Ti samo šuti. Još nisi regulirao prošlogodišmnji dug..
Niti ću ;D
Ti samo šuti. Još nisi regulirao prošlogodišmnji dug..
Niti ću ;D
@Micek , majstore...
Dan! Nešto slabo birtija posluje.
Ajme meni, pa dugo me nije bilo ovdje, ali se nisam nadala da bi ovaj topic mogao zamrijeti, a je.
R.I.P. :(
Ajme meni, pa dugo me nije bilo ovdje, ali se nisam nadala da bi ovaj topic mogao zamrijeti, a je.
A što se čudiš. Nitko ne plaća račune, sponzora nema a inspekcija obilazi...
Dobra večer svima...
Bok svim birtašima, gle ti nju pa fučkaj ga sad ali kasniš jer obečala si doč u Birc još prije nekoliko mjeseci ali eto ništa do danas.Kak ide kod tebe kaj se radi inače, osim kaj faksiraš ima li kaj novoga ili je sve onako okvirno po starom?
Pa eto, javljam se čim stignem, tj. čim sam dala zadnji ispit ove godine. Još jedan semestar, diplomski i mogu na burzu.
Pa eto, javljam se čim stignem, tj. čim sam dala zadnji ispit ove godine. Još jedan semestar, diplomski i mogu na burzu.
Pa to je taj plan naše uvozničko orjenitrane vlade jel, dakle s faksa na Burzu i kaj ti fali ništa osim posla kojeg nemaš pa nema frke.
Pa to je taj plan naše uvozničko orjenitrane vlade jel, dakle s faksa na Burzu i kaj ti fali ništa osim posla kojeg nemaš pa nema frke.
Ma ići ću ja van svakako. Što sjevernije to bolje.
Jutro :)
Dobro jutro svima....
Pozz svima!
Ima tu koji sistemac? Trebam malu pomoć, zdravoseljačku.
E pa sram te bilo.
Ha dobro...
Ništa, morat ću ispitivati Google, as usual.
Bok svim birtašima, onda ok pa eto kad si zadnji put izmjeril svoju trbušinu i jel još uvjek u granicama normale?
Jutro!
Samo jutro a di su neke kiflice pa onda i kava, a vidim da Anči nisi platil nikakvo pičence pa eto sad mora sama zvat alkholne sokiče i limuniče.
Pozz svima!
Dobar dan svima....
Znaš kako kažu, nisam stručnjak ali mogu pogledati.. (hint: vidi mi potpis).
Pozz svima!
Dobar dan svima....
Znaš kako kažu, nisam stručnjak ali mogu pogledati.. (hint: vidi mi potpis).
A trebaju mi linkovi na neke dobre riječnike IT pojmova, npr. što je inet, inet6, scope, RX Packets, TX Packets, RX Bytes itd. itd.
Jutro!
ti kao da si loše sanjao (-:
Pa tako nešto...
Bok svim birtašima, onda ok pa eto kad si zadnji put izmjeril svoju trbušinu i jel još uvjek u granicama normale?
A kak bi to napravio?
Nemam doma ništa s ćime bi to zmeril, osim toga to su sve moji zubi nakosali i jako sam ponosan na to.
Pusti provokatora (mustanga) na miru. Tko mu kriv što mu želudac podnosi samo čips.
Dobra večer svima....
Pusti provokatora (mustanga) na miru. Tko mu kriv što mu želudac podnosi samo čips.
Dobra večer svima....
Ofkorz, samo ni čips nije zdrav u pretjeranim kolićinama...
Vidim danas si odigrao na iskustvo s onom preporukom skroz sam ponosan.