OPEN
DObro jutro.
OPEN
DObro jutro.
večeras u 04,30 po našem vremenu utakmica koja odlučuje o 3.mjestu na zapadnoj konferenciji
kako inače pratim NBA,ovo je utakmica koja se ne smije propustiti (ujedno i zadnja utakmica regularne sezone,ali doslovno zadnja )
ja taman u sebi mislim :kako lijepo jutro,nema veze što pada kiša i što moram u školu,bitno je da nema lovca u bircu
ja o vuku a vuk na vrata
još 2 mjeseca do kraja škole,još mjesec do početka kupanja (ako bude kao i prošle godine još i manje)
čim se počnem kupati odmah mi je lakše...
ma neće,navikli su se već
evo vam lista najgorih pc igara u povijesti (najmanje 5 reviewa )
http://www.gamerankings.com/browse.html?site=pc&cat=0&year=0&numrev=0&sort=1&letter=&search=
evo sad sam igrao just cause 2 i nervira me checkpoint sistem
evo sad sam igrao just cause 2 i nervira me checkpoint sistem
To treba zakonom zabraniti i uvesti pod mus auto save svakih par minuta ovisno o žanru.
To treba zakonom zabraniti i uvesti pod mus auto save svakih par minuta ovisno o žanru.
sad sam na 4.agency mission i uništim 3 ona sranja i krenem da uništim zadnje,tj. 4 i oni me ukokaju
i sad moram opet ispočetka
igra je stvarno dobra ali ti ubije živce
sad sam na 4.agency mission i uništim 3 ona sranja i krenem da uništim zadnje,tj. 4 i oni me ukokaju
i sad moram opet ispočetka
igra je stvarno dobra ali ti ubije živce
Pa sejvaj sam
Pa sejvaj sam
ma kakvi
ako loadaš taj svoj savegame onda gubiš onaj automatski prije toga
a pročitao sam da se sa tim "ručnim" saveom nije baš igrati,ima bugova pa ni slučajno ne želim da userem nešto
Ja sam sejvam odkad imam igru....
a lovac lovac
objasnim ti kako sklapati konfu a ne želiš mi prodati to po popustu
Dobro jutro svima.
FL
odo ja u školu,nadam se da će biti lagan dan
Upravo pogledao Audi-evu megatvornicu di se proizvode R8-ice. Predobar film u HD kvaliteti.
Ufff,14 dana bez I-neta.
Dobar dan svima.
Kako bih napravio izbornik za instalaciju programa, da su sve instalacije intergrirane, da ima nekakvo sučelje (grafičko) i da je to više manje sve jednostavno...
Npr. Ima sekcija Applications i onda tamo Firefox, Skype i sl., možeš odabrat što da instalira, što da ne, pa games i tako dalje... Pa instalira sve automatski... a i description isto ne bi bio loš...
Freeleech.
Ufff,14 dana bez I-neta.
Dobar dan svima.
Pa di si bio 14 dana??
Dobar dan svima!
Ma iskljucili mi internet 1.4. :-) Izludio sam. Pregledao sam 30-ak filmova i poceo citat knjigu-LOL!
Cudno mi tipkat sad.
Zaljučali Hackerovu temu o OS-u!!!!
Pa što da sad radim...
Dobar dan ljudi ,šta se radi kod vas
Dobar dan ljudi ,šta se radi kod vas
Evo ja otvorio neku bezveze temu.