neka,neka,dobro je meni i ovako,je da nemam para,al bolje i to negoli s ženkom u minusu
Nemaš pojima što propuštaš.
ništa?s obzirom kakve su ove današnje...
neka,neka,dobro je meni i ovako,je da nemam para,al bolje i to negoli s ženkom u minusu
Nemaš pojima što propuštaš.
Možda me mrvicu poćinje brinuti tvoja s. orijentacija.
evo jedan primjer od maloprije sreća pa su kivic i win4crazzy(fabricije) intervenirali xD stavio bih i par sličica ovih ''nevinih'' maminih princeza,samo toliko su fine,da se bojim banna s foruma kad bih stavio slike
jutro....vidim nema novih komentara,da se nije ona izbila iz cipela možda?
Kakve se to tablete i tabletići dilaju u night clubu poslje ponoći???
Kivic dilerčino sve si ih navukao.
Dobar dan svima.
Kakve se to tablete i tabletići dilaju u night clubu poslje ponoći???
Kivic dilerčino sve si ih navukao.
Dobar dan svima.
maloprije glupaca na kiosku ne zeli prodat rizle,i kaže da je zabranjeno prodavat duhan mlađima od 18,pa yebem ti sve...kako onda biljeznice prodaje? xD
Evo ljudi ako nebi bio proble dal mozete sam glasat za moj mix ovdje http://www.deejay.hr/prijavi-svoj-mix-i-sviraj-na-krovu-west-gatea/ pod imenom Ivan "W" Varenica puno bi mi pomogli :)
Evo ljudi ako nebi bio proble dal mozete sam glasat za moj mix ovdje http://www.deejay.hr/prijavi-svoj-mix-i-sviraj-na-krovu-west-gatea/ pod imenom Ivan "W" Varenica puno bi mi pomogli :)
shaream te po svojim stranicama i do veceras imas 60000 lajkova xD
shaream te po svojim stranicama i do veceras imas 60000 lajkova xD
haha dobra dobra xD sam ak mozete eto stisnut da glasate meni puno znaci :)
jel netko za tortu? :P ostalo od rođendana,autobiografska je tematika(prasci u čokoladi)
Dan!
Dobar dan,da ne otvaram novu temu,mozda neko ovdje zna.
Znaci zanima me moze li se uzeti mobitel kod jednog operatera ako vec imas neki neplaceni dug kod drugog?
Dan!
Bok svim birtašima, kak si tak natmuren pa življe malo fučkaj ga i daj rundu pive i redenik hrustavaca.
Dobar dan,da ne otvaram novu temu,mozda neko ovdje zna.
Znaci zanima me moze li se uzeti mobitel kod jednog operatera ako vec imas neki neplaceni dug kod drugog?
Možeš da zakaj ne, pa nisu to krediti u bankama pa da si onda na crnoj listi kaj drugo.
Dan
Triksić kak ti jer palo na pamet pisat po temi koja nije tvoja
Nisam znala da postoji vlasništvo nad temama, jel postoje i dionice?
Ak je tak ja kupujem birtiju, skupa sa inventarom iste
Sad kad ddarknessfairyy uloži u ovu birtiju pa otvori još pet :-)
Ja ću baš iz zabave napravit sliku 9cm x 7 cm na papiru bojicama da se jedna ptica zapičila kljunom prema drugoj a ova ju čeka (cilja) s praćkom Jednom kad budu neki loši filmovi na televiziji!
Ima dobrih brijem nedjeljom u 20:00 na DomaTV, dvaput sam naletio na baš dobar tad!! Za Uskrs je bio neki o Isusu, logično...
Dan
Pa eto pisao sam :)
I dao sam mu 7 dana nagradnog :D
Baš je pogodio dan kad će mene provocirati...
večer
@cod4gamer,jel vidiš da kivic sve meže :)
Dan
Zašto ja uvijek propustim ovakve stvari?
Koji dio? Triksićeve eskapade ili moje tiho preuzimanje birtije?
To tak kako si ti sebi zamislila ne bude hodalo, mogla bi malo pograbiti metlu i krpu za prvu ruku i okrenuti koju rundu i nešto narezati...
Dobra večer svima.
To tak kako si ti sebi zamislila ne bude hodalo, mogla bi malo pograbiti metlu i krpu za prvu ruku i okrenuti koju rundu i nešto narezati...
Dobra večer svima.
Eee čoravo moje, pa cijeli švedski stol vam je složen u čošku. Jedino još nisam crni stolnjak kupila pa imam ovaj vaš žuti.
A i runde su vam na hlađenju u novom frižideru
Riješeno!!!
Dobra večer svima....
Triksićeve eskapade.
A što se tiće birtije, žensko si, normalno da ćeš ti to preuzeti :D
A što se tiće birtije, žensko si, normalno da ćeš ti to preuzeti :D
Misliš na posao konobarice ili plesačice? Budi precizan.
Eee čoravo moje, pa cijeli švedski stol vam je složen u čošku. Jedino još nisam crni stolnjak kupila pa imam ovaj vaš žuti.
A i runde su vam na hlađenju u novom frižideru
A gdje je čokolino za Kivica???
Hmm nekako je veliki prored tamo na pladnjevima vidi se štednja, zakaj nema u frižideru neke normalne pive u veeelikoj količini???
Ovak me glava bude rasturala do četvrtka i žgara garantirana bar do srijede.
A gdje je čokolino za Kivica???
Hmm nekako je veliki prored tamo na pladnjevima vidi se štednja, zakaj nema u frižideru neke normalne pive u veeelikoj količini???
Ovak me glava bude rasturala do četvrtka i žgara garantirana bar do srijede.
Ma garant joj je ostalo od pričesti/krizme ili testira catering za svadbu.