Kako je lijepo sjediti na toplom radijatoru. Znam da će me toplana opaliti po džepu s računom ali pad snijeg i ja nemam srca zatvoriti prozor jer bi ptičice pocrkale od hladnoće.
dakle i ti si od onih koji griju parkove?
Kako je lijepo sjediti na toplom radijatoru. Znam da će me toplana opaliti po džepu s računom ali pad snijeg i ja nemam srca zatvoriti prozor jer bi ptičice pocrkale od hladnoće.
bitno da srcu nije ledeno a ni ptićekima...
Ja ti na to gledam dugoročno, malo ih grijati, dohraniti da se malo ugoje, jer ako kriza potraje uvijek treba imati plan B.
Da i smatram da bi trebao dobiti od države poticaj za tu djelatnost. Svi se stisnuli i štede a svima je drago čuti ptičice kako cvrkuću na proljeće. Di su sada?
Kad smo več tu kolko godina ima sinek.
Dan!
Jurra je sigurno opet negdje zapeo u snijegu...
Kaj nisi čul pa lopata mu je doživela nervni slom, i onda je brže bolje moral s njom na hitnu a posle u Vrapče kaj drugo.
Da i smatram da bi trebao dobiti od države poticaj za tu djelatnost. Svi se stisnuli i štede a svima je drago čuti ptičice kako cvrkuću na proljeće. Di su sada?
trebali bi svi koji se griju sa toplane odvrnut radijatore i otvorit prozore, ugrijmo grad :)
5
trebali bi svi koji se griju sa toplane odvrnut radijatore i otvorit prozore, ugrijmo grad :)
I na ovaj način povećati turističku ponudu grada, možda bi mogli izvući koju kunu iz EU fondova.
treba pomoći i zimskim službama...što je toplije prije će se snijeg otopit :D
E kad bi vi vidjeli kako je teško pripremiti drva, sigurno ne bi grijali ulicu
...ma snijeg me uopće ne zanima, danas nemam namjeru izlaziti van...išao sam instalirati novi a o njemu sam naprosto ovisan, recimo kao rambox o lopati :D...ova verzija još ima i zanimljiv broj :)
Nešto si spor. Verzija je dostupna već nekoliko dana.
5
Aha tak znači onda ok ja sam mislil da je malo stariji.
Večer dobra... Ev ralicao sam, sve uredni o očišćene a i bio u gradu na vožnji autom....
A čuj prema drvima treba bit vrlo okrutan, onda se ona samo pripreme za zimu kad im gadno zaprjetiš nema frke.
Večer dobra... Ev ralicao sam, sve uredni o očišćene a i bio u gradu na vožnji autom....
Ja sam načuo da si s tom ralicom zakačil susedov kokošinjac, i eto sad su se kokoši razbježale na sve strane po tom velikom snjegu.
Ma radi njega se otapaju ledenjaci. Greenpeace je izdao tjeralicu za njim :)
Najveći je problem što su te kokoši bijele boje i ne mogu ih naći u snijegu :)
Večer ljudi.
A čuj prema drvima treba bit vrlo okrutan, onda se ona samo pripreme za zimu kad im gadno zaprjetiš nema frke.
Ja sam načuo da si s tom ralicom zakačil susedov kokošinjac, i eto sad su se kokoši razbježale na sve strane po tom velikom snjegu.
Hahahaha, a jesi me nasmijooooo.
nello sa svim raspoloživim sredstvima na terenu
Slaba je to alata a lopata bi začas strgal a postoji opasnost da može opast s bicikla. Hehe.
Vecer ljudi...napokon se rijesio lopatanja... sada slijede oni prekrasni, dugotrajni bolovi
Naime, samo bih vas pitao ako netko zna o cemu se radi. Moja mama je dobila do sada 2-3 poruke u roku mjesec dana sa broja +46701344472 a naslov poruke je Click to see Boris`s photos on facebook:.....(link). Reply "stop" to stop getting Facebook texts. Tako da neznam o cemu se tocno radi, rekao sam joj da pobrise to kada dobije posto ne koristi facebook i nema nikakvog posla sa njime (kao i ja :) )...Pa jel zna mozda netko o cemu se radi...unaprijed hvala
Večer.
Evo jedna slika iz 80-ih godina. Strašno je to što ovi autobusi dan danas voze dok novi stoje u garaži pokvareni
sa takvim sam ja išla u školu..
jutro ..nema sniga ni danas ..
ovaj jurra bas zna nasmijati .. jurra ciste se ceste a ne breze
...a kak' znaš da je breza... ;)
...a kak' znaš da je breza... ;)
a tak ... ;)
normalno...kad je bijela ROFL edit: a kam' stalno bježiš :O
Mornin ljudovi.
Dan narode.
normalno...kad je bijela ROFL edit: a kam' stalno bježiš :O
da,da, optička varka jbga..ja pomislila fakat breza..ma di bježim..?? obavljam kučanske poslove(znaš to ti je u opisu mog radnog mjesta :)..)..
Jutro!
Ovde puše bura, sve nosi. Ipak radije bi snig