Pa znas kako je skupo sunce i slana voda kod nas :)
Bdw kaj nisi prosle godine bio pokupio neku vorozu pa nisi mogao jesti i piti???
Daj ne copraj, nesrećo jedna.
Lako mi je za kupanje i sunčanje al' gdje ćeš mi udariti na hranu i piće.
Dečki i curke eto mene u zg :)
LOL to si ti obcao vodit :P
Da..dosla si trazit posao..
Pozdrav veselom ljudstvu BOL-a
Eto, ja opet neaktivan i dobim pola zvjezdice, to mene nagrađuju što ne moraju trpit moju glupost ;)
Hvala ;)
Bok svim birtašima, pa kak se tebe ne bi sječali uostalom kolko ja znam ti slušaš dobro mjuzu jel tak da onda nema frke.Gledam ovu tvoju ponudu jela i pila, no nema nigdje čipsa i palačinki dakle oče toga uopče bit ili se uzalud nadam fučkaj ga.
Dečki i curke eto mene u zg :)
Znači moramo se dogovorit za neko pičence jel.
Ko ti kriv kad si glasal za EU(drži vodu dok novčani muljatori ne natrpaju vreče), pa sad eto uživaj kaj drugo fučkaj ga.
Ti si mučki provokator, slonovskog pamćenja....
pozdravljot, jel ima tu kog živoga, zanima me da li netko zna da li se može postaviti na Acer aspire one 756 da boota s sd kartice, dakle ima čitać ali da li je to netko uspio i kako
Ti si mučki provokator, slonovskog pamćenja....
Jesi očekivao šta bolje od njega? :P
večer
večer
Bok svim birtašima, kaj ima kod tebe da nisi opet zapela u vrtu ili možda čak gledaš i nogomet jel.
Bok svim birtašima, kaj ima kod tebe da nisi opet zapela u vrtu ili možda čak gledaš i nogomet jel.
Ma jook, samo sam se izgubila u prostoru i vremenu. Utakmice sam sve do sad odgledala
I prije nego zaurlaš hoćeš malo?
Pozdrav, eto prešao jubilarni broj!
A zašto pratiš samog sebe? :P
mene više čudi da ti ne pratiš sam sebe. Ipak si ti svoj najveći obožavatelj
Červe
Pozdrav, eto prešao jubilarni broj!
Bok svim birtašima, a bogme ljepo si se natukel poruka fučaj ga no ne vidim nigdje onu titulu Moljac jel.
Mogel bi ti i koju rundu okrenut kaj ne.
Nisam nigdje na forumu vidio da se netko sjetio nazalost preminulog EnlightenedPhoenixa, pa eto sori stari sto kasnim dva dana, pocivao u miru
A čuj sječaju se ljudi kako ne, ali eto to se baš ne spominje na forumu no opet ok kaj moš zaboravi se jel.
mene više čudi da ti ne pratiš sam sebe. Ipak si ti svoj najveći obožavatelj
Červe
Ima li ute kaj marelica, ili možda sused ima kaj marelica za pobrat(i to po noči) pa ak ima onda pošalji nekaj jel.
Ima li ute kaj marelica, ili možda sused ima kaj marelica za pobrat(i to po noči) pa ak ima onda pošalji nekaj jel.
Jok, meni se moja marelica osušila, na proljeće sam posadila novu, al ove godine koliko čujem ih baš i nema ovdje.
Ja sam uspjela mrknut odprilike kilu kod susjeda i više nema.
A i da ima morao bi mi dat doobar razlog da ih podijelim s tobom. Imam fetiš na marelice. Za pekmez od marelica(onaj sa finim kožama unutra) prodam i lijevi bubreg.