- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

U to ne vjerujem, sigurno doma imaš u arhivi razne letke od spasonosnih dostava na kućni prag.
Večer :)
Dobro jutro svima.....
Još jedan prekrasan (open source) dan.
Ako ima neko zainteresovan da pise na jednom gaming portalu neka mi se javi u inbox :)
Dobro jutro svima.....
Još jedan prekrasan (open source) dan.
Zar opet???
Dobar dan svima.

Ja od davno hodam samo ogrnut plahtom oko struka...
Jutro...
Uspiješ ju spojiti ili ne?
Dobro jutro svima....
Nemoj biti smješan ipak je to samo 140x200 za pravi samaćki krevet.
Sve je ok s onim što si počastio samo mi ona hobotnica bode oći, kog vraga to tu radi?
Dobri den svima.
pozz :)
Ja od davno hodam samo ogrnut plahtom oko struka...
Uspiješ ju spojiti ili ne?
Dobro jutro svima....
Bok svim birtašima, hm gledam tu klopu ali nema nigdje čipsa i palačinki fučkaj ga sad.
Jutro...
Samo jutro a koja kavica pa i pokoja kifla s pekmezom kaj ništ od toga jel?

Pa nismo na Instagramu pa da kačimo slike klope...
Večer!
Dan
Vrisnula mi klima, u kući prirodna sauna pa mi i jedan od pc-a zadnjih dana vrišti
Da pitam dal ima netko ideju kog vraga da radim.
Izgleda da mi se grafička "pregrijava." Stavila sam pod navodnike jer nije da se nenormalno grije. Od kad su počele vrućine(a meni crkla klima) čudno se ponaša. Kad mi GPU prijeđe 50°C se smrzne na par sekundi i onda proradi ponovno uz obavjest "display driver stopped responding and has recovered"
I to radi samo kad je uključen browser(Chrome, Opera ili Firefox nebitno) u igrama radi najnormalnije, temperatura je oko 55-65°C i nema nikakvih smrzavanja, sve radi super. Kad ugasim igru radi normalno i u firefox-u sve dok je temp ispod 50°C iste sekunde kad dođe do 50 se smrzne.
Obrisala sam sve drivere display driver uninstallerom i stavila nove, bios je nadograđen, nema virusa, povisila sam tdr sa 2 na 8, power plan je na balanced, ventilatori svi ispravni i čisti, žice sve čitave, kondenzatori isto čitavi.
Danas ujutro mi je dopiiizdilo i skinula sam sve stranice i stavila komp na prozor na propuh, temperatura je pala na 40°C i radio je normalno dok vani nije zatoplilo. Sad je opet oko 48°C i čim se digne na 50 za*ebava.
Ima ko ideju dal sam nešto još zaboravila il će grafička uskoro riknut pa protestira. Blesavo mi je što se to samo događa dok je neki od browsera otvoren.
Dolazim u napast da stavim hladnu Žuju na grafu pa nek se hladi krava jedna
BTW Mario ak mi kažeš da stavim Linux gore gađat ću te s nečim
Dan
Vrisnula mi klima, u kući prirodna sauna pa mi i jedan od pc-a zadnjih dana vrišti
Da pitam dal ima netko ideju kog vraga da radim.
Izgleda da mi se grafička "pregrijava." Stavila sam pod navodnike jer nije da se nenormalno grije. Od kad su počele vrućine(a meni crkla klima) čudno se ponaša. Kad mi GPU prijeđe 50°C se smrzne na par sekundi i onda proradi ponovno uz obavjest "display driver stopped responding and has recovered"
I to radi samo kad je uključen browser(Chrome, Opera ili Firefox nebitno) u igrama radi najnormalnije, temperatura je oko 55-65°C i nema nikakvih smrzavanja, sve radi super. Kad ugasim igru radi normalno i u firefox-u sve dok je temp ispod 50°C iste sekunde kad dođe do 50 se smrzne.
Obrisala sam sve drivere display driver uninstallerom i stavila nove, bios je nadograđen, nema virusa, povisila sam tdr sa 2 na 8, power plan je na balanced, ventilatori svi ispravni i čisti, žice sve čitave, kondenzatori isto čitavi.
Danas ujutro mi je dopiiizdilo i skinula sam sve stranice i stavila komp na prozor na propuh, temperatura je pala na 40°C i radio je normalno dok vani nije zatoplilo. Sad je opet oko 48°C i čim se digne na 50 za*ebava.
Ima ko ideju dal sam nešto još zaboravila il će grafička uskoro riknut pa protestira. Blesavo mi je što se to samo događa dok je neki od browsera otvoren.
Dolazim u napast da stavim hladnu Žuju na grafu pa nek se hladi krava jedna
BTW Mario ak mi kažeš da stavim Linux gore gađat ću te s nečim
Stavi Linux Mint 17 i nemaš problema.(baci Žuju).
Znala sam, ništa od žuje za tebe stavila bih da mogu, ovaj ne koristim samo ja tak da sam zaglavila s win7
evo ga opet luduje, opet samo chrome radi.
Znala sam, ništa od žuje za tebe stavila bih da mogu, ovaj ne koristim samo ja tak da sam zaglavila s win7
evo ga opet luduje, opet samo chrome radi.
Bok svim birtašima, ako misliš da je temperatura od 50 previše za grafu nije to je za nju sasvim normalna temperatura a tvoju grafu očito muči nekaj drugo.Ti bokca pa i ja imam takvu grafu jel, dakle u pogonu je od 6 mjeseca 2008 pa eto i sad radi dakle HD 3600 serija ili točnije HD 3650.Eto ti kakve su trenutne temperature na mojoj grafi, ali ja nemam nikakvih problema čak kad temperatura pređe 50 stupnjeva. Ja uopče ne koristim klimu u mojoj sobi, pa je ond apo vručini temperatura grafe obično od 48 do negdje 55 stupnjeva i to dok grafa uopče i nema previše posla.
Ajd probaj isključit ovu opciju u Firefox, dolnja fotka pa vidi kako če onda radit grafa barem kad radi samo Firefox jel.
Bok svim birtašima, ako misliš da je temperatura od 50 previše za grafu nije to je za nju sasvim normalna temperatura a tvoju grafu očito muči nekaj drugo.Ti bokca pa i ja imam takvu grafu jel, dakle u pogonu je od 6 mjeseca 2008 pa eto i sad radi dakle HD 3600 serija ili točnije HD 3650.Eto ti kakve su trenutne temperature na mojoj grafi, ali ja nemam nikakvih problema čak kad temperatura pređe 50 stupnjeva. Ja uopče ne koristim klimu u mojoj sobi, pa je ond apo vručini temperatura grafe obično od 48 do negdje 55 stupnjeva i to dok grafa uopče i nema previše posla.
Ajd probaj isključit ovu opciju u Firefox, dolnja fotka pa vidi kako če onda radit grafa barem kad radi samo Firefox jel.
Isključila sam, i dalje radi istu stvar čim je temperatura 50°C.
Radim cijelo jutro u photoshopu temp oko 55 i sve radi normalno. Ugasim otvorim Firefox i čim dođe do 50°C "display driver stopped responding and has recovered"
Znam da je 50 normalna temperatura za tu grafu zato mi je i to toliko blesavo.
Isključila sam, i dalje radi istu stvar čim je temperatura 50°C.
Radim cijelo jutro u photoshopu temp oko 55 i sve radi normalno. Ugasim otvorim Firefox i čim dođe do 50°C "display driver stopped responding and has recovered"
Znam da je 50 normalna temperatura za tu grafu zato mi je i to toliko blesavo.
Ako se dogodi samo to, i ništa drugo bitno na Windowsima onda to nije nikakav preveliki problem.Probaj još za pokus isključit Aero u Windowsima, znači samo izaberi ili Windows 7 Basic temu ili Windows Classic pa kaj bude bit če.
Tomek a kaj je u onom sumnjivom demižonu???

Ajoj, to smo koristili za skidanje kamenca u sudoperu.
Pozdrav kolege.
Trebam coaxialnu žicu za zvuk. Gdje to mogu kupiti u zg-u?
Znači, trebam žicu bez konektora.
Ljudi jel bi vam bio problem samo tu na moju pjesmu Dream Island stisnuti vote puno bi mi pomogli a 10 sekundi je posla :)
Dobar dan Tiby i ostalima....
Daj me podsjeti jesam li prošle godine jamrao na cijene na našem Jadranu? Ako nisam onda se posipam pepelom. Kakve su cijene, ja bi rekao da se svjetsko prvenstvo u nogometu igra u Dalmaciji.