Dan svima i prije nego odem na doček Nove godine svima na forumu želim sve najbolje.
Puno sreće i zdravlja i svakako uživajte. Živjeli
Dan svima i prije nego odem na doček Nove godine svima na forumu želim sve najbolje.
Puno sreće i zdravlja i svakako uživajte. Živjeli
Dobar dan ekipa.
Jesmo u pripremama za večeras ili?
Ja sam se opremio svime potrebnim
Kurtoni hm a za kaj fučkaj ga, aj priznaj i pola ti oprostimo u kurtonu(dok se ne koristi kak spada)držiš petarde jel.
ljudi aj mi slozite playlistu za Novu, samo strane molim vas
Sve spremno???
Sve spremno???
Za šta smo spremi? Za utrke protiv morskog psa?
Nemaš ni najmanje šanse za preživljavanje ali s druge strane star si i žilav to ovih dana nije dobro za probavu.
Nemaš ni najmanje šanse za preživljavanje ali s druge strane star si i žilav to ovih dana nije dobro za probavu.
Ma da, zar si vidovnjak,a?
Sve vam najbolje zelim u iducoj godini, Nellu da konacno pronade kakav posao.
E hvala na željama. Da bar, volio bi imat posao...
Večer veseloj ekipi,ja bome nikud ne idem..nemogu otovriti vrata od stana koliko pucaju..to nisu istine,jedva čekam da potroše ovu tonu petardi šta imaju na paleti ispred kuće..
Sve spremno???
Pitaj Suddy-a, jeli pobacao kondome a zadržao dinamit.
Sutra ne želim vidjeti crnu kroniku...
Sve spremno???
Zar je toliko sexao i baca kondome?
ljudi aj mi slozite playlistu za Novu, samo strane molim vas
Hm ak voliš rock mjuzu Van Halen, Steve Vai, Joe Satriani,Marco Sfogli,Al Estrada,Andy Timmons,Kiko Loureiro, Loudness,Gary Moore itd.
E hvala na željama. Da bar, volio bi imat posao...
Da bilo bi odlično imat posel, no danas u ovo vrjeme bilo kakav posao ulovit pod uvjetom da ti plate odrađeno to je lutrija fučkaj ga.
Večer veseloj ekipi,ja bome nikud ne idem..nemogu otovriti vrata od stana koliko pucaju..to nisu istine,jedva čekam da potroše ovu tonu petardi šta imaju na paleti ispred kuće..
A kaj češ tak to ide danas puce se, pa pregrizi i izdrži usput ak ipak odeš van malo vate u uha i bude ok amortizacija pucnjave uspješno odrađena.
Sutra ne želim vidjeti crnu kroniku...
A šta će mu biti, koji žulj ili masnica zbog navlačenja dinamita.
Zar je toliko sexao i baca kondome?
Prvo se napio a onda pomiješao lončiće.
A kaj češ tak to ide danas puce se, pa pregrizi i izdrži usput ak ipak odeš van malo vate u uha i bude ok amortizacija pucnjave uspješno odrađena.
nikuda sa bebom...mi ćemo slušati od doma pucnjavu.
Pa gdjeste mili moji.. .. Ja cu s nekim na forumu cekat novu 2013 a vama koji izlazite van s drustvom cekat,zelim sve najbolje!...
Open :)
Jutrooooooooooooooooooooo
Sretan Nova svima ;)
jutroooooo ... koja tisina svi spavaju
prodajem 100 litara rasola cijena po dogovoru
Sretna nova svima i sve najbolje vama i vašima.
Dobar Jutar.
živili..
Sretna Nova svim forumašima i njihovim obiteljima
Jutro ljudi, sve najbolje svima
Vidim da je bilo dobre ekipe iz birca i nsepavalica koje mi je preko pp-a čestitala sinoć, pa im se ovim putem zahvaljujam, sinoć nisam bio u stanju
Bok svim birtašima, sretna nova 2013 i ovim putem kaj drugo no eto početak nove godine je crn itekak ti bokca.Uglavnom petero ljudi poginulo u prometu, večinom mladi ljudi šta reč žalost do daske a opčenito kaj se tiče hrvatske ne piše nam se dobro.
Kak bude bilo osjetit čemo na svojoj koži itekak, i da tu je naš formalan ulazak(za kojem bumo pošteno platili) u onu smotanu EU na staklenim nogama živili.
ma budemo isli raditi van i bok .. svicarska dojcland i te spike a vamo samo za praznike haha ...
Bok svim birtašima, sretna nova 2013 i ovim putem kaj drugo no eto početak nove godine je crn itekak ti bokca.Uglavnom petero ljudi poginulo u prometu, večinom mladi ljudi šta reč žalost do daske a opčenito kaj se tiče hrvatske ne piše nam se dobro.
Kak bude bilo osjetit čemo na svojoj koži itekak, i da tu je naš formalan ulazak(za kojem bumo pošteno platili) u onu smotanu EU na staklenim nogama živili.
Svjesno se ukrcavamo na Titanic
ma budemo isli raditi van i bok .. svicarska dojcland i te spike a vamo samo za praznike haha ...
Nekako mi se čini da hrvati uglavnom idu u Kanadu, što je, nažalost, i moj plan nakon što završim fakultet....
nije bitno gdje si sve dok ti je dobro ... a tu vise nije dobro zato gremo ca