu rama samo za chrome pa ide brze?

Jel se isplati radit tj jel velika razlika?

Windows Phone FTW
10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Neznam jel so servera ili ovoga..prije sat vremena mi je bubblews otvaralo ko šprih  :) moram probat kad dodem na komp opet

17 godina
To funkcionira tako da ram postane disk (jako super brzi, brzi i od najbrzeg ssda) i na njega stavis cache kojemu pc pristupa skoro pa trenutacno. I dok pocnes surfat cache ce se punit s podacima gdje najcesce surfas pa ces imati najbolje prformanse na tim stranicama. Uglavnom, na sporijim sistemima se moze vidjeti jako velika razlika.
10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Meni har ima otprilike 40-50 Mbyte/s Read/Write brzinu,a RAM 1000 Mbyte/s Write i 1600Mbyte/s Read..

13 godina
Zarada na BubbleWs

I sta ti to znaci na buubleWsu ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

I sta ti to znaci na buubleWsu ? 

Bubblews i vecina stranica koristi cache za brze surfanje po tim stranicama. E pa i bubblews koristi cache i cita ih sa tvojeg harda, a kad prebacis na ram to ide 100 puta brze (citanje).. i s tim brze otvaranje stranica i sve..

Al hebeš ti to sve kad je server za kolac..najglavnije neradi dobro a to je lajkanje..

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 18:30 (matija410).
17 godina
Zarada na BubbleWs

Meni predstavlja brzo lajkanje i konektiranje jer moras ici napred/nazad celo vrijeme. I vidim da se muci komp sa time pa reko idem si postelat RAMdisk samo za ovo i sad je podnosljivije tj. brzi sam i lajkam i samo lajkam :))

10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Tebi jwe brze lajkanje? Meni treba do 10 sekundi da se lajka post...katastrofa

10 godina
protjeran
Jebigaa

Nisam uspel danas stisnut redeem..nisam imal volje zaradit desetku nego samo skoro  7... sutra onda još..

..još čekam isplatu od 20.6 :)

14 godina
neaktivan
kole2689 kaže...
lilwrba kaže...

Evo i mene  :D

http://www.bubblews.com/account/243444-wrba

e da, kak da poslozim malo profil ,a da mi nije jedan post preko cijelog profila?

The requested URL account/243444-wrba was not found on this server.

Kaj si već frknul?

Da, ne kuzim uopce zkj. Nisam kopirao tekst, a i slike su moje. 

01001101 01111001 00100000 01101110 01100001 01101101 01100101 00100000 01101001 01110011 00100000 01001101 01100001 01110100 01100101 01101111
11 godina

evo update, meni ide odlično bih rekao.

6 postova i fakt jako malo vremena ukupno na tome i na 6$ sam. Da na ovome zaradim 50$ mjesečno ja zadovoljan, a sve mi se čini da ću to premašiti bez problema

14 godina
MasterG kaže...

6 postova i fakt jako malo vremena ukupno na tome i na 6$ sam. Da na ovome zaradim 50$ mjesečno ja zadovoljan, a sve mi se čini da ću to premašiti bez problema

to ti je odlicna brojka, ne racunajuci onaj pocetni dolar, imas skoro po 1 postu 1 dolar sto je izvrsna racunica, a i slike jaruna su ti odlicne :) (ako si ti mastergcro)

ja sam evo 4. dan, 40 postova, u pocetku sam pisao bezveze sad vec polako shvacam bit mjehurica i pisem donekle zanimljive i kvalitetnije clanke, tako da sam trenutno na 27$

10 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

bok svima! :) imam pitanje, jel smijem stavljati svoje screenshotove iz igrica sa svog kompjutera na post?

14 godina
Tea18 kaže...

bok svima! :) imam pitanje, jel smijem stavljati svoje screenshotove iz igrica sa svog kompjutera na post?

za to nisam sto posto siguran, mozda mozes, nije sto posto sigurno...

15 godina
Tea18 kaže...

bolje nemoj, za takve slike nije bas lagano dokazati otkud je, radije napravi u photshopu ili nekom slicnom programu neku sliku koju ces koristiti na svim postovima vezanim uz igre (ili opcenito svim postovima)

btw evo sad na kraju treceg dana mjehuranja sam stigao do 25$ i imam oko 600 konekcija, ovakvim tempom mislim da cu u utorak redeemati prvih 50$

http://www.facebook.com/webshop112
11 godina
FiCoO kaže...
MasterG kaže...

to ti je odlicna brojka, ne racunajuci onaj pocetni dolar, imas skoro po 1 postu 1 dolar sto je izvrsna racunica, a i slike jaruna su ti odlicne :) (ako si ti mastergcro)

ja sam evo 4. dan, 40 postova, u pocetku sam pisao bezveze sad vec polako shvacam bit mjehurica i pisem donekle zanimljive i kvalitetnije clanke, tako da sam trenutno na 27$

hvala, da ja sa mastergcro i sve su to moje slike. Jbga kad si svakodnevno na Jarunu naslikaš se :D

14 godina
MasterG kaže...
FiCoO kaže...
MasterG kaže...

hvala, da ja sa mastergcro i sve su to moje slike. Jbga kad si svakodnevno na Jarunu naslikaš se :D

hahah bome, ali stvarno, ili je to neki efekt ili nesto al super slika ispadne, nebi nikad rekao da je to jarun...btw ja sam onaj sa biciklom haha ^^

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Jedan "hint" zajebite ove filipince, retko ko od njih uzvraca lajk, trazite amerikance oni komentarisu i lajkuju ko ludi 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice