iša po burek,pa kupio miš na akciji,najs :D dobri den svima...
jel masan?
jel masan?
jel masan?
dobar,samo mu je mana šta brzo nestane
Danas skola,nadam se da cu proc 7.razred
Danas skola,nadam se da cu proc 7.razred
jeb0 školu...
OMG,čudno mi da nema don kihoty-a nigdje otkad sam se logirao,i sad vidim da je protjeran :/ legenda....zašto je ban popio?
Trolanje, psovanje, vrijeđanje, provociranje...nema što nema...
Trolanje, psovanje, vrijeđanje, provociranje...nema što nema...
ma nije moguće je da je bio ''explozivan'',ali bio je legenda....
Bila mu je jako glupa ideja provocirati uredništvo...
Bila mu je jako glupa ideja provocirati uredništvo...
ahahahahahah,legenda...sad je na ''listi'' skupa sa mnom
dan...isss koja tišina u ulici odkad su svi klinci odjahali u školu...milina
Sumnjam da su "odjahali".
- A "odjahali" su klinci u školu, odmor je gotov, sada se treba posvetit bitnijim stvarima od foruma.
- Pa pogle, nitko ništa, forum je prazan.
- A par dana prije je bilo postova, problema kao u priči.
- Sad će toga biti manje, sad računala idu na zasluženi odmor, pa će onda biti i manje kvarova i problema.
EDIT: Navečer budemo čuli i prve dojmove o prvom danu škole.
To jako ovisi, zato jer puno njih koji idu u školu, a sudjeluju na forumu odmah kad dođu doma idu na komp.
imam nepreyebiv problem,zaštopao sam školjku idem stavit omekšivača,možda pomogne
Kupi novu.
šteta kupovat novu...ova je još ''nova''
To jako ovisi, zato jer puno njih koji idu u školu, a sudjeluju na forumu odmah kad dođu doma idu na komp.
- Bude malo sutra išao na komp., bude se trebalo primit knjige i onda zagrijat jednu drugu stolicu i naučit nešto.
- Ti pričaš kao da mi ostali nismo išli u školu nekada (bilo je to davno, mi sad idemo na bolje mjesto od škole).
imam nepreyebiv problem,zaštopao sam školjku idem stavit omekšivača,možda pomogne
al je bija masan a
al je bija masan a
da je bio masan,ne bi se zaštopalo p.s. odštopa sam
Dobro je proslo al nova pravil su tulava
Dobio svjedodbu i proso 6 razred 2,70 ;)
Sutra kemija,pozelite mi srecu.
6 razred sa 2,70? 6 razred osnovne škole si prošao sa 2,70?
, previše gejminga premalo učenja, zapravo se niti učiti nisi trebao LoL
jeb€m ti općinu,kako si uspio 6. proć sa 3?!yeba te pas,ja sam sesti prosa s 4.7,a cijeli forum zna kak’a sam budala....
a cijeli forum zna kak’a sam budala....
To sigurno
:)
p.s,ja i izlazim,i igram bar po 3h dnevno i surfam i radim po cad-u bar po 2h pa opet mogu 5 odrzavat....
- Bude malo sutra išao na komp., bude se trebalo primit knjige i onda zagrijat jednu drugu stolicu i naučit nešto.
- Ti pričaš kao da mi ostali nismo išli u školu nekada (bilo je to davno, mi sad idemo na bolje mjesto od škole).
- Neide mi nikako u glavu, jel imaš ti neki fetiš na minuse, il zašto tako pišeš ?
p.s,ja i izlazim,i igram bar po 3h dnevno i surfam i radim po cad-u bar po 2h pa opet mogu 5 odrzavat....
je al ti se zdravo hranis
je al ti se zdravo hranis
dobro je dok je gradela i ovakve spize
- Neide mi nikako u glavu, jel imaš ti neki fetiš na minuse, il zašto tako pišeš ?
to i mene zanima,vec duze vrijeme....
Aloha maheri...