zabluda o duhovima

poruka: 12
|
čitano: 2.190
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
zabluda o duhovima

ko vjeruje u te stvari,ili ima iskustva neka napiše samo,ja sam pročitao nešto da im prizivanje pomoću šestara papira abecede i brojeva tak neš...dal vi vjerujete to?

evo pogledajte tu isto piše o tom

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 12:16 (hardwareee).
15 godina
protjeran
RE: zabluda o duhovima
hardwareee kaže...

ko vjeruje u te stvari,ili ima iskustva neka napiše samo,ja sam pročitao nešto da im prizivanje pomoću šestara papira abecede i brojeva tak neš...dal vi vjerujete to?

evo pogledajte tu isto piše o tom

pročitao prve dvije rečenice, ostalo se neusudim Sramim se

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
odjavljen
zabluda o duhovima

Procitao sam skoro sve i post je totalna glupost, uopće me nije bilo strah čitati... Ipak vjerujem u to sve...

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan
zabluda o duhovima

bla bla bla

ovde je pola izmišljeno

i takvih ima n internetu koliko hoćeš

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
protjeran
kingmedo kaže...

Procitao sam skoro sve i post je totalna glupost, uopće me nije bilo strah čitati... Ipak vjerujem u to sve...

ajooj... Pa da, kao što kaže, neki umrli nas prate, oni koji su nas obožavali.. (skontaj sad okrenem se onak svi koji su mi umrli)

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
zabluda o duhovima

prejadno.

radije vježbaj matematiku sa šestarom...

It's gonna be Legen.......waait.....wait for it....DARY!!!
15 godina
protjeran
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

prejadno.

radije vježbaj matematiku sa šestarom...

hahahahahaha

16 godina
neaktivan
zabluda o duhovima

ali nigdi se ne spominje šestar osim u prvom postu

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...
kingmedo kaže...

ajooj... Pa da, kao što kaže, neki umrli nas prate, oni koji su nas obožavali.. (skontaj sad okrenem se onak svi koji su mi umrli)

Ma to su ionako ne riješeni misteriji za koje nitko nema odgovora. Bolje ne razmišljat o tome uopće.

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Ma to su ionako ne riješeni misteriji za koje nitko nema odgovora. Bolje ne razmišljat o tome uopće.

Bolje.........

The quieter you become the more you are able to hear...
15 godina
protjeran
zabluda o duhovima

I onda je svizac zamoto cokoladu u omot, i onda je doso F1-IVO i lockao temu.. Yeah, bye!

15 godina
neaktivan
zabluda o duhovima

bzvz ti  je ona stranica...

1,2 Freedy's coming for you. 3,4 better lock your door. 5,6 grab your crucifix. 7,8 gonna stay up late. 9,10 never sleep again!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 11:56 (Ela_BBG).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice