- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
je, sad je najljepše na moru (-:
Ma Sava majka!
Nema ništa što te može ugristi!
je, sad je najljepše na moru (-:
Ma Sava majka!
Nema ništa što te može ugristi!
Boj se vuka nikad u šumu

Po ovim vrućinama i zmije ne izlaze danju.
Fečer svima.
Po ovim vrućinama i zmije ne izlaze danju.
Fečer svima.
Jok spavamo u debeloj hladovini
Večer
Jok spavamo u debeloj hladovini
Ovakvo nešto uspije jednom u godini.
Jutro ljudi,jel ima tko jetru za posudit?
Jutro.
Imam ja jetrenu paštetu ako ti odgovara :)
Jutro.
Imam ja jetrenu paštetu ako ti odgovara :)
I to je bolje od moje....
Pa kažu alka kulturno dobro....ja mislim da kroz grad ne možeš proć od boca
U utorak napokon osvježenje. :)
Baš sad malo razmišljam... Meteorolozi su valjda jedini koje plaćaju jednako bez obzira pogode li sve ili ništa. Ne znam gledam li kroz roza naočale na svoje ranije, čak i tinejdžersko doba, ali čini mi se da su prije, uz slabija računala i nešto manje tehnologije bolje pogađali nego danas.
Nisam spavo 8 dana,u qurac i alka i ženski rod
A ti meteorolozi,samo sviraju qrcu,ja ne pamtim kad su nešto pogodili ili kad sam se ja uopće oslanjao na njihove podatke.
Nisam dugo bio ovdje pa da malo svratim. Dobar dan svima .
Povratak s godišnjeg i standardna procedura nakon što PC nije par tjedana bio uključivan...
Fučkaj ti desktop, nego nabaci koju fotku s ljetovanja pa makar to bio i zalazak sunca nad površinom mora, čisto za nas žabare koji mora vidjeli ne budemo.
Jutar
Jel se mogu izvuć na neubrojivost ako susjeda udavim kablom električne kosilice koju drnda od zore??
Treba mi kava
Pa što ti još nemaš onu iskaznicu???
Dobar jutar svima.
Povratak s godišnjeg i standardna procedura nakon što PC nije par tjedana bio uključivan...
To ti koristiš Sophos ? To je jedan od najboljih antivirusa za biznisna računala, Symantec Endpoint kad se podesi neprobojan je.

Dobar jutar svima.
nema ti tog' više, zamjenila ju ADZ iskaznica (-:
Pa što ti još nemaš onu iskaznicu???
Dobar jutar svima.
Touche...ovo pitanje je sjelo ko budali šamar
JBMti dan!
Baš mi je lipo počelo!
Saznao sam da radim u Subotu,posvađao sam se sa šefom,dođem kući i žena mi obzdani radosnu vjest-Tv se shebo .
U turac!!!!
JBMti dan!
Baš mi je lipo počelo!
Saznao sam da radim u Subotu,posvađao sam se sa šefom,dođem kući i žena mi obzdani radosnu vjest-Tv se shebo .
U turac!!!!
Moglo je i radosnije. :)
Moglo je i radosnije. :)
Ma mogla mi je i zena reci da je trudna,pa da se sve fino upakuje u jedan od onih dana kada pozelis da zdrkas glavom o zid!
Ma mogla mi je i zena reci da je trudna,pa da se sve fino upakuje u jedan od onih dana kada pozelis da zdrkas glavom o zid!
Da ti je to rekla, sad bi ti vrtio drugu ploču. :)
Da ti je to rekla, sad bi ti vrtio drugu ploču. :)
Ma koji ce mi kuhac jos djece?
E stara moja triba to hraniti XD!
ne znam kome trebaju ovakve vrućine, bojim se da ću 2015-u pamtiti kao godinu u kojoj sam zamrzio ljeto (-:
ne znam kome trebaju ovakve vrućine, bojim se da ću 2015-u pamtiti kao godinu u kojoj sam zamrzio ljeto (-:
Nisi jedini ako te to tješi.
Ovo je jedino lito koje me prisililo da nosim šugaman (ručnik) na posa.
Ovo je jedino lito koje me prisililo da nosimšugaman (peškir) na posa.
Ručnik.
Ovo je jedino lito koje me prisililo da nosimšugaman (peškir) na posa.
Ručnik.
Dobro nek ti bude, evo tebi za ljubav sam ispravio