- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam do bih pitao pa ću pitati ovdje
Koliko su pouzdana googleove tramvajske linije unutar Zagreba? Pokazuje li dobro trajanje puta?
Pitam jer moram odabrati jedan od 3 stana, a jedan se nalazi u donjem gradu pa ne znam koliko je vremena potrebno da dodem do fera
Hvala :)
Nisu pouzdane. Pokazuju apsolutna, a ne relativna vremena. Postoji sustav ATRON koji, da ne idem u detalje, izbacuje najtočnija vremena jer je ugrađen u sve tramvaje i većinu tramvajskih postaja. Podatke s tog sustava očitavala je ona famozna aplikacija (zaboravih joj ime) koju je ZET zabranio. Sada se ti podaci mogu očitati samo na zaslonima koji su na nekim tramvajskim postajama.
Pretpostavljam da i kad pustiš vodu na wc-u primjenjuješ Hagen-Poiseuilleove zakone o mehanici fluida?
Bas sam lagano pregledotaj post. Kaj je on sve natrabunjo, ko zna kaj je skinuo, a za gaming ima laptop sa intel hd grafikom.... Ko zna kakav stroj je mogo dobit za tu lovu koju je dao za takav laptop.
Ja sam tri puta čitala i nisam uspjela skužit šta je pjesnik htio reći
Razmišljam si da mu dam žuti ili ne...
Razmišljam si da mu dam žuti ili ne...
Znala sam da obožavaš ovakve
a neeemoj žuti, vidiš da jadan ima najnoviji intel i opet ne radi
Ma joj nemoj, vidis da jadan ni sam ne zna sta bi. Karton bi ga skroz zatuko.
Imam ja savršeno očuvanu i gotovo nekorištenu 486-icu sa friško instaliranim originalnim Windows 3.11 operativnim sustavom.
Da ja probam?
Možda bijeli,ja sam dobio bijeli za citate (od tebe), a inače danas sam dobio drugi ili treći žuti za vrijeme radnog staža :D
Ja sam dosta stagnirao na forumu al sad se mislim opet ufurat jer ste fora. Imao sam jedan bijeli za off topic i to je to. A inace mislim da bi moglo malo stekat na win3, ipak nemaju podrsku za dx12.
Prešli smo radno vrijeme , stoga zatvoreno :)
Šta ovo niko ne piše 7 dana ? Izgleda neko je baš lijen da časti :) Jutro svima .
Šta ovo niko ne piše 7 dana ? Izgleda neko je baš lijen da časti :) Jutro svima .
Otjerao si ih sve, a sad se još čudiš. Radije šuti i poklopi se ušima. :D
Otjerao si ih sve, a sad se još čudiš. Radije šuti i poklopi se ušima. :D
mmm bili karton možda ?
mmm bili karton možda ?
To je parafraza onog bi li čiku, je l' da? :)
mmm bili karton možda ?
To je parafraza onog bi li čiku, je l' da? :)
Jeste.
Moja pogreška. Bili se očito piše zajedno. Mmmm, evo dokaza. :D
Iiii ko da njemu bitno jel piše bili ili bi li...Pa neće poeziju recitirat dok ju krka
Dan
Striček Marioooooooooo jel te ljute na društvu Trebaš apaurinček?
Iiii ko da njemu bitno jel piše bili ili bi li...Pa neće poeziju recitirat dok ju krka
Kolegice, pa bar ti moraš biti romantičarka.
Čini mi se da ima više romantike u telefonskim žicama dok se klate na vjetru nego u meni
Al eto pošto si ti romantičarka i tražiš princa na bijelom konju (ili obrnuto) onda možemo reć da u bircu ima dovoljna dnevna doza romantike
Čini mi se da ima više romantike u telefonskim žicama dok se klate na vjetru nego u meni
Al eto pošto si ti romantičarka i tražiš princa na bijelom konju (ili obrnuto) onda možemo reć da u bircu ima dovoljna dnevna doza romantike
Ili bili čike Aj da sad ne zezam s time :) Ja inače se ne razumijem u romantiku, pa i nemam djevojku . Možda zato što sam čudan, recimo.
Striček Marioooooooooo jel te ljute na društvu Trebaš apaurinček?
Bolje daj nkj konkretno :)
Ili bili čike Aj da sad ne zezam s time :) Ja inače se ne razumijem u romantiku, pa i nemam djevojku . Možda zato što sam čudan, recimo.
Uuum Arendelle te može naučit, poduzmi nešto po tom pitanju
Ne ljute, samo se čudim evoluciji i nedostatku empatije kod mladih generacija.
Dobar dan svima....
Budući je prošla prva petoljetka mog odmaganja na forumu, red bi bio počastiti.
Ja se njima više uopće ne čudim. Sve krenem pisat pa odustanem jer vidim da nema svrhe.
Što je s produljenjem života nas seniora???
Još maturalna sljedeće godine ....