samo da kazem to je vic :P
kao pitaju muju za ulazak u CEFTU :)
samo da kazem to je vic :P
kao pitaju muju za ulazak u CEFTU :)
Šilomane prije sam :)
Evo jedna na engleskom jer na hrvatskom je čudna.
A cowboy enters a village on friday, stays for 3 days and then leaves on friday.
How is that possible?
to il je neka caka il neznam sta :P
Konj se zove Friday. Zagonetka kaže: " he leaves on Friday" i zbog toga čudno zvuči na hrvatskom - moraš razmišljati na engleskom.
osobna imena se pisu velikim slovom al kuzi se sta je pisac htio reci :)
daj iduću
edit:
evo moje:
Dok sam bio mali bio mi je velik, sad kad sam velik, sad mi je mali. Počinje na k, završava na c. Što je to?
daj iduću
edit:
evo moje:
Dok sam bio mali bio mi je velik, sad kad sam velik, sad mi je mali. Počinje na k, završava na c. Što je to?
krevetac?
daj iduću
edit:
evo moje:
krevetac?
Točno!
Sad ti.
ok evo jedna lagana Što pripada tebi, a drugi to rabe više od tebe? sry ako je bio nemam ideje :(
ime
nnext
ok evo jedna lagana Što pripada tebi, a drugi to rabe više od tebe? sry ako je bio nemam ideje :(
Ime
Evo jedne koja je zapravo smiješna pitalica koja nema veze s logikom, da se malo nasmijemo...
Iš’o Panter Panta pustinjom u džipu, kad se odjednom džip pokvari. Zašto se džip pokvario?
Hoće li tko pogoditi?
Odgovor: Zato što palačinka nema lijevo uho.
Umirao sam kad sam pročitao to... naravno svatko ima drugačiji ukus za humor...
Evo jedne koja je zapravo smiješna pitalica koja nema veze s logikom, da se malo nasmijemo...
Iš’o Panter Panta pustinjom u džipu, kad se odjednom džip pokvari. Zašto se džip pokvario?
Hoće li tko pogoditi?
Odgovor: Zato što palačinka nema lijevo uho.
Umirao sam kad sam pročitao to... naravno svatko ima drugačiji ukus za humor...
ova je vrhunska! trebalo mi je dosta, al eventualno sam uspio pogodit
evo sjetio sam se jedne:
U moru on živi i voli svoj dom,
Žut je i skockan ko pravi bombon,
Ako zavoliš more i nebeski svod
Do njega nek vodi te brod!
Tko je on?
ova je vrhunska! trebalo mi je dosta, al eventualno sam uspio pogodit
evo sjetio sam se jedne:
U moru on živi i voli svoj dom,
Žut je i skockan ko pravi bombon,
Ako zavoliš more i nebeski svod
Do njega nek vodi te brod!
Tko je on?
Spužvabob Skockani!
Tako je!
Nemaju kožu, ni perje, ni ljuske, nemaju ni kosti ni kanđe, ali imaju prste i palčeve.
Što je to?
rukavica, ali ne kožna
Bačva vode je teška 5 kila,
što trebaš dodat da bude teška 4 kile?
rukavica, ali ne kožna
Bačva vode je teška 5 kila,
što trebaš dodat da bude teška 4 kile?
Trebamo dodat rupu na bačvi? xD
to je to!
putujem po svijetu a stojim u kutu, šta sam?
Globus ili karta?
njet
onaj balon šta ide na plin?
Kompjuter ili televizor?
...čekali su me sa velikim oduševljenjem,kad su me dočekali shvatili su da sam obično sranje...šta sam ja? XD
...čekali su me sa velikim oduševljenjem,kad su me dočekali shvatili su da sam obično sranje...šta sam ja? XD
iPad...
...hehehe...ma može i to iako sam aludirao na iPhone...:)))...
lagana:
Crna raka i unutra 32 brata... kako se zove 32 brat?
lagana:
Crna raka i unutra 32 brata... kako se zove 32 brat?
zubi
daj drugu
evo jedna jako lagana i jako poznata: trči trči trčuljak,visi visi visuljak,boga moli trčuljak da mu padne visuljak..o kome se radi? XD
odgovor na onu moju je poštanska markica.
umnjak? kutnjak? nemam pojma koji je zadnji...
evo jedna:
onaj koji me radi me ne treba, onaj koji me kupi me ne koristi, onaj koji me koristi me ne vidi, šta sam?
jedna od profesora laytona:
X ljudi se vozi vlako. na prvoj stanici izađe 1/6 od X ljudi, na drugoj 1/5 od preostalih ljudi, na trećoj 1/4 od preostalih, na četvrtoj 1/3 od ostatka, na petoj 1/2 od ostatka i na šestoj svi preostali ljudi iziđu iz vlaka. Pretpostavljajući da na stanicama nijedan čovjek nije ušao na vlak, koji je najmanji broj koji X može biti (dakle najmanji početni broj ljudi na vlaku)?
odg na ovu iznad: radi se o Caster Semenya