Molim Vas pogledajte šta sam napisao VIP-u . Sljedi točan email. Evo ja i žena se smijemo već po ure...
Poštovani........itd
Moj homebox uređaj (kojim se može samo telefonirat - nemože se na internet - onaj bijeli sa crnom antenom)
je pokvaren.
Ha ha ha, nije za smijanje, već je to tako službeno ustanovljeno.
Dakle, broj je "taj i taj" i ime "to i to" - OVO JE EDITIRANO DA SE NEZNA KOJE
Odobren mi je novi uređaj i tako sam krenio po njega da bi mi Vipovi djelatnici rekli: Mi Vam taj uređaj nemamo - svi su nestali! Doće opet sutra! Mi smo retardirani - oprostite! Vi morate nas pozdravit kad uđete prvi ne mi Vas! I kad idete ća - mi Vas nećemo pozdravit! Jer mi smo velika korporacija VIP - a vi ste mali građanin. Mi smo pametni - vi niste toliko...
Čak nije ni to problem. Čak ni to.
Problem je što ja moram za nogom koja je u zavojima dolazit sa periferije u centar grada - gdje se uz najskuplje plaćaeni parkin mora šetat 10 minuta pa zato pitam - potpuno normalno pitanje - na koje bi svatko normalan odgovorio pozitivno - mogu li doć u vipovu poslovnicu u prodajnom centru Joker, ili Merkator ili bilo di drugdje samo ne u centar grada????
Čekam Vaš odgovor...
Ps: da ne govorim da kolika je sramota da nemate besplatan broj - a da vidomo koliko će te brzo odgovorit na upit.
zz