VIP rip zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 1.841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
VIP rip

Molim Vas pogledajte šta sam napisao VIP-u . Sljedi točan email. Evo ja i žena se smijemo već po ure...

Poštovani........itd

Moj homebox uređaj (kojim se može samo telefonirat - nemože se na internet - onaj bijeli sa crnom antenom)
je pokvaren.

Ha ha ha, nije za smijanje, već je to tako službeno ustanovljeno.
Dakle, broj je "taj i taj" i ime "to i to" - OVO JE EDITIRANO DA SE NEZNA KOJE

Odobren mi je novi uređaj i tako sam krenio po njega da bi mi Vipovi djelatnici rekli: Mi Vam taj uređaj nemamo - svi su nestali! Doće opet sutra! Mi smo retardirani - oprostite! Vi morate nas pozdravit kad uđete prvi ne mi Vas! I kad idete ća - mi Vas nećemo pozdravit! Jer mi smo velika korporacija VIP - a vi ste mali građanin. Mi smo pametni - vi niste toliko...

Čak nije ni to problem. Čak ni to.

Problem je što ja moram za nogom koja je u zavojima dolazit sa periferije u centar grada - gdje se uz najskuplje plaćaeni parkin mora šetat 10 minuta pa zato pitam - potpuno normalno pitanje - na koje bi svatko normalan odgovorio pozitivno - mogu li doć u vipovu poslovnicu u prodajnom centru Joker, ili Merkator ili bilo di drugdje samo ne u centar grada????

Čekam Vaš odgovor...
Ps: da ne govorim da kolika je sramota da nemate besplatan broj - a da vidomo koliko će te brzo odgovorit na upit.

zz

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 16:04 (kiki30o0).
17 godina
neaktivan
VIP rip

Ne kuzim... Izlanuo se

It's awesome and you know it. Enough said.
16 godina
protjeran
RE: VIP rip

Radiš li možda u vipa?

17 godina
neaktivan

ne.

jednostavno ne kuzim temu... procito sma samo jednom i nisam skuzio, nemam volje citat drugi (ili treci, cetvrti) put. poanta teme je...? 0_o

It's awesome and you know it. Enough said.
16 godina
protjeran
VIP rip

Jeli shvaćaš ovu šalu: Radiš li u vipa?

16 godina
neaktivan

Ma ja kužim, ali žali bože..

Kao prvo pismo je puno pravopisnih pogrešaka, i upitne koncepcije.

Kao drugo postoji neki kodeks ponašanja, pa tako i u smislu razmjenjivanja pisane riječi..

I ne možeš se razgovarat s bilo kojom tvrtkom kao sa svojim prijeteljem, a ako već želiš naglasiti da te bolest priječi preuzimnju robe, postoji i bolji način. I kad je već tako, kad je njihova oprema crkla, i kad su ti odobrili zamjenu, pa neka ti je onda i dostave.. U čemu je problem? City-express, Oversas, ili bogtepitaj koji kurir i nećeš niti parking platiti..

17 godina
neaktivan
kiki30o0 kaže...

Molim Vas pogledajte šta sam napisao VIP-u . Sljedi točan email. Evo ja i žena se smijemo već po ure...

Poštovani........itd

Moj homebox uređaj (kojim se može samo telefonirat - nemože se na internet - onaj bijeli sa crnom antenom)
je pokvaren.
 Ha ha ha, nije za smijanje, već je to tako službeno ustanovljeno.
Dakle, broj je "taj i taj" i ime "to i to" - OVO JE EDITIRANO DA SE NEZNA KOJE

Odobren mi je novi uređaj i tako sam krenio po njega da bi mi Vipovi djelatnici rekli: Mi Vam taj uređaj nemamo - svi su nestali! Doće opet sutra! Mi smo retardirani - oprostite! Vi morate nas pozdravit kad uđete prvi ne mi Vas! I kad idete ća - mi Vas nećemo pozdravit! Jer mi smo velika korporacija VIP - a vi ste mali građanin. Mi smo pametni - vi niste toliko...

Čak nije ni to problem. Čak ni to.

Problem je što ja moram za nogom koja je u zavojima dolazit sa periferije u centar grada - gdje se uz najskuplje plaćaeni parkin mora šetat 10 minuta pa zato pitam - potpuno normalno pitanje - na koje bi svatko normalan odgovorio pozitivno - mogu li doć u vipovu poslovnicu u prodajnom centru Joker, ili Merkator ili bilo di drugdje samo ne u centar grada????

Čekam Vaš odgovor...
Ps: da ne govorim da kolika je sramota da nemate besplatan broj - a da vidomo koliko će te brzo odgovorit na upit.

zz

Svoja navodno poslana pisma šalji na net.hr forum... Tamo ćeš naći hrpu sebi sličnih koji misle da je to smiješno kao što ti misliš... Neodlučan

Uostalom, da si kojim slučajem poslao to pismo, ne očekuj odgovor... Zapravo, ne očekuj da će itko iz vipa pročitati više od 3 rečenice...

Kao prvo i osnovno, pismo ne možeš započeti s "poštovani[milijun točaka]itd." niti završiti sa "zz". Sam pogled na početak i kraj pisma govori o njegovoj vrijednosti... Sredina samo potvrđuje da ga piše neki kepec...

P.S. - nisam znao da se u HR ženiti mogu osobe mlađe od 10 godina...

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 17:06 (i_rambo_plache).
16 godina
protjeran

Ne ne krivo smo se razumili. Najprije morate znat da sam ja školovan i vlasnik tvrtke sa svojim djelatnicima i suradnicima itd.

I ovo je stvarno prvi put u životu da se NISAM ograničava NORMAMA EMAIL KORESPODENCIJE.

Išao sam do kraja. To i je smiješno. Dakle u ovom mailu jedina granica je bila da ne počmem PSOVAT.

Dakle to je bila granica.

Naravno ja nisam ništa dobio sa ovim u nekom konkretnom smislu, osim osobnog zadovljstva.

Na ovaj način ja sam naplatio moje vrijeme, moj novac (gorivo, parking, kasnija sam sa ručkom, kompletan raspored poremećen, premješten važan sastanak itd.

Dakle ja sam se naplatio jer:

1. Ne postoji niti jedan drugi način gospodine - pričaju iz vipa, nego da dođete osobno I TO SAMO U TU POSLOVNICU U CENTRU - JER STE GA TU KUPILI  (pa da logično... WTF tia sam mu reć)

2. Kad mogu doć? - pitam ja. Možete odmah po završetku ovog razgovora gospodine -kažu iz vipa (to u biti znači ovo: SLUŠAJTE VI GOSPODINE, ODAKLE VAMA PRAVO PITAT KAD MOŽETE DOĆ. VI ĆETE NAPRAVIT KAKO JA KAŽEM. JELI ZNATE SKIM RAZGOVARATE? JA SAM VIP!

3. Došao ja tako povjerovajući tom predstavniku velikog INTELEKTA vipove matrice

4. Niti su me pozdravili, nemilosrdno me odbili, sa podsmjehom su me gledali što sam došao po pokvareni uređaj.

I šta ja tu mog?
Jedino šta mogu ih lipo izgadit - i "facu" i javno.

A druga poanta je da svi ovi pametnjakovici t-com, vip, kabelska televizja i tako dalje mislu da su popili svu pamet ovoga svita.

I mi im nemožemo ništa jer nije da nam to kažu u facu, negu uvik razgovaraju sa takvim tonom. MI SMO T-COM - OTPOR JE UZALUDAN!

Odnosno VIP itd.

Slušajte, nije ovo baš štivo za djecu. Ovo je za starije ljude koji ma je PUN a kapa ove države. Možemo se samo smijat i crnit ih tj. gadit tj. kritizirat

Adio

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 17:17 (kiki30o0).
16 godina
protjeran

Pa to i je smiješno što se NE SMIJE započimat tako sa Poštovani......bla bla bla

Molim te pompozni kepecu, maštaj o VIPU prilikom sljedeće mastrubacije...

17 godina
neaktivan
kiki30o0 kaže...

Ne ne krivo smo se razumili. Najprije morate znat da sam ja školovan i vlasnik tvrtke sa svojim djelatnicima i suradnicima itd.

