Ovako, zanima me što mi sve treba da bi se zaposlio sa 16 godina. Nešto sam načuo o tome da mi treba đačka iskaznica (??)
Molio bih Vas, ako išta znate o tome, da me uputite.
Unaprijed hvala
Ovako, zanima me što mi sve treba da bi se zaposlio sa 16 godina. Nešto sam načuo o tome da mi treba đačka iskaznica (??)
Molio bih Vas, ako išta znate o tome, da me uputite.
Unaprijed hvala
Prvo se moraš učlaniti u učenički servis.
ZA POSTATI ČLANOM UDRUGE UČENIKA POTREBNO JE:
1. IMATI NAVRŠENIH 15 GODINA ŽIVOTA,
2. UVJERENJE SREDNJE ŠKOLE O UPISANOM RAZREDU ZA TEKUĆU GODINU(Zatražiš u školi tj. školskoj referadi potvrdu za učenički servis),
3. OSOBNA ISKAZNICA, NEKI DOKUMENT S JMBG-om, OIB
4. BROJ ŽIRO-RAČUNA,
5. UPLATITI UPISNINU ILI PRODUŽENJE ČLANSTVA U IZNOSU OD 10,00 KN.
ZA POSTATI ČLANOM UDRUGE UČENIKA POTREBNO JE:
1. IMATI NAVRŠENIH 15 GODINA ŽIVOTA,
2. UVJERENJE SREDNJE ŠKOLE O UPISANOM RAZREDU ZA TEKUĆU GODINU(Zatražiš u školi tj. školskoj referadi potvrdu za učenički servis),
3. OSOBNA ISKAZNICA, NEKI DOKUMENT S JMBG-om, OIB
4. BROJ ŽIRO-RAČUNA,
5. UPLATITI UPISNINU ILI PRODUŽENJE ČLANSTVA U IZNOSU OD 10,00 KN.
6. POTVRDA O SUGLASNOSATI RODITELJA (barem je tako prije bilo)
Tvog. Ako ga nemaš, napravi ga. Odeš do banke u kojoj želiš otvoriti račun i kažeš na šalteru: "Dobar dan! (ovo je opcionalno)
Želim otvoriti žiro/tekući račun.
S učlanjenjem u učenički servis možeš legalno raditi u bilo kojoj registriranoj firmi preko ugovora (koji podižeš u učeničkom servisu i daješ poslodavcu). Posao si nađeš sam.
www.mojposao.hr
Prvo otici u banku s roditeljima (ako nemas 18) i otvoriti ziro racun. S tim papirima i potvrdom od skole da se skolujes otidi u ucenicki servis (u Maksimiru, ulas do PTT-a).
Tako se prijavis i dobijes clansku iskaznicu. Trebas ponjeti 10-ak kuna za clanarinu.
Tamo imas ponudu poslova, imas i na netu, ali ne azuriraju redovito stranice pa ti se vise isplati otici tamo.
Uvijek si sam mozes naci posao i otici tamo i reci gdje si nasao posao.
Ugovor koji dobijes traje mjesec dana, mozes traziti i vise ugovora(recimo preko ljeta ako ides raditi na more).
Prestanite da trazite posao jer ste ga upravo nasli kod nas nudimo vam mogucnost dozivotne zarade 100% siguran posao probajte
PRIJAVITE SE NA LINK ISPOD DA VIDITE O CEMU SE RADI NEMA LAZI NEMA PREVARE:
INTERNETEARNINGJOBS.WS
daj ne seri