A druga poanta je da svi ovi pametnjakovici t-com, vip, kabelska televizja i tako dalje mislu da su popili svu pamet ovoga svita.

I mi im nemožemo ništa jer nije da nam to kažu u facu, negu uvik razgovaraju sa takvim tonom. MI SMO T-COM - OTPOR JE UZALUDAN!

Odnosno VIP itd.

Izgleda onda da ti je onda jedino rješenje emigrirati iz HR ili otvoriti vlastitu telekomunikacijsku tvrtku.

Ionako imaš iskustva pošto si ti, citiram, "vlasnik tvrtke sa svojim djelatnicima i suradnicima"... Smijeh

kiki30o0 kaže...

Pa to i je smiješno što se NE SMIJE započimat tako sa Poštovani......bla bla bla

Molim te pompozni kepecu, maštaj o VIPU prilikom sljedeće mastrubacije...

I da znaš da ću maštati o vipu prilikom sljedeće... khm... khm... Mogao bi i ti... Smijeh

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
neaktivan
VIP rip

Rambo, ti ili radiš za VIP ili si najzatucaniji umišljeni kvazi intelektualac kojeg sam do dana današnjeg vidio/čuo. Činjenica da čovjek nije pretjerano pismen ne umanjuje njegova prava, te po nikakvoj zdravoj logici ne opravdava njihov postupak. Slično iskustvo sam imao osobno s T-scumom, i jedino rješenje do kojeg sam došao preko Udruge potrošača (i proizvođača neispravnog uređaja direktno) jest tužba. Kako svi znamo da nešto tako ne može proći u realnom vremenu (moji unuci bi možda dobili osobnu satisfakciju pod stare dane), bio sam prisiljen odustati od utjerivanja pravde. Kako se netko može okomiti na oštečenu stranku u takvoj situaciji mi je kao empatskom biću neshvatljivo.

Why so serious???
17 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...

Rambo, ti ili radiš za VIP ili si najzatucaniji umišljeni kvazi intelektualac kojeg sam do dana današnjeg vidio/čuo. Činjenica da čovjek nije pretjerano pismen ne umanjuje njegova prava, te po nikakvoj zdravoj logici ne opravdava njihov postupak. Slično iskustvo sam imao osobno s T-scumom, i jedino rješenje do kojeg sam došao preko Udruge potrošača (i proizvođača neispravnog uređaja direktno) jest tužba. Kako svi znamo da nešto tako ne može proći u realnom vremenu (moji unuci bi možda dobili osobnu satisfakciju pod stare dane), bio sam prisiljen odustati od utjerivanja pravde. Kako se netko može okomiti na oštečenu stranku u takvoj situaciji mi je kao empatskom biću neshvatljivo.

Naravno da mu ne umanjuje prava to što je polupismen, ali je li ti palo na pamet da je kiki30o0 možda još osnovnoškolac koji na ovakav način krati vrijeme?

Ne znam kako ti misliš da je netko sposoban voditi tvrtku, a da ne zna ni pismo napisati? Uostalom, bi li zreo čovjek rekao nekom da ide masturbirati na vip??? Ko je tu lud?

No na ovom forumu izgleda nijedna tvrtka ne valja, svi su nesposobni i svi varaju. A kad se pojavi zadovoljan korisnik, onda ga se odmah napada da ili radi za tvrtku ili da je malouman.

Uostalom, mene boli žnjurac što ti misliš o meni. Ima par usera na forumu čija mišljenja cijenim, ali za većinu me briga. Nit kog znam odavde, nit kog želim upoznati. Ja sam ovdje da diskutiram o informatičkim temama (i neinformatičkim ako ima koja zanimljiva) pošto nitko u mome društvu nije zainteresiran za informatiku, a smatram da ovakve teme samo srozavaju forum te sam zato tako oštar što se tiče odgovora na beskorisne teme.

17 godina
neaktivan
VIP rip

Ubuduce se ostavite otvaranja ovakvih tema koje nicemu ne sluze osim da potakne forumase na medjusobno prepucavanje i vrijedjanje!

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice